Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 9
Andrada79 spune:
Multumesc de incurajari!
Ce sa va zic ca ieri dupa ce ca ma simteam asa nasol din cauza cazaturii m-am trezit si cu soacramea la mine. Binenteles ca a vorbit numai ea, intr-unaaaaaaaaaaaaaa si tot timpul cu observatii aia nu e bine, aia nu se face asa. Nu zic ca a stat cu mine afara si cand sa intram in casa mi-a luat copilul in brate si de..., am urcat eu carutul in casa timp in care Tiberiu plangea. Nu stiu, dar nu prea o agreaza ca plange mereu la ea in brate. Nu stiam cum sa ma misc mai repede sa incui si usa ca sa il iau in brate. Mi-a facut o criza de plans si il simteam si ca se chinuie sa faca si el treaba mare si i-am bagat un supozitor cu glicerina ca sa il ajut. Atata mi-a trebuit ca a inceput: dar de ce ii bagi supozitor, aoleu nu e bine, insist sa nu mai faci asa ca el acum plange ca vrea ceai, fa un ceai cu miere!
Si nu am mai putut si am tipat la ea sa inteleaga ca nu am sa fac niciodata ca ea si sa nu ma mai contrazica. Se schimbase la fata dar tot o manca sa mai zica ceva!
De acum gata nu o mai las sa vina decat fff rar ca ma scoate din minti. Este asa reaaaa!
Miss asa m-a bufnit rasul aseara cand am auzit de patania prietenilor tai cu copilasul. Saracutul! Asta e se mai intampla dar oricum voi fi mai atenta de acum! Legat de poezioara iti dai seama ca vrem sa aparem in ea!!!!Uite linkul
http://www.flickr.com/photos/30958484@N02/
Ancaurnmultumim muuuuuult pentru poza! Si mie imi place poza aia mai ales ca sunt innebunita si dupa pijamaluta cu care e imbracat!
Adriana 78 am scris la repezeala si eram si suparata, e vorba de salteluta de infasat nu masa, ca masuta nu am din lipsa de spatiu!!!! Salteluta o tin pe patul meu dar noroc ca patul meu nu e fffff inalt!
Nicole 1980si eu am si medic pediatru si de familie, numai ca doctora de familie mi-a zis de la inceput ca nu prea se pricepe la copii si sa aleg un medic pediatru ca e cel mai bine. Am ales-o (doctora de fam.) pt ca imi convine relatia cu ea ma ajuta fff mult. Pediatra ne spunea ca are probleme cu medicii de familie ai altor copii ca vor sa faca ei vaccinele la copii si uneori se bat cap in cap legat de medicatie sau altele!
Pupici la toate fetele!!!
YLARI spune:
Andrada, ceai cu miere????????? Ce e cu femeile astea, cum si-au crescut copiii?????????? Poate provoca botulism mierea din cate stiu.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Andrada, ceai cu miere????????? Ce e cu femeile astea, cum si-au crescut copiii?????????? Poate provoca botulism mierea din cate stiu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
Asa e! Si mai strica si viitorii dintisori....Nu dati miere...ceai neindulcit.
melly23 spune:
neata!!!nu da nimeni cofa!!!na bine o dau eu !!!poftiti la
mai fetelor eu vreau sa-i dau feti altfel de lapte cu mai putine calorii!!!asa mi-a zis pediatra si am uitat sa caut!!!abia acu mi-am adus aminte!!!era o recomandare de a ei!!!stiti cumva care e cel mai slab laptic praf fara prea multe calorii!!!eu am gasit asa:
NAN 1 519 Kcal/100g pudra
NAN HA 1 511 Kcal/100g pudra
va rog sa mai vedeti si voi pe cutiile voastre si sa completam si sa vad care e cel mai slab!!!

