Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Cand va aud pe voi (Laura si Simoncip) mi se face un dooooooooooor de sor'mea, pe care o iubesc mult. Sa ma laud si eu cu ea uitati-o aici si aici .

I-am zis sorei mele daca va mai fi insarcinata sa ma astepte si pe mine sa fim impreuna si sa nastem bebe2 in aceeasi perioada.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Salutare fetelor
la multi ani bebeilor aniversati!!!! in primul rand
Am 2 vesti bune: 1. tudor a dormit toata noaptea trecuta fara sa se trezeasca…..vai de mine, ce placere , sper sa nu fie un accident si 2. l-am pacalit cu inca o masa de san azi ,pe langa cea de dimineata si nici n-am folosit mameloane de silicon, l-am mangaiat pe par cand a inceput sa se enerveze. Cred ca cel mai tare-l supara pozitia. Daca as putea sa-i dau sa suga tinandu-l vertical nu ar fi asa suparat. O sa incerc o schema cu marsupiul
Si ca veni vorba de vericalitate, desiree am apreciat si eu scaunul cu pricina, dar are deja voie bebelina sa stea in fund? De la ce varsta pot sta in popou copiii, sprijiniti bineinteles? eu am descoerit de cand am mers la botez ca e fascinat de balonul cu heliu. Am plecat cu 2 baloane de la petrecere si acasa i-am legat un balon de picior si vreo 40 de minute n-am stiut ca am copil. A dansat cu balonul si i-a vorbit mama mama. Acum s-au desumflat, imi fac curaj sa merg pana-n cora sa mai cumpar ca aia au instalatie cu heliu.
desiree felicitari pentru botez, imi pare rau de faza cu fosta. Are si barbata-miu o fosta...nevasta. care m-a scos si pe mine din minti evident pe vremuri, dar care a fost suficient de toanta incat sa-si dea cu stangu-n dreptu pana barbata-miu n-a mai putut s-o vada in fata ochilor. Ce-i drept, a fost mai simplu ca n-aveau copii. Cel mai bine e sa nu-i faci jocul si sa nu te enervezi, ca probabil asta urmareste.
gabitza si eu zic ca orice sut in fund...sa va fie de bine noua gradinita si sa ne impartasesti si noua scorurile sa stim la ce sa ne asteptam. Eu aflasem de una pe la alba iulia care-ti primea copilul de la 1 an sau de cand invata sa mearga, cu 13 mil si ii ofereau si pampersi si creme, etc. Nu mi s-a parut prea ieftin
Simonix si doloress deci mai e o speranta si pt puturosul meu sa se intoarca? Ufff...doamne, asta o sa-si gaseasca pe cineva sa-i mestece si mancarea la cum il vad. Dar zic si eu ca miss, ma consolez ca are o privire inteligenta
Apropos miss are fi-tu niste ochisori si un zambet, am uitat sa-ti zic, mama mia ce frumuste!!!
inaistocmai vroiam sa te intreb cum mai stai cu lapticul. Imi pare rau sa aud ca e pe terminate. La mine vad ca surprinzator se reface. Si banuiam ca daca ma mulg va fi asa. Adica eu ma mulg deja doar de 2 ori pe zi si strang cam 500ml. Deci cu masa de dimineata pe care o serveste de la sursa, ii mai dau maxim 250ml de supliment asa ca sunt f fericita ca se poate. Si eu tot nan1 ha ii dau insa pana s-a obisnuit cu el a durat f mult. L-am tot fortat fiindca are o dermatita atopica si dermatologul a zis ca laptele praf poate constitui o cauza, sa-i dam din asta. Nu i-a trecut dermatita dar intre timp am auzit si eu din diverse surse ca e cel mai recomandat laptic de pe la noi iar de cand au adus astia formula noua, parca nici nu mai miroase kk asa rau. L-a inceput ma lua cu lesin cand schimbam pampersul
