Comori de nov-dec 04' (187)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Multumim f mult de aprecieri... Nici nu pot sa va multumesc la fiecare in parte... ca toata lumea ne-a laudat-incurajat... Inca suntem in perioada de acomodare... nu ii vrea... vad la el ca i se pare ceva ciudat... nu stie ce e cu ei.. si cred ca nici nu stie daca ce vede prin ei e bine... sau BINE era inainte

Bits... ne pare rau ca a pierdut locul Amon .

Monica... sanatate Ruxitei

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

frumushica tunsulica
try, ma bucur ca a fost ok cu adrian la gradi

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

ochi verzi iertare; de ieri am vrut sa iti raspund, dar m-a luat somnul; ii sta f. bine Dianei cu noua tunsoare; mersic ptr. idee, ptr ca as vrea s-o tund pe Arisa, dar trebui s-o conving mai intai; este f. bine daca ii place sa aiba grija de floare; este bine mai ales daca vrea ea; a mea Arisa cand avea vre-o 5 ani a plans ca ea vrea pesti, ca o sa le de-a sa manance ea, ca o sa le faca curat tot ea, dar se pare ca n-o atrag atat de mult de cum i-a fost dorinta la inceput, si de aici si discutiile cu sotul(ea cu tata-su); oricum pestii sunt mari si au ramas in grija mea sa-i hranesc si a sotului sa le faca curat;

felisii sta bine cu ochelari lui Mihai!; sa-i poarte sanatos!

try acomodare placuta lui Andrei la day
Alex ce mai face?

Bits bine ai sosit la japonika, printe boabele de orez de-asta mai nou; si acum ce vei face cu Amon, nu-l mai dai la camin?; dar de ce i s-a ocupat locu?

fuuuuuug sa hranesc cucuietele cu poale-n brau!!!
Arisa deja sta ca ghimpi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata! Astept sa se trezeasca Paul sa il duc la gradi...va doresc o zi de vineri linistita si nu aglomerata la serviciu. Eu azi am de alergat nu gluma. Va pupicesc.

Sanatate copilasilor.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

sper ca azi sa fie ultima zi de concediu si sa ne revenim. Vladut e in scadere cu productia de muci, mai sunt, dar parca mai putini. Si ec e imbucurator, e ca manaca bine, deci semn ca isi revine. eu is tot falcoasa, am fost ieri la control, marti imi scoate firele si e bine, insa obrazul e plin de hematoame, pana se vor resorbi....ma gandeam la alea batute saracele, ce durere tre' sa aiba (asta apropo ca am vazut la TV sotia acelui sportiv). multumesc fetelor de sustinere. Ionela trebuia sa ma duc, nici eu nu ador dentistul, dar asta e. La fel si eu is maniaca cu Vladut, vreau sa nu aiba probleme ca rau le mai tragi. Monica, hai mey, un molar de minte iese in 2 min sau in doo ore, eu am fost ghinionista, dar la tien va fi bine. Eu am mai scos unul in studentie si a fost de ala in doo minute. curaj, mintoasele astea nu ajuta la nik...a ba da se distrug primele. Bits trebuia extrasa, fiind plombata de n-spe ori, nu mai avea nici o sansa. bine ai revenit si la cretulini. HAi mai pune si tu poze.
Mihaela Dianei ii sta minunat, are un par frumos si pot spune ca tunsoarea o prinde tare bine si cu codite era frumoasa, ii sta bien oricum. Si noi avem plantuta noastra, fiind fan BG.
Onitza, la ora asta il soli pe Paul ptr gradi...ce bine, noi la 6.30 suntem in picioare (noroc ca Vlad e cucurigu si se trezeste singur si la ora aia)la 7 plecam ptr ca la 7.30 tre' sa bag eu cartela la serviciu .
Try abia astept sa povestesti despre cum a fost la day care la adrian. E asa un scumpel, acolo cu copiii poate ca va si comunica mai rapid.Alex ce face?

Lui Vlad ii e dor de d-na, de copii, mi-a spus-o si cred ca acolo se simte bine. Si cat am stat acasa tot la 6.30 am avut desteptarea, si ce-as mai fi dormit, mai ales ca si eu eram in "convalescenta".

Ma duc la treburi, cand stai acasa mereu gasesti ceva de mesterit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetele!
Dami este bine, dar voi continua cu antibioticul 7 zile, mai face noaptea tempe, dar in jur de 38, nici n-o mai scol ca sa-i pun termometrul.
Eu vad ca inca tusesc, dar sper sa ma fac bine in curand ca iau antibiotic si mai nou am gasit picaturi cu Colargol, in care imi pusesem baza.
In rest, nimic nou.
Va pup pe toate o zi buna si frumoasa!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirandolina
azi l-am luat la purecat cand ne plimbam (dupa gradi) si usor-usor, mi-a zis ca si pe el il ciupeste de obraz si i-a dat "2 palme la fund" nu azi, ci alta data...sapta trecuta cand a fost doar 2 zile la gradi....
.
.

Si la voi se intampla asta? Cum ar trebui pusa problema? caci nici nu vreau sa o las moarta in cotet, dar nici sa imi descarc eu nervii pentru ca apoi copilul sa sufere in continuare.

Eu,clar as discuta cu ea. Nu se poate asa ceva...Pai eu acasa incerc sa-i vorbesc,sa-i explic...cand poate mi-ar fi mai usor sa-mi ies din pepeni si sa-i dau fo doo dupa ceafa sau la fund si ele mi-l pocnesc? Hmmmm...
Chiar is curioasa ce-a putut face de-a meritat doua la fund,chiar asa dupa 2 zile...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Felis,super ii sta lui Mihaita cu ochelarii.

Si Diana e o scumpa,cu si fara codite.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Miha multumesc ca ai vazut mesajul meu...pentru o clipa am crezut ca e nromal ce se intamplase, si peste tot copilasii vostri au luat palme la gradinita, insa doar eu ma intrebam daca e normal

Am de gand sa astept sedinta, cand eu sau tati, depinde cine se va duce (eu l-as trimite pe el, ca sa nu imi ies eu din pepeni) ii va spune ca nu suntem de acord cu masurile acestea daca au probleme cu copilul.

Daca sunt probleme, daca ceva nu e in ordine, as prefera sa imi spuna si voi discuta cu el acasa, sau chiar in prezenta educatoarei. In nici un caz nu voi accepta pedeapsa corporala...poate daca o fac atenta (ca si cum n-as sti isprava) o sa inteleaga ca trebuie sa fie mai atenta cu reactia ei fata de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Aime, a fost ok la daycare cu adrian, mi-a confirmat fi-miu ca el n-are treaba si jena prea multa. Alex cand l-am dus (aceeasi varsta avea) n-a facut kk vreo 3-4 zile acolo (desi obisnuia sa faca dimineata), nu a dormit in prima zi deloc (desi e un mare fan al somnului), mi-a plans mereu si dupa ce am plecat de acolo, plangea cand incepeau educatoarele sa vorbeasca cu el, era trist si cand ne vedea simteam cat de mult suferea ca l-am lasat acolo. Frate-su… poveste frumoasa. A facut si kk, a si papat ceva (nu f mult, dar el e picky la mancare oricum), a facut si nani juma de ora (chiar daca de regula doarme cate 2h), s-a jucat, s-a ciondanit cu copiii pe jucarii, a avut tantrumuri din cauza asta (adica a fost in elementul lui). Cand m-am dus sa-l iau la 5, m-a vazut prin usa (are geam usa) si el tocmai atunci era exact langa usa. A inceput sa tropaie din picioruse de nerabdare, s-a aruncat in bratele mele, dar se vedea ca n-are treaba. A fost vesel sa plece acasa insa era un copil fericit si multumit. Sper sa nu avem probleme nici luni, ca-l ducem din nou.
Cand am sosit acasa insa l-au apucat plansetele. Eu am vrut repede sa fac o ciorba de perisoare ca aia de zarzavat nu mai vroiau nici unul s-o manace si era oricum pe terminate si la fitele care mi le face Adrian la mancare, am zis sa nu-i dau nimic de mancare pana nu termin ciorba. Nu a durat prea mult, dar numa-n plans a tinut-o: odata pt ca ii era foame, doi pt ca el ar fi vrut sa stea cu mine, sa il tin in brate si sa stam degeaba pe canapea, ori cine sa termine ciorba daca eu stateam cu el. Dar macar a meritat ca a papat un castron intreg de ciorba (3 polonice) – fara perisoare, evident. Nici nu mai tin minte de cand n-a mai deschis gura la mancare atat de bucuros. De regula studiaza bine ce-i in lingura/farfurie sau refuza din start, fara sa mai am nici o sansa sa-i dau ce-i pregatesc.

Sanatate tuturor copilasilor si mamciilor bolnavioare.

Mergi la inceput