Comori de nov-dec 04' (187)
Raspunsuri - Pagina 4
Ele spune:
Buna dimineata!
Citesc de bolnaviori multi acuma....sanatate multa si sa treaca cat mai repede perioada asta.
Denisa lunea trecuta a fost racita dar stiam dupa inceputurile ei la gradi de anul trecut ca nu i-a trecut raceala pana nu i-am facut doua zile frectie cu otet. Recunosc ca eu in copilarie in 80% din raceli eram tratata asa. Deci i-am dat doar nurofen si 2 seri frectie si i-a trecut f repede.
Vad si cazurile in care nu aveti cu cine sa lasa-ti copiii si stiu ca e tare greu...asa ca Da, Doamne sanatatei mamei mele ca face cat 10 bone la un loc.E greu ca e departe de Bv dar decat deloc..
Aaa si bomba de la gradi de azi dimineata...i-a zis asistenta mamei mele sa o ducem pe Denisa la un psiholog ca prea plange din orice.
. Pai eu stiu ca daca Denisei i se accepta un astfel de comportament asa face dar asta ar trebui sa stie si Doamnele de acolo. Ea face asa doar la bunici si la gradi. Cu noi nu-i merge si o aud foarte rar plang pt motive prostesti. Deci ce fac?? o duc la psiholog???
Elena & Denisa
NOI
Ele spune:
Am uitat sa scriu de Mihaita..ce-mi place poza in care stramba din nasuc !!!
Ii sta f bine cu ochelari.
Si am uitat sa intreb .cum ar tb sa procedeze cu ea la gradi sa nu mai planga asa? ca acolo nu merge cu lasatul sa planga pana se calmeaza ea.
Elena & Denisa
NOI
eveline spune:
Carmen, ce mari au crescut fetele tale. Si ce ciudat, sunt deosebite si totusi seamana..... Se pare ca ati avut un concediu super plin de adrenalina. Of, de cand nu ne-am vazut, si a fost cald afara.....
Felis si mie imi place de Mihaita cum ii sta cu ochelari, e un dulce.
bits spune:
Hello hello si de la noi!la frigul pe care l-am tras in Ro,am dat de caldurica aici si acum ne relaxam,daca se poate spune asa caci mi-am gasit casa cu un praf de "3 luni" si multe altele incat nu stiu de unde sa incep.
avem si noi 2 zile de cand am ajuns si de astazi Ken a luat-o pe miss"gradi" de coarne.nu aveam de gand sa-l duc la gradi astazi ci abia de luni dar era atat de dorit de colegii lui incat m-a facut sa-i pregatesc totul si sa-l duc de dimineata.s-a intors frant asa ca acum doarme dus.vestea proasta e ca Amon nu mai poate merge la camin pt ca i s-a ocupat locul in astea 3 luni cat am stat noi acasa
.
Aimee da chiar trebuia scos molarul ala?nu se mai putea salva nimic din el?te intreb pt ca se cauta sa se salvez o bucatica oricat de mica pe care apoi o imbraci.
Roxana offf ma gandesc cu groaza la ce e pe capul micutului.sanatate multa si sa nu mai aveti necazuri cu dintii.
cuscra du copilul la psiholog caci la cat de agitata si nervoasa ai fost de la certat,tipat si altele copila s-o fi facut emotiva.poate sa nu fie asa da ca sa-ti iei o piatra de pe inima fa-o si pe asta.te pup!
bits spune:
Aimee saracutul de Vladut,uite exact asa s-a manifestat si la noi boala si e groaznica.aveam impresia ca-s cu jumatate de cap intr-o menghina.grija mare ca urmati si voi.noua fara cefotaxim nu ne-a trecut.cu siguranta e un virus caci am auzit fff multe persoane cu aceleasi simptome.eu banuiam ca ne-am intors cu el de la mare dar ma indoiesc acum.sanatate multa
miria_cristina spune:
Buna, fetelor!
Dami este mai bine, dar noaptea trecuta a facut iarasi temperatura maricica, 39. I-am dat un supozitor si niste Panadol si i-a scazut, dar inca face.
Oricum, e bine fata de zilele trecuta, iar pe antibiotic sta in continuare.
Ba mai mult, am inceput si eu sa iau, ca de vreo 5 zile tusesc de incep sa am ameteli de la efort si vad licurici.
Sotul este si el racit, dar se plange cel mai mult!
Cand il aud cum se vaieta mi se face mila de fata, ca ma gandesc cum o duce ea pe picioare fara sa cracneasca, iar el, ditamai omul plange si se rasfata si nu-l mai multumeste nimic.
Afara e asa frumos!
Ce mi-ar fi placut sa ne plimbam!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
FELIS - Imi plac si ochelarii pe care i-ai ales si copilasul care ii poarta? S-a acomodat cu ei?
Si eu trebuie sa ajung cu fata la oftalmolg ca-i oboseste un ochisor cand sta mai mult sa se concentreze sa vada ceva.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Ele spune:
da mai cuscra..si eu ma gandesc ca la ce o fi vazut copilul in casa s-o fi intimidat ....
Elena & Denisa
NOI
Ele spune:
Miria sanatate familiei si tie.
Si apoi tu nu stii ca si barbatii sunt tot copii? Vor sa le aduci ceaiul la pat si sa ai grija de ei...cunosc si eu genul....nu esti singura.
Elena & Denisa
NOI
onitza spune:
ELE, parintii mei au niste prieteni de fam de 30 de ani..ei au doua fete, mezina, Madalina a fost dintotdeauna sensibila, taica-miu, catar din nastere, cum veneau in vizita prietenii, era suficient sa se uite un pic urat la ea, sau sa se strambe si incepea copila sa planga.....nebun si tata, mada si acum ii reproseaza si are fata 22 de ani, cu fetita mica de un an jumate care o dulce....alta era ideea: Madalina e bine-mersi, a trecut de la sine, nu au dus-o la niciun psiholog...
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul