Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (104)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Da, asa e cum spune Oana! Picaturile de pus in nas ( in afara de apa de mare, ser fiziologic), nu sunt atat de inofensive pe cat par. Mie tot dr ORL mi-a atras atentia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

normal ca nu sunt inofensive.......ce medicament este? dar andrei nu mai putea sa respire...i se adunau mucii in gat si se tot inneca, nu putea sa doarma.....se trezea mereu. am incercat cu ser, cu Nazomer-spray, si nimik....chiar am apelat la picaturi in ultima instantza!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

normal ca nu sunt inofensive.......ce medicament este? dar andrei nu mai putea sa respire...i se adunau mucii in gat si se tot inneca, nu putea sa doarma.....se trezea mereu. am incercat cu ser, cu Nazomer-spray, si nimik....chiar am apelat la picaturi in ultima instantza!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Ei, nu e foc daca ii pui, important sa nu depaseasca o saptamana. Si daca mai erau si muci deja schimbati la culoare, adica galben-verzui, cu atat mai mult.
Si eu m-am saturat de muci. Ma bate gandul sa-i pun si eu picaturi de rinxil (nu stiu cum se scrie corect), asa cum mi-a zis doctorita, pt ca vad ca apa asta de mare e ca o apa de ploaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

'neata...si eu la cafea caci fii-miu a sforaittt..mamici,spuneti-mi cu ce sa-i dau ui mihnea pentru nas infundat?..nici mult laudatul,de mine,karvol nu si-a prea facut efectul...

eu mai am o probelma,nu stiu cum sa fac sa-l obosesc mai bine dupa=amiaza ca seara sa se culce la o ora rezonabila,ieri a dormit de la 2 la 4...iar la 12,noaptea,abia a reusit sa adoarma...si nu pentru ca era obosit ci pentru ca am stins tv-ul.

la problema nr.1 intreaba pediatrul daca ai putea sa ii faci AEROSOLI si daca da, cu ce anume... s-ar putea sa mearga aerosolii pentru o respiratie mai buna daca substanta folosita dilata caile respiratorii nu numai desfundandu-le, ci si facand sa elimine secretiile care il impiedica acum sa respire! sanatate multa! nu sta, suna medicul imediat!

la problema nr.2 pare ca vorbim din aceeasi casa; si Adeluta are o saptamana de cand si-a schimbat total programul, iar eu acum incerc sa o readuc pe vechiul program... adica se culca pe la 9-10 seara si se trezea in jur de 7 dimineata, ba chiar 6.30.... ei bine, acum facem ca voi, ne culcam cu greu pe la ora 12 noaptea, iar dimineata ora de trezire automat mai intarziata, adica 9-10. Ce e de facut? eu mi-am propus usor usor s-o trezesc 'fortat' din ce in ce mai devreme, adica daca ea se mai foieste, noi sa nu mai incercam sa pastram linistea deplina ca sa mai doarma bebe saracutu'.... saracutu' bebe se va trezi si se va juca dimineata si nu noaptea pe la 11.... deja am reusit de cateva seri incoace sa o adorm din ce in ce mai devreme: de la 00.30, la 00.00 apoi la 23.30, iar in seara asta la 23.00..... sper ca maine sa o culc pe la 22.30 (bineinteles ca maine dimineata nu o las sa doarma mai tarziu de ora 8.30... daca da si ea semne ca se trezeste, doamne fereste sa scol copilul din somnul plin; dar daca se foieste si cauta tzitzi, gata, ii dau tzitzi apoi ma ridic din pat si-mi vad de fosnitul meu de dimineata prin camera )

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Sa raspund si eu pana mi se umple cada (astept sa ma rasfat intr-o cada de spuma, dupa care, fiind vreme de ploaie, ori merg sa numar banii, ori...).

La locul de munca nu ma intorc, deoarece ajungeam acasa tarziuuuuuuuu si nu mai eram buna de nimica. Alexia imi facuse o felicitare prin care ma ruga sa=-mi respect programul, adica sa vin la orele 16. Copilul clar suferea, asa ca vreau sa profite ambele din plin de prezenta mea cat se mai poate.

Hmmmmmmmm......... Nu mai stiu ce vroiam sa spun. Eiiiiiii, lasa si numai un raspuns. Aaaaaaaa, ba da mi-am adus aminte: despre sot si ajutorul lui nepretuit. Avand in vedere ca sunt posesoare de permis auto, dar nu conduc, sotul are indatoririle lui clare: sa duca progenitura cea mare la scoala, sa faca cumparaturile dupa lunga lista a nevestii. Mai duce gunoiul si da cu aspiratorul cand are chef de treburi casnice. S-au dus vremurile cand spala vasele si smotruia pt ca eu sa merg la cosmetica, sala, croitoreasa, etc. De jucat cu fetele se joaca, le plimbaceste si ne face la toate poftele. Una peste alta il iubim toate trei pentru ca si el ne iubeste de nu mai poate si e veselie mare la noi in casa cand suntem toti.

Mergi la inceput

Karli, si Ilincuta mea psarca are mancarici la talpi de o saptamana. Alearga pana la 12 noaptea. Acum nu stiu se a fost de s-a culcat de la orele 23. Ma rog si eu sa revina la vechiul program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh
Non stop strangi dupa ea.

Daria se joaca maxim 5 minute singura, in urma carora strang 15 minute. E drept ca daca o las in baie cred ca sta si juma de ora. Dar nu mai gasesc nici un sul de hartie igienica intreg, asta asa ca sa nu dau chiar tot din casa, adicatelea ce poate face.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

parca ai descris-o pe Ingrid

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Ingrid a mea s-a decis asa dintr-o data ca vrea sa fie baleria. De ceva timp merge pe varfuri (din cand in cand). Stiu ca am vazut-o prima data ca mergea asa pe varfuri la nunta din Romania. Mai avem si alti balerini pe aici?

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

da, da... si Adeluta merge pe varfuri... se pare ca mai multor copilasi li se pare interesanta miscarea asta... acu' de-o fi sa se lipeasca si meseria cu baletu' mare lucru ar fi!

si cu somnul tare sper sa fie doar o perioada scurta, pentru ca de fapt eu am dereglat-o daca stau bine si ma gandesc.. cine ajungea seara cu masina de pe drumuri? karli si cu Adeluta! timp in care Adeluta nani, iar cand ajungeam acasa, BALET pana la 12 noaptea.... asa incat am avut o saptamana cu bucluc tot din cauza mea!

cafera ma intrebai si de sora mea; s-a angajat undeva cu norma de doar 3 zile pe saptamana, fetita cea mare a inceput gradinita, cea mica sta cu o ruda cat ea va fi plecata la munca si usor usor isi mai revin... fetita cea mare in prima zi n-a vrut sa stea la gradi, a plecat inapoi acasa plangand.... in a doua zi a venit mama-sa si-o luat-o mai devreme, iar in a treia abia astepta sa vina autobuzul sa o ia la gradi.... deci s-a acomodat oarecum; iar vis-a-vis de lipsa tatalui, nu stim ce stie, ce intelege, dar se pare ca ii duce dorul (intr-o zi o intrebat-o pe mama-sa "mama, imi dai voie sa plang dupa tati?"... acu' ce-o fi in mintea ei, nu stim!)

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Karli
, tare mult m-a impresionat intrebarea nepotelei tale legata de tatal sau. Nici nu vreau sa ma intreb ce o fi in sufletul lor. Banuiesc ca e un mare "de ce tocmai noua?"...Sa le intareasca Dumnezeu!

Vroiam de mult sa va zic si sa ma sfatuiesc cu voi: Ilinca, desi e tzapana pe picioare cand merge, nu se deplaseaza decat cu degetul meu. Dar deloc. Nu o pot pacali in nici un chip. Mai nou, nici in picioare nu sta, se sprijina si se rangoaie de mine daca nu are degetul la indemana. Nu a cazut niciodata in timp ce mergea si de aceea nu stiu de unde dependenta asta. Mai sufera cineva de deget?

Mergi la inceput