ylari, doloress si laura nici noi nu mai avem asa mult timp liber, eu tot incerc sa-l pacalesc pe bebe sa mai stea si singur. Inca-l mai inacanta caruselul, daca-l las pe burta sprijinit pe o perna sa apuce jucarii, sa nu faca maria sa nici un efort sa stea pe burta nesprijinit, daca-l pun in swing in fata tv-ului sau masinii de spalat, daca-l legan in carucior cu piciorul si-i cant cat timp spal vase sau bibe. Una peste alta mie mi se pare ca-s copii normali, care au ajuns la o anumita etapa in dezvoltarea lor psihologica unde au nevoie de companie-cel putin asa scrie in toate cartile, chiar si in mama si copilul. Eu tot incerc sa-l indemn sa faca chestii si singur, sa-si dezvolte capacitatea de a “fi” singur care cica dpdv psihologic e f importanta, dar nu-mi iese mereu, e in functie de dispozitia pe care o are.
Eu m-am hotarat ca de maine contactez o agentie de bone. De la 1 noiembrie vreau sa vina cineva, sa stea 2 luni cu mine pana ma intorc la job sa se invete cu copilul, sa stie foarte clar cum vreau sa se ocupe de el, si nu in ultimul rand sa-mi mai ofere si mie cate un ragaz pana atunci. Am emotii fiindca eu nu-s o persoana usor de suportat si sunt la randul meu destul de demanding, nush cum voi tolera o alta persoana in casa cu mine 8 ore/zi, nici cum voi reactiona daca face tampenii. Sper pentru binele copilului sa fiu diplomata
iulia draga mea, vai de mine, cred sincer c-o plesneam pe soacra-mea daca facea asa ceva. Nici nu vreau sa ma gandesc cum as fi reactionat. Sper sa va reveniti repede, saraca mufita, mi se rupe sufletul. Mare ti-e gradina Doamne...
Mie azi mi-a revenit ciclu, asa, ca pe vremuri, mai tineti minte? Off, speram sa nu vina asa devreme, dar asta e, ma asteptam intr-un fel , ca prea ma simteam eu bine la ca sa nu-si fi revenit hormonal corpul meu. Daca am ajuns sa alaptez din an in paste, e si firesc.
mihaiser vreau si eu reteta de slabit
simonix de cand am nascut ma tin sa ajung la un japonez, macar la unul de la care sa iau la pachet si tot n-am ajuns. Poate fac o cerere speciala de ziua mea ca nu se mai poate. Sushi e cel mai bun lucru inventat vreodata, ca sa nu mai vb de wasabi
simona ufff...imi pare rau de david al tau. asta e , nu-i putem proteja tot timpul. cred ca singura consolare ar fi ca din accidente din astea mai mici, sa invete sa se fereasca de acidente mai grave. felicitari pentru penuria de muci
alysh ma fac si eu maturica, ma programez maine pt saptamana viitoare ca se intoarce mama si ma duc sa tai din parul cazator. tot cam ca tine vreau sa ma tund. eu de la 14 ani n-am mai fost tunsa deasupra umerilor fiindca m-au tot tuns ai mei ca pe un baiat cand eram mica- ca nebunii, desi probabil nu erau constienti de asta, sperasera sa fiu baiat cand m-am nascut, familie de dementi ce am si eu- si de cand am inceput sa-mi manifest mai acut personalitatea, nu a mai bagat nimeni foarfeca prea adanc in parul meu. dar e cazul acum, sa cum zice simiss gasesc par de al meu si-n pampersul lui tudor
cred ca as mai avea de scris dar va las sa apuc sa mai bag si un tv inainte de culcare
noapte buna

