Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (104)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Doamna Lavi, sa inteleg ca iar nu aveti legatura, sau... Imi doresc din suflet ca mesajul sa ajunga la inima dumneavoastra si sa ne mai dati vesti despre o anume dodoleata care acum stiu sigur ca se bucura de ceva nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

M-am hotarat si am inceput operatiunea intarcatului. Sambata nu i-am dat toata ziua, i-am dat doar noaptea la 5 si la 6 ca mi se parea ca se foieste ca si cum ar fi bolnavior. Apoi duminica nu i-am dat deloc si acum am 26 de ore de cand nu l-am mai alaptat.
Asa ca am prins curaj si am ramas acasa ca sa finalizez operatiunea. Merg peste vreo ora la medicul lui de familie sa imi dea concediu.
Tineti-mi pumnii! Sper sa rezist sa sa nu ma enervez la crizele de maraieli si plansete.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

Mara are perioade de independenta (o zi, doua) apoi revine la deget si nu face nici o miscare daca nu o tin de mana ... in perioadele de independenta e tot pe fuga, desi inca nu are un echilibru prea bun

acum au descoperit un nou joc: David se trezeste dimineata si se urca in patut cu Mara. sa te tii atunci rasete si voie buna ... il mai tin pe David cateva zile acasa ca abia i-a trecut tusea si ma tem putin ca-l duc la gradinita si in doua zile e "varza" ... si dupa el urmeaza Mara

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

xerxe, bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata ,

O fierbinte sa incepeti saptamana bine si sa nu muriti de somn pe la munca.
Carla multumim de complimente.

Fetelor citesc acum o carte despre alimentatia familiei si cum putem trai sanatos. Problema e ca ma cam da peste cap. Nu trebuie sa mancam orez alb, paste fainoase albe, produse cu gluten, zahar,aproape toate produsele pe care le sugereaza cartea sunt ecologice inclusiv produse de igiena, detergenti. Autoarea cartii sustine ca adoptand acest stil de viata toata familia e sanatoasa. Ea si sotul erau mereu obositi, se refugiau in bomboane, dulciori aveau vreo 20 kg in plus fiecare. Atat sotul cat si copii erau plin de alergii iar unul din copii care are autism avea un comportament foarte violent. Dupa ce si-au schimbat stilul de viata au scapat de alergii, de kg extra, de celulita iar copilul autist are un comportament normal. Si toate astea doar ca si-au schimbat regimul alimentar si stilul de viata.
Problema e ca desi stiu ca e posibil sa traiesti asa oare este cea mai buna alegere? Produsele pe care le mananca copii nostri sunt chiar asa de rele. Eu stiam ca orezul e sanatos si chiar si pastele. Se schimba totul de pe o zi pe alta ce e sanatos azi poate fi considerat nesanatos saptamana viitoare. Cum facem cea mai buna alegere?

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Stefania, greu cu alegerea stilului de viata. In ultima vreme am ascultat mai multe opinii, unele batandu-se cap in cap, dar toate fundamentate si puse in practica cu succes. In urma celor de mai sus, am ajuns la concluzia ca trebuie sa depistezi ce iti face bine si ce nu si sa-ti creezi modul propriu de viata, inclusiv alimentatie. Cel putin la mine se impune imperativ. Dar totul trebuie sa inceapa cu schimbarea din launtrul tau, ceea ce e foarte greu. Eu tot incerc sa-mi gasesc un echilibrul interior si sa am puterea sa zic: gata de azi renunt la mesele fara program, la mancatul fara foame, etc. Numai ca mie inca mi-e greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Buna dimineata si de la Arad! Long time, no see ...

Interesante subiecte mai discutati!

Sa va povestesc si depre noi:

Eu si cu sotzul meu suntem parteneri in adevaratul sens al cuvantului: ma ajuta cu copilul si ii face aceleasi lucruri ca si mine (ii da sa manance, schimbat, jucat, baie etc). De altfel nici nu ma maritam cu el daca considera ca nu suntem egali in toate cele. Eu am o vorba: "Pe mine nu m-a facut mama caracatita cu 10 brate si pe barbat olog , doar cu unul". Din pacate, amandoi lucram program normal... plus ca ne construim casa... deci timpul pe care il petrecem cu Mihnea este limitat .... din fericire ... avem trei bunici disponibili cu sarcini bine trasate: mama mea sta cu copilu in timpul zilei cat suntem noi la munci, bunicii ceilalti il plimba dimineatza, cateodata si dupa amiaza, soacra face de mancare la toata familia si spala partial, avem femeie care face curatenie ... cam asta e ... fiecare cu meseria lui.

Va pupicesc pe toate!

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Cafera, doar 3 zile i-am pus picaturi. Ref.la Rynxyl, nu stiu cum sunt picaturile pt copiii, insa cele pt adulti sunt foarte eficiente. am avut o lunga perioada de timp cat am suferit de sinuzita, si in timpul crizelor nu mai puteam sa respir deloc. Doar Rynxylul dadea rezultate si puteam sa dorm si eu 8 ore noaptea fara sa ma trezesc ca nu mai puteam respira.Sa stii ca nici Andrei n-a mers singurel pana la un an si aproape 2 luni. abia de vreo 2 saptamani si-a dat drumul si merge singur. dar sa sti ca mai cade in fund destul de des. se mai cumpaneste, adica nu pot sa spun ca are echilibru complet.pana acum nu vroia sa mearga deloc singur, doar agatat de mana mea!chiar eram un pic ingrijorata, in conditiile in care multe fete de pe forum "raportau" copii umblareti de multa vreme. dar cum am zic ca nu mai fac comparatii, nu m-am stresat prea tare......si uite ca e ok.
xerxe bafta la intzarcat! tine minte: nu e draq asa negru!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza! Exact ca si voi, si eu alergam dupa Deni prin casa azi noapte pe la 12 jumate si e dadea din cap NU NU NU ca ea nu doarme . Si nu e nici prima data cand face asa. Eu am vazut ca ea doarme seara la o ora Ok de genul 22, doar daca nu doarme dupa amiaza foarte tarziu. daca prinde un somn dupa amiaza dupa ora 16-17...gata somnul de noapte. Nu reusesc mereu sa o tin treaza dupa ora 16-17, pt ca daca e prea obosita nu ma inteleg deloc cu ea si nu am de ales trebuie sa o culc macar o ora. Azi s-a trezit la ora 10.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna ziua!
Multa sanatate puiutilor muciosi, si doamne ajuta sa fie cat mai putini in iarna asta.
Despre implicarea sotului, hm ce sa zic.. in legatura cu copilul nu stiu ce i-as putea reprosa, ca face cam ce ii fac si eu(inclusiv schimbat pampers). Despre celelalte treburi "casnice" le face, dar mai greu..."cand le vine randu'.." . Ce sa zic..pana la urma nimeni nu e perfect...(poate doar Timi!!! - a fost o gluma, da?).
In rest, eu sunt foaarte indragostita de amandoi(si de sot si de copil)!! Dar, luati in consideratie ca sunt intr-o pasa buna, ca altfel mai am si eu zile deprimante).

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput