Comori de nov-dec 04' (187)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CARMEN, pupam comorile, vai ce finute si frumusele sunt!!!!! Felicitari pentru familia reusita!

MIHAITA, esti un dulce, un strengar cu ochelarii!!!! Eu admir f mult copilasii cu ochelari!!!! Iti sta tare bine si iti dorim sa treaca repede strabismul sau ce problema ai!!!!

BITS, bine v-ati intors!

MIRIA, bine ca si-a mai revenit fata!!!! ma bucur nespus!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

la toti copilasii bolnaviori si muuuulta multa sanatate

ele, in primul an de cresa mi-a zis si mie o educatoare de acolo ca ar fi bine sa-l vada pe tudor un psiholog, tot din acelasi motiv, iar eu "constiincioasa" i-am zis pediatrei...stii ce mi-a raspuns? sa-i spun eu femeii sa mearga la un psiholog

felis e un dulce mihai cu ochelari, ii sta ffff bine, are chiar un aer asa mai smecher...eu il iubesc oricum: si cu si fara ochelari, dar pe bune ca ii sta bine de tot

carmen ti-am vazut si eu domnisoarele. mey dar seamana fff bine. de departe par gemene chiar. intre mine si sora mea sunt 3 ani jumate diferenta iar acum cand am crescut , multa lume ne-a zis ca suntem gemene, difera culoarea la par doar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
Aime, imi pare tare rau ca ai trecut prin asa suferinta...si eu am doua masele de minte pe care trebuie sa le scot si tot ma pacalesc singura ca poate nu or sa ma mai doara dar am maxilarul mic si nu au loc sa iasa klumea si cand le apuca iesitul am nsite dureri nasoale...acum m-ai speriat si parca nu-mi vine sa ma mai duc niciodata sa le scot
si sanatate multa si tie dar mai ales piticului

toti copilashii bolnaviori sa-si revina repede

ps..ruxi s-a trezit cu muci

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare, salutare!
Otilia, sar'na! Fac si eu ce cred ca o intereseaza si incerc sa-i imbogatesc cunostintele...e mult spus dar, cu pasi mici ajungem departe.
Wouuuu, Carmen, ce fete frumoase am vazut si ce curajosi sunteti!
Miria,sanatate multa Damianei si tie multa putere!
Felis, e asa dulce cu ochelari! baiat cuminte.
Aseara am fost si eu de mi-am facut o consultatie, ca deh cu ani in urma, mai exact acu' vreo 13 ani am mai purtat ochelari...Si am la stangul minus, iar la dreptul plus si prin nu stiu ce transformari, mi-a recomandat +0,75 la dreptul si +0,25 la stangul. A fost si sotul ca la el e mai complicat, cilindrici cu sferici si are ochelari de vreo 2 ani dar nu-i poate purta...pai normal ca nu-i putea purta si-l deranjau ca axul sau axa nu stiu cum i spune nu era calculat/(a) corect.
Sanatate multa lui Vladut...si curaj!
Ele, ce sa zic...rau nu este s-o duci la un psiholog pt ca asa descoperi poate cauza. Eu acu' jumate de ora am vb cu o mamica la telefon. Motivul, fetita e prea inchisa, mamica imi spune ca plange acasa din orice, la scoala in schimb eu n-am pb si azi chiar am "certat-o" putin ca se juca, nu scria si era atenta tot la altele, dar n-a varsat vreo lacrima ci din potriva a devenit atenta si cooperanta. Si eu i-am spus mamicii ca voi vb cu d-ra psiholog de la noi din scoala, sa stabilim o intalnire sa vedem ce zice. D-ra psiholog are un "vino-n coace" si copiii de cele mai multe ori i spun lucruri nebanuita. Gradinita n-are un psiholog? Poate plange si pt a capta atentia celor din jur..si asta e o cauza.Scuze daca am scris ce nu trebuia dar noh, asta stiu/cred/gandesc, asta scriu.

Mno si sa va povestesc si despre noi. Mi-am tuns "motzata", nu mai faceam fatza, e prea mult, prea greu dimineata pleaca cu caciulita ca la 4-5 grade nu-mi permit s-o las cu capul gol. La gradinita, toti se dezbraca si intra-n clasa ea saraca sta acolo pe-o bancuta s-o pieptene Adriana din nou, sa-i prinda codita sau codite, sa-i puna cordeluta sau agrafe. Cand ajung dupa ea e cam dezordonata, desi intre timp doamna i mai baga cate o agrafa care aluneca. Parul ei este destul de des, iar firul destul de tare ca al lui ta-su, deci cam rebel cand e lung. Acasa mereu si-l desface ca se mai intinde pe pat si-o enerveaza, mergem sa mancam latzele-i atarna-n ciorba si uite asa ma apuca draciimi-a parut rau, ca ne-am chinuit un pic sa-l crestem, dar si sa tot aud la pieptanat au si vai, desi tot cu peria si cu grija o pieptanam. Asa ca ieri am convins-o, adica de-o saptamana ducem munci de lamurire...cand accepta cand refuza. Nu vroia ca Mihai batlānu'(tata in traducere) care-i cam cheliutz si carunt si pare fara pardar nu eram nebuna s-o tund asa, insa in mintea ei cine stie ce-o fi fost de-a facut asemenea comparatie.
Am intrat s-o programez la tuns si-am avut noroc c-o doamna a renuntat la vopsit si-a tuns-o pe loc. Asa n-a mai fost cale de intoarcere. Inca nu-i aranjat ca deh, nu-i spalat acu' dupa tuns, am ajuns prea tarziu si-i era somn, asa ca am spalat-o asa de par si mai tarziu spalam si parul. Mie-mi place grozav cum i sta, normal si cu coditze era frumoasa(cioara-si lauda puiul) dar noh...
Aaaa si inca o poveste. Cred ca stiti desenele cu Bigi de pe Minimax, a vrut si ea o planta ca Bigi si uite asa, am luat un pui de la o floare, un ghiveci si pamant si i-am facut planta eimare bucurie, mare...e tare incantata, de a trebuit sa punem pe ghiveci si stelute fosforescente.
Sa va prezentam si noua coafura, dar si Diana si planta ei

Edit: Am uitat sa va spun ca maine merg la chef, sarbatorim dupa amiaza ziua educatorului...abia astept ca deh suntem destul de creative si ies petreceri de neuitat.

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ce cumintica e! Si este o ochioasa!
Ii sta frumos tunsa si intr-adevar i-ai dai o preocupare cu floarea aia.
Crezi ca nu-i va veni parul in ochi daca i l-ai scurtat?
A mea era mai mereu cu el in ochi si atunci am preferat sa-i las parul sa creasca si sa i-l impletesc. Asa, chiar daca este ciufulita tot sta adunat si nu-i mai intra in ochi.
Pai, sa pot sa-l prind ca lumea a durat si la mine nitel, ca era tunsa inegal si ii ieseau tepuse din codite, dar acuma s-a egalizat si e ok.

Oricum, sa va fie de bine si tunsoarea si floarea!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Miria, ce sa zic...asa cu diadema/cordeluta, bentita sta, nu are treaba, dar cu el prins mai greu.Un doi isi scoate cu ce i-l prind. De impletit nici vorba, ca il avea tot asa in scari/inegal si-i iesea...doar umed reuseam sa-l impletesc.
Initial am zis sa-i faca si breton dar coafeza a zis ca-i mai bine asa, deoarece are fata rotunda si cu breton i-as "injumatati-o". Vom folosi cordelute si agrafe ca-i mult mai usor.
De planta ce sa zic...ar dormi cu ea de-as lasa-o

ce face Damiana? Cum este?

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Este mai bine cu sanatatea, dar a devenit tare sensibila si mi-e putin teama cu reactiile ei sa n-o faca sa sufere nimic, ca avem destule probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Felis, sa-i fie de bine ochelareii lui Mihaita caci ii stau tare bine. ce distanta focala are?

Ochiverzi, tare frumos ii sta tunsa Denisei.