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Ralu-t... si mie mi-a venit ciclul luna trecuta si alaptez pe bebe exclusiv la san,inca nu prea accepta mancare solida .
Nu cred ca are vreo legatura alaptatul cu ciclul, asta din cate vad pe organismul meu.
Nici Darius nu se intoarce inca pe burtica.
Multumesc ca mi-ai raspuns la intrebarea pe care am pus-o despre crema Neopreol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Buna seara!

Anca multumim ca ne-ai pus si pe noi in colaj..nu vreau sa schimb poza! Esti o draguta!

Laura, Simo nu am slabit spectaculos...eu ramasesem cu multe kg dupa nastere si abia acum intru in pantalonii mei mai vechi. Nu am mai mancat dulciuri...si nici nu o sa mai mananc.

Alysh la 2 ani avea 24 de kg...dar tot e mult si pb e ca nu slabeste...Trebuie sa tina regim...Iti dai seama cand o sa mearga la gradi ce aiurea o sa fie...cine ii da mancare de regim acolo?! Parintii...vai de capu` lor!

Nicole si eli papa cereale milupa ptr 4 luni...ii plac...ii pun 2 linguri jumate si 65 de ml de apa...azi a papat tot!
Eu nu cred ca ai inceput devreme diversificarea. La 4 luni e ok....Eu am n doctori ptr astia mici: de familie, pediatru si homepopat...Nu se supara niciunul Bani sa am sa le dau tuturor!

Ylari si Eli isi scotea cercelusii si i-am luat din aia cu surub placati cu aur de la Meli Melo...Nu am mai avut pb!

Miss bafta la gasit apartament! Si eu as fi vrut...norocul nostru ca nu am facut pasul...ca in recesiunea asta am fi facut foamea daca ne faceam o rata la banca ptr 60 000 de euro, iar pretul apartamentului ar fi scazut...dobanzile ar fi crescut mult..ca luam credit in euro...noi avem venituri in lei...Ar fi fost nasol.
Si eu am impresia ca Muti vede in David nepotul mult asteptat si mi se pare mai mult egoista, decat altruista.
Sa nu te lasi cu alaptatul...nu exista lapte de mama prost...doar insuficient.

Lilly la multe lunite Juliei! dar si celorlalti bebelusi care se sarbatoresc azi Vladut, Robert Daniel si Sara Maria, Eric Sebastian

Gabitza bine ca ati gasit gradi...si aici e una Smart Kids...chiar in incinta Mall-ului.

Fetele din noiembrie nu o sa mai putem sa comandam pe laredoute.fr...ca se face laredoute.ro

Astept si eu un pachet Quelle si unul cu niste carti ptr prichindel... Am castiat si o carte cu dinozauri azi ptr Cri
Nu prea o merita ca o tot bate pe sora-sa...mi-a dat-o chiar si jos din pat...Nici la gradi nu e prea cuminte si azi l-a pedepsit doamna si nu i-a mai dat bomboana ...Vecinul de deasupra are tot un baietel si o fetita si a zis ca o sa treaca perioada asta...ca si ei au patit la fel.

Ma bag la culcare ca maine trebuie sa mergem la vaccin...vreau sa-mi iau si Beau Monde ca are DVD de Tae Bo...Ma apuc de sport!

Va pup! Multa sanatate bebeilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree super pozele de la botez, sa-ti traiasca printesa crestinata! Naspa faza cu fosta, dar bine ca nu a bagat-o nimeni in seama si a plecat, sa nu-ti fi stricat de tot ziua. Si eu ma uitam la exer-saucer-ele astea dar ma gandeam ca sunt pentru copii mai mari. Insa am citit pe net si vad ca sunt recomandate de la 4 luni in sus, de cand incepe sa-si tina capul. Am sa ma uit si eu dupa unul pentru baietei. Merci de idee

Simonix si eu sa ii dau cate o saptamana un aliment, ca tot asa, mi-e cam frica de alergii. Desi zic eu ca la 6 luni o sa fie destul de pregatit.

Getuta am inteles din ce-am mai citit ca brocoli si conopida se dau de pe la 8 luni ca cica i-ar strica la burtica. Aici insa am o carte scrisa de doctori si zice ca se poate da de la inceput. Bine, aici se recomanda diversificarea de la 6 luni insa. Bine ca BOgdanel e OK si nu a fost piscat de nici o lighioana, mie tare mi-e frica de urechelnite, in vechiul apartament, cand uscam rufele pe balcon gaseam mereu cate una ratacita printre hainele lui bebe. LE scuturam de 100 de ori.