Noi si fluturica Amelia
ralu_t spune:
raportam inca o noapte dormita pa la 9 fara un sf

ohhhh da, s-a intors baiatul meu de la extraterestrii
andrada, miere??? jesus, paziti-va fetelor copiii de bunicile nebune. stiam eu ca e mai bine cu o bona, desi nu-l iubeste ca o bunica, sunt mai multe sanse sa te asculte altfel decat o ruda care stie ea mai bine cum se creste copilul[acru]
va las ca tipa maimutoiul
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU-
de minune TUDOR ![]()
![]()
![]()
poze tudor
gabitzam spune:
Sa va zic primele impresii cu gradinita noua. Inca de aseara am inceput prelucrarea lui Andrei, ca mergem la o gradinita noua, ca o sa fie frumos, ca au curte frumoasa si leagane, ca asa si pe dincolo. De dimineata mergeam pe drum cu el si zicea intr-una (pe limba lui) "mami, mergem la gradinita noua", parca isi facea singur curaj. Acolo nu stia daca sa fie suparat, sau sa-i placa
Curiozitatea a invins. A cercetat locul prima data din ochi, pe urma a inceput tzopaiala. A venit una dintre Miss (toate educatoarele sunt Miss) si l-a luat la vorba, au pus niste stampilute pe niste panouri. Ea tot vorbea in engleza, dar pentu Andrei nu conta, vedeam ca incepe sa-i placa. Ne-a dat un dulapior, i-a pus o floricica galbena (culoarea preferata) cu numele lui pe ea, l-am schimbat cu hainele de interior. Asteptam sa vad cum fac sa plec, daca plange. N-a avut baiatul nici o treaba. I-am zis ca-l pup si el face "Pup mama, du-te acasa la Raducu" (Pup mami, dede acache Odudu) si nu s-a mai uitat la mine. M-am linistit la faza asta si am zis ca daca ma trimite acasa inseamna ca se simte in siguranta si pot sa fiu fara grija. Presimt ca o sa-i placa aici chiar mai mult.
Am avut niste emotii, toata noaptea m-am perpelit ca o sa sufere copilul. Uff!
Inais, mai scump inseamna 1200ron. La cea dinainte plateam 900ron. Au micul dejun, pranzul si doua gustari. N-am dus rechizite, le dau ei de acolo. Au si jucariile de acolo. Control medical o data pe saptamana. Au contract cu BGS si vine medic de la ei si controleaza toti copiii. M-au asigurat ca mancarea e naturala, gatita in casa acolo, fara prajeli. Au zis ca imi trimit pe mail meniul in fiecare saptamana, si activitatile. Chiar sunt curioasa.
Nadia, am vazut pozele cu botezul Victoriei, tare este frumoasa. Superb tortul, iar tu arati tare bine. Urata faza cu fosta sotie.
Laura ce Mirci rostogolici ai tu acolo, curand o sa o ia de-a buselea. Grasanul meu inca nu s-a intors, dar noi n-avem inca nici 4 luni. Si Andrei s-a intors dupa 5 luni.
Nicole, tare frumoasa sora ta. Si semanati bine.
Eu la baietii mei am doctorita pediatra si ca medic de familie, am scapat de o grija.
Simona, pupam obrajorul julit al lui David. Si eu stau mereu cu spaima ca el e zglobiu si nici nu e prea atent unde calca, cade de multe ori din picioare pur si simplu, fara sa se impiedice in ceva. Chiar cu mine de mana. Asa ca nu as invinui neaparat educatoarea ca e el moaca ("tunt moata" zice el )
Ralu_t, faci bine ca te gandesti sa cauti bona din timp, sa stai cu ea o vreme inainte de a lasa copilul doar cu ea. Asa am facut si eu cu Andrei, si tare bine a fost, copilul a facut trecerea treptat si usor, n-a simtit parasirea. Si te obisnuiesti si tu cu ideea de bona,e a cu tine si obiceiurile casei.
Andrada, am vazut pozele cu Tiberiu tare dragalas
Bine ai facut ca ai tipat la soacra si ai i-ai zis ca nu o sa faci nicidata ca ea. Auzi vorba, stie ea ca plinge micutul ca vrea ceai cu miere! Bine ca nu stie ea ca plange ca vrea si el o bere mica
Noroc ca soacra-mea este peste ocean si ne vedem rar de tot la fatza.
melly, sar'na de cafea.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Adriana_78 spune:
Alysh, f. frumoase pozele din vacanta si tie iti sa bine si cu parul asa.
Laura, cum sa te uite surioara Simona tocmai pe tine, ai vazut ca ti-a scris pe mess si banuiesc ca voi vorbiti si regulat la tel.
Mi-ar placea si mie sa mai fi avut o sora.
Simona, pupici pt. obrajorul lovit. Sa se vindece repede si sa nu mai apara nimic.
Desiree, am vazut si pozele voastre. F. frumos. Si aici la botez, doar se uda capul copilului cu apa -- ma minunam si eu cand vedeam prin pozele fetelor de aici cum preotul “ineca” bebelusul in cazan.
Naspa faza cu fosta sotie – insa ce dragut sotul si fam. ca au ignorat-o! f frumos!
Am mai vazut parca la un copilas de la noi o chestie din aia ca a voastra -- mie imi seamana a premergator --- asa cum zicea si ralu_t, si eu parca stiam ca nu-i bine sa le fortezi coloana copiilor punandu-i sa stea prea mult in fund-picioare asa de mici (4 luni)
Andrada, am banuit ca trebuie sa fie doar salteluta; bine ca nu s-a lovit rau.
Las-o pe socara, fa cum crezi tu ca-i mai bine pt. puiut tau si bine ca i-ai spus ce gandesti!
s-a trezit bebelina
pe mai tarziu
Adriana
Andrada79 spune:
Gabitzam felicitari pentru reusita cu gradinita!
Da e o nebuna soacra mea. Cand a vazut ea ca ii dau suzeta copilului, mi-a zis ca nu, sa nu ii mai dau si daca ii dau sa nu il las sa suga asa in gol sa ii dau cu miere pe ea. Aaaaaa si cand alaptam imi zicea sa imi dau pe sfrac cu miere sau cu glicerina. De ce? nu am inteles niciodata ca nu aveam probleme sa nu vrea sanul dar in fine nu are rost sa caut vreo logica in ce spune.
Legat de miere are o pasiune, de la inceput i-am zis ca nu e buna dar nimic.
Acum marele meu soc a fost cand a venit pediatra si mi-a zis ca de la 4 luni jumate as putea incepe diversificarea cu supa si apoi fructe. Am avut un soc pt ca la fructe mi-a zis asa: sa amestec 1/4 banana, mar, suc de la o jumatate de portocala si 1-2 biscuiti fara gluten si o lingurita de MIERE!!!! Chiar m-a socat ca eu ca si voi stiam de miere ca nu e bine si altceva ce m-a mirat a fost cu fructele amestecate. Credeam ca se baga treptat cate un fruct! Chiar nu stiu ce sa zic pt ca asa ca pediatru e fffff buna are multi copii de doctori ca pacienti si chiar nu ma asteptam sa zica de miere!
Reallaura spune:
Gabitzule ce ma bucur ca tot raul a fost spre bine si lui ANdrei ii place la gradi asta mai mult...sunt o gramada de bani dar sper ca si grija si educatia pe masura!
Andrada Si eu merg la o pediatra buna (Culcer) care imi spune ca ea l-a crescut pe fisu cu miere si nu a patit nimic etc. Ei, a avut ea noroc, acum nu inseamna ca trebuie sa facem cum au facut ele pe vremuri.eu incerc sa ma pazesc de tot ce pot. SI eu sunt de parere sa-i introduci alimentele treptat.
Melly pe cutia de Milumil 2 (se da de la 4 luni incolo) scrie:
Milumil 2 100 gr - 1935 kJ(kcal- 462), iar la minepe cutia de
NAN 1 100 gr -2170 kJ (kcal-519)
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
ralu_t spune:
humana 1- 497 calorii
bravos gabitza, sa ramana la starea asta de spirit mocutza al tau .
pt "nu vrea si el o bere mica?"
ce as iesi la o plimbare prin centru, pe soarele asta, fara bebe, o intalnire de fete ceva. vise tati
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU-
de minune TUDOR ![]()
![]()
![]()
poze tudor