Comori de nov-dec 04' (187)
Raspunsuri - Pagina 7
Otiliav spune:
Hello!
A trecut asa multa vreme de cand nu am mai avut nici o aventura prin Norvegia (chiar ma gandeam de dimineata ca acum 2 saptamani am primit vizita hotului
). Asa ca azi iar am fost furata, mai exact mi s-a furat telefonul din geanta pusa pe birou la servici.
Am fost la masa si nu-l iau cu mine ca nu-i bine pentru bb sa stai cu telefonul in buzunar. Si cand m-am intors de la masa da unul dintre patroni un mail ca a fost un hot in firma sa verificam daca ni s-a furat ceva. Mi-a picat ochii pe rucsacul meu deschis, am vazut ca lipseste telefonul dar chiar nu puteam crede ca am patit-o iar. Ma duc sa duc ceva la verificat unei colege si ii spun de mail si ea descopera ca si al ei lipseste si stia ca sigur il lasase pe birou. Asa ca am tras o fuga acasa ca venise deja politia si vroiam sa stiu clar ca nu gresesc daca-l declar furat. Si din pacate azi l-am luat de acasa nu l-am uitat asa cum mi se mai intampla.
Din fericire desi am ajuns tarziu la servici ca am lucrat aseara pana la 9.30 (de aceea nu am mai intrat pe forum) si am mai pierdut timp si cu hotia, am reusit in final sa livrez raportul acela care-mi toaca nervii din iunie.
Eu nu am mai apucat sa scriu dar am vazut tunsoarea chic a Dianei. Mihaela, te inteleg si parul Anei este mereu valvoi de cand e frig si poarta ceva pe cap. Dar nici ca vrea sa o tund. In schimb codite sta sa-i fac numai timp sa fie.
Ionela Roxana, dar de stick bugs ai auzit ca animalute de companie. Sunt usor de intretinut numai sa nu-l lasi sa se inmulteasca. Am inteles ca trebuie pus la congelator rumegusul cu oua si nu mai ies pui.
Noi am avut un hamster si ne-a mancat in fund sa-i luam pereche, degeaba i-am despartit noi ca ne-au pacalit si ne-am trezit cu 11 pui, perioada de gestatie este foarte scurta.
Miria, Aime ma bucur ca acum sunt putin mai bine. Da chiar ca devreme il trezesti Aime, noi puturoasele ne-am trezit la 9.30 de dimineata daca am stat pe la servici pana la 9 si ceva aseara.
Andra, este foarte bine ca s-a acomodat asa usor cu noul mediu.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
30+
Pozele noastre
andreap spune:
Salutare dragelor
iata ca revin si eu dupa o absenta iar indelunganta
..dar am laptopul la dispozitie 1 saptamana,plus una bucata soacra ca ajutor
..
nu stiu ce s-a mai intamplat pe la voi,dar sper ca sunteti bine si s ava pove pe scurt despre noi:
Sara s-a facut REA!!!!!!!Simonacip ca poate confirma ca am fata urlatoare rau.mai ales in carut..mai ales carut+somn.nu se poate sa adorma afara fara urlete..nu cred ca poate
...apoi chiar daca nu-i e somn,nu vrea in carut si deci iar urla...am ajuns acolo unde eram si cu Mariuca.Norocul meu ca macar in casa e cumintica..culmea,majoritatea copiilor adora sa fie afara,a mea vrea in casa
..ma rog,o creste si ea si poate se mai schimba.In rest e cumintica in casa,rade,gangureste de zor...e o scumpa.Mariuca merge la gradi,e tare fericita.din pacate din cauza istericalelor Sarei uneori o cam lipsesc de unele placeri(nu mergem unde sunt copii multi ca se trezeste Sara,nu o pot da in leagan ca trebuie sa batai carutul cu Sara
)..dar norocul meu e ca e destul de intelegatoare si merge singura la prietenii ei sau la leagan si se intoarce la mine ,ca daca si ea mai facea 'pe nebuna'...nu stiu ce ma faceam
Noaptea..alta poveste.Cand avea 1 luna de trezea 1 data,de 2 ori maxim.acum are nopti in care se trezeste din ora in ora
..si nu mananca cine stie ce,mai mult ii place sa doarma la tzatzi..si cu mine in pat.de unde era asa cuminte mica......acum am 2 Sara:una de casa
,cumintica si dragalasa,si una 'de afara' scorpiuta in majoritatea timpului.
destul cu 'plangerile'![]()
Otilia,da' stiu ca esti tare ghinionista in ultima vreme
Va pup pe toate,ne auzim zilnic de acum
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
miria_cristina spune:
OTILIA - Ce sunt stick bugs? Gandaci, lacuste? Hai, ma, ca nu cred!
Zi-mi, ca nu stiu.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
gazzella spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Gazella, chiar vroiam sa te intreb, tu ai fost cu noi in timpul sarcinii dupa care de abia de acum ai scris. In timpul acesta ati plecat din Ro? |
mii de scuze, abia acum am citit...
deci nu, nu am fost cu voi insarcinata fiind cu Felix, dar citeam grupul cand era Felix de cateva luni, nu prea am avut curajul sa ma introduc in grupul vostru..dar parca, parca v-am salutat, totusi
imi pare rau sa stiu ca aveti probleme, insanatosire grabnica fetitei blonde!
Felix (3 ani si 10 luni) Bendis (1 an si 10 luni)
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
andreap
ce haios povestesti de cele doua printese...abia astept sa le vad ...numai bine
Oti...Doamnee
chiar ca nu o mai patisei de mult
lasa bine ca sunteti sanatoase
noi avem nitzica raguseala ca de-asta nu mai avusesem de mult
azi dimineata d-ra s-a trezit si nu prea reusea sa vorbeasca...acum si-a revenit dar sa vedem dupa somnul de pranz cum se trezeste 
va
pe toate sa aveti un we minunat
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Otiliav spune:
Gazzella, uite aici dedicatie speciala, primul capitol la scutece. Eu nici nu nascusem cand s-a deschis primul capitol.
Miria, ai intuit bine
, nici eu nu credeam, nu i-am vazut in casa colegei mele care povestea ca are asa ceva, dar i-am vazut la muzeul fluturilor, uite aici o poza, ei sunt pe geam, pe planta.
Monica si voi tot cu din acestea nepatite de mult
.
Andreea, deci tot guraliva este, bine ca Sara creste frumos si macar vecinii sunt multumiti.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
30+
Pozele noastre
monica-elizabet spune:
Otilico
daaaaaa.... la noi e deja leit motiv ![]()
eu ar trebui sa insemnez in calendar zilele in care nici ruxi si nici alex nu tusesc, nu au muci sau altceva...pe bune...sunt asa de rare...sper insa sa nu fie pe cale de disparitie ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
onitza spune:
Salut! Eu tot pe fuga....
....dar va spun repede ca am aflat ca educatoarele bat copiii, Paul si-a furat-o si el de la una din ele
...incredeibil! de aprca problema cu meniul nu era suficienta!! Nici nu stiu cum sa pun problema sa nu il afecteze pe Paul!!!! I-a dat palme la fund ca nu doarme (desi cealalta educatoare imi spune ca atunci cand nu doarme e cuminte in pat nu deranjeaza pe nimeni)...acum ma gandesc ca ii e frica sa adoarma sa nu si-o fure cumva..nu stiu ce sa zic....dar nu-mi place deloc mai fetelor, ce naiba sunt tinere ar trebui sa aiba mai multa rabdare mai ales ca nu mai sunt asa multi copii ca anul trecut!!!!! Paul a inceput engleza si dansuri e f fericit, stie si el sa zica: teacher si thank you si le zice corect, sunt mandra de el, numara pana la 20, e ok din punctul meu de vedere. Eu cu treaba multa, va imbratisez pe toate sper pe seara sa intru sa va citesc in liniste.
PUpic
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
aime spune:
try ma bucur ca i-a placut pustiului. Cred ca si ei se simt bine intre cei de varsta lor, s-or fi saturat numai de adulti.
mirandolina, scuze, eu n-am vazut mesajul tau, dar sigur ca trebuie sa vb cu educatoarea si mai cred ca nu trebuie sa astepti sedinta cu parintii, trebuie sa te duci si sa spui sincer ce ti-a relatat copilu'. nu e in regula.
acum vad ca si onitza se plange de aceeasi problema. oricare ar fi numarul de copii si oricat de nervoase ar fi d-nele (pana la urma ele si-au ales aceasta meserie, stia ca vor avea copii in grija si nu papusi) bataia e exclusa, inclusiv "parinteasca atingere la fundulet".
nu stiu cum as reactiona la un asemenea comportament, o sa mai cuget la asta.
andreeap bien ca mai ai si ajutoare si Maria e destul de independenta. Las ca si sara va creste si atunci isi vor tine companie una alteia.
monic sanatate domnisoarei mey 
oti parca ai magnet draga. ce ghinion. numa aventuri pe voi.
un w-e linistit tuturor
mariussimiuc spune:
Helau! 
Vad ca si Oana are aceeasi problema la gradinita ca si Mirandolina.
Cum e posibil asa ceva? Eu de felul meu is toleranta si trec cu vederea multe chestii,dar chestia asta mi-ar ridica parul in varful capului. 
Si mie mi-a spus Robert aseara ca el nu mai vrea sa mearga la gradinita...
Si bineinteles ca primul lucru la care m-am gandit a fost ca si-a luat-o si el pe coaja.
Se pare ca era doar un moft,ca motive nu are,din cate am putut sa descos. ![]()
Otilia,eu nu eram pe la inceputuri,dar am citit cu drag ce ati scris pe atunci...Cate emotii...
Si ce de lume,care acum nu mai scrie...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...