Gabita ma bucur ca ati gasit gradinita! Asteptam primele impresii!

Cenia deci exista si parti bune la un copil de genul asta! Jady,Laura,Ylari deci nu e dracul chiar asa de negru pana la urma Ralu nu stiu, poate asa sunt toti copii, insa al meu e parca din cale-afara. Pai vreau si eu sa merg la baie, ei si incepe in acel minutel sa urle cu lacrimi si sa se inece de plans. Daca stau la calculator si nu vorbesc cu el maraie incontinuu pana ma intorc spre el. Mai scriu pe forum numai cand doarme, altfel nu se poate. Ma gandesc poate or fi si dintii, desi i-am pipait gingia si nu se simte nimic. Insa imi ia degetul si il musca cu putere asa si strange din ochisori ca si cum l-ar durea...

MIss imi pare bine ca ai avut discutii la obiect cu Mutti, te-ai mai descarcat si tu. Mutti cred ca e mama clonata. Din ce zici, seamana perfect. INsa eu mamei nu pot sa ii zic nimic ca nu mai vorbeste cu mine. M-am resemnat ca asa e ea. Acuma, dupa doua luni de cand a plecat parca mi-e dor oleaca de ea... dar sa nu stam in acceasi casa.

Laura si al meu sta cate o ora la san. Smecher mare, ca doar nu mai trage deloc lapte, dar ii place asa sa stea cu tzitzi in gura. Cum incerc sa il iau, cum se apuca sa suga, el cica e ocupat...

NIcole foarte frumoasa sora ta, si mie mi-e dor tare de a mea! O sa o vad acusi in doua saptamni, cand mergem in vacanta yupi!

Simona imi pare rau de David sa ii treaca repede buba!

Ralu persevereaza cu sanul, poate incet incet se intoarce! Al meu a inceput sa suga dupa 2 luni de la nastere! Deci exista sperante. Acuma nu-i mai pot lua tzatza din gura si nici formula nu-i mai place. Bafta multa sa gasesti o bona cum trebuie!

Of fetelor, deja din ianuarie la scarbici! O sa fie mare jale cred. Eu abia din mai-iunie la anul Tot mi se pare tare aproape!

MIhaser bravo ca nu mai papi dulciuri, ai vointa nu gluma. Eu nu papam deloc inainte de a ramane insarcinata. In sarcina insa parca m-am prostit, as fi mancat numai dulce. Oare de la diabet? SI asa am ramas din pacate. Mult succes cu Cri, sa treaca perioada aiurea, eu zic ca e gelos putin pe surioara.

V-am pupat, ma duc sa vad de ce nu se mai trezeste piticul, m-a lasat cam mult sa-mi fac de cap pe forum azi

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Fetelor eu sunt nebuna. Inca nu m-am culcat. Stau pe net de la ora 11.00 si updatez niste poze ...
Si acum nu mai imi este somn...
Ma mai duc sa incerc sa adorm Offf....

Va mai aduceti zilele cand eram gravi...ce mai rasfoiam paginile de pe forum la ora asta....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Doloress, Mersi.
Victoria sta in exersaucer de la 3 luni! (Nu ma laud). Da, sunt recomandate de la 4 luni pana incep sa mearga.
Simona, nu citeam crezul, ne-a dat un fel de "cheat sheet". aici ne da in fiecare duminica un fel de "program" cu toata slujba. Ca zice reverendul ce zice si apoi oamenii din biserica zic ceva si ca sa stii ce si cand sa zici iti da program. Si la fel am foaie cu TOT ce s-a spus la botez si duminica viitoare iau CD (ca ei inregistreaza fiecare slujba) ptr. cine vrea CD.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Doloress, cred ca am mai spus (nu mai stiu...), ptr. baietei sunt cu ferma de animale. Sunt un fel de premergator, doar ca nu au rotile, ca in Canada e ilegal sa le vanda in magazine si nu le gasesti decat asa. Dar sunt super. A, si Victoria imi sta si in swing. Ai ptr. Patrick? Iti pun poza si cu swing-ul. Apoi editez.

