Infasatul: din nou la moda
Raspunsuri - Pagina 3
cleo78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maiiunie2008
studiile astea mi-au fo confirmate mie,de ortoped. Si explicate asha: displazia poate aparea la unii copii, datorita pozitiei in uter. Cele mai multe cazuri, se rezolva de la sine, in primele luni dupa nastere, cand e creshterea accelerata si re-generarea tesutului naturala. Din pacate, legarea picioarelor copilului -clasica infashare poate bloca asta. Am mai zis, mie din maetrinatate mi-a dat fifitsa cu 2 pampersi. sa stea cat mai cracanici... si nici in maternitate nu erau propriuzis infashati, ci doar inveliti intr-un scutec, sa nu se zgaraie, agite rau; dar fifitsa mea tot isi scotea miinile, picioarele.... |
pt ca am primit avertizare de la administratori- rectific. C'est moi, cea care a uitat sa ma de-loghez de pe userul comun.
o alta dovada, sirimie sa iti confirme suspiciunea?
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
bernix spune:
Io zic ca-i o mare deosebire intre infasuratul in paturica despre care e vorba in articolul de pe forum si pozitia rigita, militaroasa pe care o are corpul bb-ului intr-un infasat clasic romanesc.
Fata mea n-a vrut deloc infasurat lejer in paturica nici cand sugea. O imbaiam, o imbracam, o infasuram lejer intr-o paturica si-o puneam la san si pana la sfarsitul mesei isi scotea mainile si picioarele. Ramanea paturica doar in jurul trupului.
De infasat cum m-a invatat bunica, nici n-a fost vorba...
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Madanic spune:
Eu am folosit infasatul doar pentru cand o culcam. Cand o puneam la san nu era nevoie, se prindea imediat si nu a fost niciodata agitata. Cu somnul era altceva. In primele doua luni a avut colici, singura chestie care o linistea era sa o tin infasurata in paturica si lipita de burta mea. Infasurata nu inseamna legata strans.
Apoi am observat ca avea tendinta sa se trezeasca singura pentru ca isi misca manutzele in timpul somnului, asa ca am infofolit-o.
Am folosit si paturica de la kidopotamus pe care a mai mentionat-o cineva pe aici.
Nu ii placea sa fie infofolita, si nu de putine ori am gasit-o cu o manutza sau chiar amandoua afara, micutza Houdini
insa infasatul poate fi de un real ajutor in unele cazuri. Noi am invatat sa o facem la maternitate.
Din nou repet nu infasat strans. Fetita mea nu a avut nici o problema cu soldurile din chestia asta.
Madalina
mami de
Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
MissParker spune:
Eu nu l-am infasat niciodata pe David, ii place sa fie liber, chiar si paturica o arunca mereu cu picioarele, abia de sta in sacul de dormit daca e suficient de larg. Asta e... nu toti copiii vor sa fie infasati.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Bic spune:
Eu cred ca infasatul este necesar in functie de personalitatea bebelusului. Sint bebelusi care au nevoie sa se simta ca in burtica pentru inca o perioada. Stiu bebelusi care au dormit infasati pina mult peste 3 luni. Eu am infasat-o pe Smaranda noaptea vreo 3 luni, cred. Prin infasat inteleg facuta clatita intr-o paturica subtire, nu gogoasa groasa cu fundita strins legata de pe vremea copilariei noastre.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
georgiana78 spune:
buna!
sunt o viitoare mamica, cam intr-o saptamana-doua o sa nasc.
am ametit cautand pe aici diverse informatii care sa ma ajute. nici nu stiu pe unde sa mai citesc, vreau sa aflu cat mai multe.
imi poate spune cineva unde se gasesc si cam cat costa paturicile de la kidopotamus? mi s-au parut foarte interesante.
mersi
si daca aveti sfaturi pentru mine, nu le refuz. nici patut n-am luat, nici nu stiu de care, nici hainute 
ionela86ifr spune:
nici vorba fetelor infasati nu e la moda era la moda pe vremea cand eram noi bebei voua v-ar place sa va lege cineva de nmaini si picioare sa va tina asa zi si noapte?am vb cu un medic si mi-a zis copilul tre sa stea cat mai lejer inca de la nastere sa se poata misca in voie sa aiba libertate sa stea cracanati si nu ii afecteaza!deci jos infasatul![]()
ionela86ifr spune:
nici vorba fetelor infasati nu e la moda era la moda pe vremea cand eram noi bebei voua v-ar place sa va lege cineva de nmaini si picioare sa va tina asa zi si noapte?am vb cu un medic si mi-a zis copilul tre sa stea cat mai lejer inca de la nastere sa se poata misca in voie sa aiba libertate sa stea cracanati si nu ii afecteaza!deci jos infasatul![]()
magdam_23 spune:
si eu am infasat prima mea fetita uneori cand era prea agitata. mi se parea ca adoarme mai bine. asta s-a intamplat in vreo 3 nopti doar, in rest nu, am preferat sa-si descopere corpul. si asa bine si l-au descopirit incat cea mica din prima zi tragea din degetel.![]()
Magda, Ana
si Miruna
serbanica spune:
Eu am un baiat de 2 luni si din maternitate nu a fost infasat .Cind am venit acasa a venit bunica mea si a incercat sa il infasesze dar a plins toata ziua pina cind l-am eliberat.Acum il culc in sac de dormit si e super fericit.Nu stiu daca e l amoda dar eu nu il infasez nici strins nici lejer il las liber.Cred ca a avut dreptate Bic depinde de personalitatea bebelusului.