Am mai vrut sa raspund cuiva, dar utie c-am uitat.

Azi l-am dus pe praslea la daycare .L-am trezit la 6:30 din somn, dar n-a plans ca i-am bagat canutza cu lapte sub nas imediat, de regula plange daca il trezesti din somn. A simtit el ca- iceva deosebit ca l-am imbracat si cand a vazut ca-l bag in masina a tras u nchiot de bucurie. Drumul nu e scurt (vreo 45 min.), dar a fost ok. Iar la gradi a fost asa bucuros cand a intrat in clasa, era singur deocamdata la ora aia (7:30), imediat a inceput cercetarea de jucarii. Si-a ales o papusica negresa dezbracata toata si de n-a pupat-o pan-a albit-o. Si i-a spus singur bebe din proprie initiativa (pana acum repeta doar daca ii spuenam eu inainte si numa idaca avea chef - adica f rar). A dat sa scanceasca un pci dupa ce mi-am luat la revedere de la el si m-a vazut ca ies pe usa, dar sunt sigura ca dupa 30 de secunde a uitat. Sper sa fie ok si-n alte zile. Mai mergem de 2 ori sapt. viitoare. Sunt tare curioasa ce-o sa aflu despre el la final de zi (daca a papat, dormit, plans, kkt -desi el n-are treburi de abtinere, isna mi-e mila de tantiile-alea de acol odaca o face kk, nu-mi place ideea ca trebuie sa "predau" sarcina schimbatulu ide pampers alctuiva).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Miria ce bine ca si-a mai revenit fata; ave-ti grija voi ca adulti acum!!!; stiu caum ii sa se planga barbatii

Carmen frumoase fete ai mamico!; prima oara cand le-am vazut am avut impresia ca sunt gemene, dar privindu-le mai atent mi-am dat seama ca defapt ele seamana si nu prea una cu alta; cea mai pare ma delicata, pe cand cea mica pare mai shugubata, asa-i???
oricum sa va bucure din plin zanele voastre!

aime yoi ce-ai ma tras cu molarul; yo cred ca nu ma prindea-n veci pe la cabinet, sau daca ma duceam trebuia sa ma lege; URASC DENTISTUL!!!;
acum vre-o 7 ani cand am fost prima oara aici la dentist sa-mi repar o carie, a fost cosmarul sotului si al dentistului, de pe mine ma chemau intodeauna la sf programului, cand nu era lume, ptr ca de fiecare data era show time!!!; l-am si pocnit pe medic, asta fiind "ancorata" de 5 asitente plus sotul; la un moment dat am zgarait-o pe una din asistente rau de tot, de ii venea respectivei sa ma manance; pana la sf. medicul n-a mai rezistat si ma adormit ca sa-si poata face treaba
acum sunt in lucru cu o masea, care trebui plombata, m-am dus de buna voie caci simteam zvacnituri, dar imi era o friiiica, de simteam ca fac pe mine nu alta, dar numai ca am intalnit un medic taaare de treaba, care mi-a "citit" teama de dentist; chiar imi spunea ca dentistul nu-i o fantoma, la care i-am raspuns ca as nate inca de 10 ori decat sa vin la dentist; mai am o data si gata, dar probleme mai am, dar nu mai vreau dentist;
de-asta sunt maniaca cu dantura cucuietelor!; Arisa nu are nici o carie, a fost controlata si super-controlata, plus de asta are 6 dinti schimbati si-s maniaca in privinta noii danturi; o spal de 3 x/zi, si Emily la fel; nu vreau sa sefere si ele cum am pati eu!
multa sanatate lui Vladut

Mergi la inceput

Multumesc pentru urari!
Daca ar tine numai de mine unele rezolvari la problemele pe care le avem in casa cred ca as fi intr-adevar fericita, dar nu-i asa.
Sper sa nu o apuce din nou burtica pentru ca i-am dat acuma cand s-a trezit paine cu branzica. Asta a vrut si cum nu-i mai era rau, dar nici foame am fost fericita ca mi-a mancat ceva.

Mergi la inceput