Edit: poze cu swing (2) (era miiiica, miiiica) si o poza pe play mat (si acolo se mai joaca cand are ea chef, cate 10-15 minute).

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5251986913705185714

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele! Nu stiu ce e cu Mirci, dar repet, a inceput sa pape lapte praf. A papat la 9 100 ml fara sa faca scandal. Nu ia bibe din prima dar il las vreo 10 minute si cand i se face foame, papa fara sa comenteze.

Nicole, chiar o remarcasem pe sora ta din pozele de la botez si i-am trimis linkul soramii sa-i spun ca-mi place rochia ei. De unde si-a luat-o? E f frumoasa sis a ta. Buna treaba cu ramasul insarcinate in acelasi timp. POate o mai conving si eu pe Sis la o fetitza!

Mihaser bine ca poti sa nu papi dulciuri...EU ieri am facut papanasi fierti cu smantana si dulceata si cred ca mai bag si azi o tura...ca prea sunt buni! EU inca nu intru in blugii mei vechi. Nici in cei mai largi dintre ei,nu vorbesc de aia de purtat la 53 de kg!

Ralu_t Si pe noi ne tundea mama cand eram mici baieteste si d-aia suntem disperate cu parul lung. Cum a trecut in stapanirea noastra nu prea l-am mai taiat. Inca il tai de nevoie, ca se toceste, dar l-as vrea luuung. Noi inca nu , nimic. Ca doar dormim cu bb in pat! Nu stiu cand ne revenim. Probabil in Spania...hihi...dar mai e pana atunci.Deocamdata nici nu am chef.

Doloress si unde mergeti in vacanta la sora ta? Parca in California???

Cleo, hai arata-ne primul crac de la pantalonii Marucai!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Si acum sa va spun ca am fost la doctorul de familie. Ori eu sunt prea ciudata , ori doctorul prea insistent.
I-am spus ca eu am pt copil doctor de familie si doctor pediatru. Si mi-a zis ca el trebuie sa il vada in fiecare luna, ca trebuie el sa ii faca vaccinurile ca el are raspunderea pt copil. S-a atacat ca merg si la alti doctori.
Voi de cate ori mergeti la doctor de familie. Eu am zis ca pana la un an este mai important sa ne urmareasca un pediatru, dar sa avem si dr de fam pt bebe.
Doctorul asta este asa de entuziasmat de meserie , intr-adevar il controleaza, il masoara si il cantareste, face exact ce face pediatra si fara bani.
Voi cum va intelegeti cu doctorul de familie vs pediatru. Mai este cineva care are doar doctor de familie ?

Poze

Eu am si medic de familie ptr Eva dar i-am facut si abonament la Medicover. Am mers de 2 ori la medicul de familie pana acum si asta in prima luna. Atunci i-a facut fisa, a masurat-o, a cantarit-o cu pampersul pe ea si a scazut din greutatea pe care o avea fata 400 grame ceea ce mi s-a parut foarte mult, chiar ajungea fata sub greutatea pe care o avea de la iesirea din spital de la care trecuse cam o saptamana. Drept urmare a zis ca lapticul meu nu ii este de ajuns si sa cresc suplimentul dupa care sa vin dupa inca o saptamana la cantar. Atunci a fost a doua oara cand m-am dus la el si a zis ca e ok... dar nici nu mi-a mai scazut 400 grame....
De atunci merg la Medicover unde ii fac si vaccinurile. Pe el il sun doar sa isi noteze seriile vaccinurilor in fisa ei. Eu nu cred ca esti obligata sa faci la medicul de familie vaccinurile.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput