Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (104)
Raspunsuri - Pagina 17
musso17 spune:
'neata...si eu la cafea caci fii-miu a sforaittt
..mamici,spuneti-mi cu ce sa-i dau ui mihnea pentru nas infundat?..nici mult laudatul,de mine,karvol nu si-a prea facut efectul...
eu mai am o probelma,nu stiu cum sa fac sa-l obosesc mai bine dupa=amiaza ca seara sa se culce la o ora rezonabila,ieri a dormit de la 2 la 4...iar la 12,noaptea,abia a reusit sa adoarma...si nu pentru ca era obosit ci pentru ca am stins tv-ul.
otim spune:
si de la noi , cu
suntem la zi mai greu cu scrisul pentru ca impartim si acum ecranul calculatorului eu pe jumatate va citesc pe voi si cealalta jumatate baby einstein .
| Citat: |
| citat din mesajul lui Antoanela23 Neata gagici, Raportez si eu una bucata pitica mergareatza . Acum cateva zile a facut cativa pasi singurica si de atunci, de la o zi la alta face progrese. Stiu ca fata de restul strumfilor suntem printre codasi la capitolul acesta, dar asta conteaza prea putin, important e ca merge, pinguina mamii, e asa de haioasa si de mandra de ea, de-ti vine s-o mananci . Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005) Poze noi Sonia la Un An! |
si noi suntem cam tot pe acolo cu pasitul , parca e frica sa plece singurel sau cand prinde o ia la fuga . La capitolul tati ma bucur ca scrieti asa mai citesc si eu ca nu singura
tuturor si citim in continuare ...Laurentiu Ovidiu
Otiliei
nma spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 'neata...si eu la cafea caci fii-miu a sforaittt ..mamici,spuneti-mi cu ce sa-i dau ui mihnea pentru nas infundat?..nici mult laudatul,de mine,karvol nu si-a prea facut efectul...eu mai am o probelma,nu stiu cum sa fac sa-l obosesc mai bine dupa=amiaza ca seara sa se culce la o ora rezonabila,ieri a dormit de la 2 la 4...iar la 12,noaptea,abia a reusit sa adoarma...si nu pentru ca era obosit ci pentru ca am stins tv-ul. |
La mine a mers cu Pulmex Baby unguent. Karvol am inteles ca nu e indicat sub 2 ani. sanatate multa!
Anto felicitari Soniei!
Pe mine sotul ma ajuta (acum e cu copiii in vizite ca sa pot eu lucra
Imi place sa spal vase, sa fac curat dar urasc sa spal aragazul. Noroc ca ma mai ajuta bona.
Nico, mami de Andra si Alex
cafera spune:
Musso, nas infundat avem si noi, dar eu ii pun ser si apoi agresez copilul cu batista bebelusului. La sfarsit pun apa de mare, desi doctorita mi-a spus ca pot pune rinxil de 0,05 cate o picatura/nara/zi. Mie mi-e teama, pt ca pe prospect zice ca e contraindicat pana la 2 ani.
brazuca25 spune:
Am inceput si noi cu mucisorii azi noapte, luati de la tati nu de la mami.
Incerca sa suga si nu putea ca se infunda la nas si se sufoca...Acum doarme de 2 ore, dupa un puf in fiecare nara cu spray cu apa de mare. A stat chiar cuminte sa ii pun, spre marea mea mirare.
Felicitari Anto pentru primii pasi ai Soniei. Acum urmeaza sa fugi dupa ea non stop. ![]()
Am emotii ca azi e posibil sa nasca o buna prietena de-a mea. ![]()
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
musso17 spune:
nma,cafera,barzuca...multumesc de raspunsuri...problema e ca nu sta sa-i pun nimic in nas,ieri am incercat humex-apa de mare si atat s-a zbatut de mi-era sa nu-i lezez nasu...iar cu batista bebelusului...efectiv ma urc pe el,mi0e groaza cand trebuie sa-l aspir dar ma gandesc sa nu faca vreo otita.am sa incerc cu pulmex.
la noi ploua,e urat tare,noroc ca am fost la caine si putina piata...oricum sper ca vremea sa se hotarasca caci am iesit din casa,era cald dar batea un vant...nici nu mai stiu cum sa-l imbrac.
ma duc sa fac niste mancare de conopida cu...peste,stiu suna anapoda,dar imi plac amandoua.
CarlaV spune:
Anto, felicitari pentru Sonia!
Musso, mie-mi suna tare bine ce vrei sa faci de mancare.
Stefania, v-am admirat pozele, Catarina e tare frumoasa si a crescut mult, iar tie iti vine foarte bine culoarea parului.
O sa raspund si eu la mai multe subiecte printr-o singura povestioara: eu si sotul lucram in IT, deci prin natura muncii noastre putem lucra foarte mult de acasa. Asa ca nu s-a pus problema daca sa ma intorc sau nu la serviciu dupa nastere, am lucrat pana vineri noaptea, sambata dimineata am nascut, duminica am venit acasa iar luni deja lucram iar.
Asta inseamna ca, daca nu suntem pe drumuri, suntem mai mereu amandoi cu fata acasa. Avantajul este ca ne ocupam de ea impreuna si nimeni nu pierde nimic din evolutia ei. Facem banii impreuna si ii cheltuim impreuna. E putin mai dificil cand avem ceva urgent de facut si ea vrea atentie exact in orele respective. Inca o dificultate este cand avem nevoie sa plecam repede de acasa si fata tocmai a adormit sau e la masa, drept pentru care a invatat sa doarma bine in masina si sa manance in public (ca la tigani, san, sau mancare normala
). Ea a vazut foarte multa lume de cand s-a nascut, am carat-o peste tot cu noi, si e foarte sociabila, e suficient sa ii zambeasca cineva ca e in al 9-lea cer.
Eu n-as putea sta fara vreunul din ei, le facem pe toate impreuna si suntem o echipa, n-am simtit vreodata nevoia sa plec undeva fara ei. Daca vreau sa fac o baie lunga sa zicem, sta sotul si distreaza fata, cand are el treaba, stau eu. Numai la pampers nu se baga sa-l schimbe decat daca e singur, adica numai cand eu dorm si pampersul e plin de kk. Altfel ma ajuta sa o schimb, o distreaza pana fac eu operatiunea, o imbraca/dezbraca daca e nevoie, baie ii facem doar impreuna. Daca nu stateam cu el 13 ani jumate inainte sa nasc si nu vedeam ca se poate sa fim o echipa, nu stiu daca faceam copil. N-as putea suporta un barbat care sa vina de la serviciu, sa vrea sa gaseasca masa pusa, sa nu spele un vas si sa stea pe canapea sa citeasca ziarul, sa se uite la tv sau sa ragaie o bere. Al meu gateste foarte bine, eu fac mai mult deserturile, si ne impartim responsabilitatile. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa-i zic de 5 ori un lucru pana sa se apuce de el, sau ca face imediat si eventual din proprie initiativa ce e nevoie.
Ca multi altii, trebuie sa fie ghidat, sa i se spuna clar ce vreau de la el, asa nu poate sa spuna ca n-a stiut
. S-a intamplat sa spuna ca face ceva, apoi sa stau cu gura pe el o saptamana sa faca lucrul respectiv, dupa care sa ma satur si sa-l fac singura. Dar, in principiu, e foarte OK, Fianna stie
.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
simo, merci.
musso, mie mi-a dat si farmacista si dr. OPHTAMESONE N, pt nas. pus ser bine inainte, aspirat(ceea ce eu n-am reusit niciodata) si dupa aia puse picaturile. mie mi s-a parut ca i-a desfundat bine nasu. la noi din pacate n-au cedat mucii pana nu i-am dat antibiotic. sau poate era raceala pe sfarsite.
azi am facut o chioftea la cuptor, am fost la soacra si cam atat.........of ce vreme urata!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
ghinetz spune:
musso, stii cum il fac eu pe Victor sa stea la pus ser in nas? Il las in picioare. Si tot in picioare sta si cand ii pun pompita. (eu am pompa de aia, para, nu am batista bebelusului) Lui i se pare mai putin traumatizant decat daca l-as culca. La fel luma si picaturile. Si scutecul tot la fel il schimbam, ca nu mai vrea pic sa stea culcat. Asa ca alerg dupa el prin casa sa-i prind bine scutecul. Sau ma mai ajuta sotul, il tine de vorba.
Edit sa va spun: mare atentie cu toate chestiile astea de pus in nas. Ele sunt muuuulte si suna pompos toate. Si, mai ales, toate promit ca fac minuni. Dar am inteles ca si efectele negative pot fi multe. Un medic ORL-ist bun din iasi mi-a spus asta si mi-a recomandat doar Colargol.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

. Acum cateva zile a facut cativa pasi singurica si de atunci, de la o zi la alta face progrese. Stiu ca fata de restul strumfilor suntem printre codasi la capitolul acesta, dar asta conteaza prea putin, important e ca merge, pinguina mamii, e asa de haioasa si de mandra de ea, de-ti vine s-o mananci
.
.