Comori de nov-dec 04' (187)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

carmen, v-am admirat curajul de a merge cu barca pe raurile patriei...bravos! ana seamana cu tati si daria cu mami, asa e? de fapt, asta e mai putin important, sa fie sanatoase, ca frumusele foc sunt!

of, ce de bolnaviori...sanatate tuturor! voba adrianei, a inceput sezonul
si eu bat in lemn, suntem bine, david a stat si el acasa, sapt tecuta, 2 zile, cu niste muci si tuse dar s-a pus repede pe picioare...dar iarna e lunga.... Ma incurajez, gandindu-ma ca si-a mai facut si el ceva imunitate...
puteti sa dati cu paru dar eu nu prea cred in tratamente de intarirea imunitatii... eu nu i-am dat lu david nimic , niciodata, de acest gen...Nici calciu, nici nimik(d-aia are probabil 14 kile si e un sfrijit)...Aici nu se da asa ceva...Am fost o singur data cu el in romania, la pediatra, si s-a mirat ca nu ii dau calciu, vitamine si nu mai stiu ce...si mi-a trantit o reteta cu de toate(fara nici un fel de analize) , dar pe care nu le-am cumparat niciodata...Aici nu se fac analize atat de multe si dese cum faceti voi la copilasi, medicii de aici par la polul opus medicilor din ro...Cred ca cea mai buna e varianta de mijloc

madachan, poate merge cu o recompensa?!...face pipi, primeste ceva bun...altceva nu imi vine acum in cap...

otilico, sa inteleg ca te-ai hotarat sa nasti in novegia...ca acum nu prea te mai ia nici o companie de zbor......dar poti sa ajungi si pe jos in buc, daca te ambitionezi si e musai...

32 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)

"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fulgule, m-am hotarat fortat , ca la servici trebuie sa vin pana la 37 de saptamani. Pe jos nu pot veni ca si asa merg ca o rata dar poate ma risc sa innot sau cu masina (cu experienta mea de conducator de 1,5 ani in Norvegia unde limita este 90 km/ora pe autostrada, dar promit cand intru pe autostrada in Germania iti dau telefon sa nu cumva sa iesi la plimbare )

Ai dreptate cu pediatrii din vest si cei din Ro. Cea din Ro zice calciu de 3 ori pe an, cei de aici nimic. La noi se termina anul si inca nu i l-am dat dar acum m-am hotarat sa i-l dau pentru ca o facura lata cu piciorul.

Fug la munca, desi asa mi-e lene de nu mai pot.

Am predat puradelul la gradinita in stare optima. Am scapat doar cu Nurofen la 8 ore, 5 doze ca de dimineata nu i-am mai dat, doamne ajuta!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 30+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fata e mai bine astazi sper sa ramana asa pana la sfarsitul zilei. Oricum, are o vivacitate!!!
Da, i-am dat pentru stimularea imunitatii 10 zile de Bronhovaxon urmand sa ii dau si restul timp de alte 2 luni. Dar tot mi-a racit urat.

Am fost plecata cateva ore si cand am venit si casa si fata erau scapate de sub control. Sotul meu ar trebui sa participe la emisiunea "O vreau pe mama inapoi".

Ce m-oi face cand incep la modul serios serviciul?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

miria ma bucur ca e mai bine fetita si tin pumnii sa se faca bine repede-repejor. m-ai facut sa zambesc, eu mai urmaresc emisiunea aia cu mamele care-si iau "concediu" si ma amuz uneori teribil, chiar daca mi se pare putin cam "trasa de par"
si noi tot cu broncho-vaxon ne imunizam, anul trecut am inceput si continuam si anul acesta pt. ca ai mei slava Domnului nu au avut parte de raceli deloc, doar unele zile mai "mucioase"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Carmen, ce mari ti s-au facut fetele .Daria asa o fatzuca scumpa are, iar ana s-a facut o domisoara cu pretentii deja. Ce curajosi ati fost sa le luati cu barca pe rauri rapide.

Mai deja ma speriati, nici n-a inceput bine sezonu lrece si deja va laudati cu atatia copilasi bolnaviori. Sanatate multa tuturor.

Madachan, ce frumos ca ai mai dat pe la noi. Ce-ti face gasca?
Daca e dus la baie si lasat singur in cabina toaletei oare nu isi face curaj sa faca singur? Nu merge nici daca se duce impreuna cu alti baietei odata la baie? Aici la copii de 2-3 ani la daycare exista pauze de mers la baie in sensul ca grupulete mici de copii merg odata la baie. E incurajant pt ei, se copiaza.

maine-l duc prima zi pe adrian la daycare, sa vede mcu mse comporta. Tot incerc sa mai fac programari si e plin in toate zilele in care am cerut eu (serviciul asta de care beneficiem noi e pe baza de lista de asteptare, adica daca ei sunt la capacitate maxima in ziua respectiva nu mi-l pot primi decat daca se anunta ca nu mai vine un copil). Am vorbit si cu o logopeda, ramasese sa ma sune azi sa vorbim, dar vad ca nu m-a sunat, poate ma suna acasa. Stabilisem cu secretara ca miercurea viitoare mergem sa ne vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Cu sau fara ochelari...

Sanatate la toti copilasii...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna noaptea fetelor,
ma bucur ca Dami este mai bine si sanatate multa de tot
Oti bravo bine ca e ok anuta si ai putut sa o duci la gradi
sanatate tuturor bolnaviorilor sa se faca bine repede, repede
Felis Mihaitzul frumushel cu ochelari...ii sta f bine cu ei...i-ai nimerit la fix...
bafta lui Adrian maine in prima zi de scolar

ce va ziceam de stresul meu...azi noapte daca nu s-a foit ruxi de m-a zapacit nu stiam ce are(nici acum nu stiu ce a avut ca ea de obicei doarme super linsitita numai cand e racita face asa...se tot muta de la un capat la altul al patului) am trezit-o sa faca pipi, sa bea apa, am zis ca poate viseaza...nimik...cald nu era chiar asa sa zici ca nu se poate dormi...acum parca incepe sa-i curga nasul ca o tot aud cum trage de el...sa inceapa oare iar vreo raceala? sper sa nu...Doamne ajuta!

pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua si de la noi...azi am dus-o pe Bia la gradi, efectiv nu o puteam prinde cand am coborat din masina, alerga spre gradi, cred ca i-a fost dor.

Danette, ce mai face Iris, sper ca e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Miria multa sanatate Damianei. Ufff, ce-ati mai trecut...
Noi suntem acasa, eu in medical, copilul cu muci. Ma minunez de unde atatia...suntem pe tratament, fara antibiotic, doar cu stat acasa ptr ca exista pericolul unei sinuzite. Acuza durei de cap si de ochi. e un pic mai bine, dar mucii astia nu se mai termina, imi dau seama ce secretii a avut colectate acolo in cavitatea sinusala.
Si daca tot is in medical, bal sa fie, ieri aveam programata o extractie, o banala extractie a unui molar de minte (fir-ar el sa fie). Eu nu sunt nici fricoasa, nici panicoasa cand e vb de mine , m-am dus cum am mai fost si la celalalt molar acum multi ani...ei bine...am iesit dupa 3 ore, sfartecata si cu doo copci. Eram terminata. Acu is umflata, abia pot deschide gura sa mananc ceva si pe antibiotic. A avut radacina in X si sudata de maxilar...intr-un cuvant a foat groaznic, la sfarsit am si plans acolo pe scaun. Dr ma trateaza de cand eram olecuta mai mare ca Vladut si s-a purtat ca o mamica, pana la urma am dovedit molarul cu pricina. Nu va spun cat a durat si cusatura, fiind f in spatele maxilarului, sangera...etc... Mai am un molar de scos si desi nu-s fricoasa cred ca de data asta tre sa-mi fac vant si curaj sa ma programeze iar.Da' iar ma intorc la principiul meu, suferi atunci putin si scapi
Acum ma concentrez pe pui, sa-l fac bine, sa putem merge luni la gradi. Iaca ca de data asta eu nu ma gandeam ca-l tin acasa, dar dr aproape ca m-a obligat. Si parca taraim mucii astia de prea mult timp.

L-am vazut pe Mihaita si vreau sa spun ca-i sta nemaipomenit de bine, Felis, ai cautat tu cat ai cautat, dar rezultatul e fantastic. Sa-i poarte sanatos si mai ales sa-i fie de folos.
Roxanica, bafta multa Biancai la lectii si incearca sa il convingi pe Mihnea (stiu cat de greu poate fi si cat de incapatanati sunt acum) sa faceti o vizita la stomato. Pacatoasele alea de abcese afecteaza dentitia viitoare.Poate ca la o clinica particulara sa aiba mijloace de anestezie mai avansate. Off, cum s-a pricpsit el cu chestia asta, mititelu' de el. Cum spuneam n-am ajutoare, d-na respectiva a plecat, nu era din Iasi, si acum facem tot felul de artificii cand e vb de schimbat program. De aia ne si rugam sa fie totul in ordine, noi la serviciu, copilul la gradi.

Eveline Bianca si sa nu uit am vazut si celelalte sucevence, frumoase foc si care zic eu ca seamana destul de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Felis, ii sta atat de bine lui Mihai cu ochelari, el vrea sa ii poarte? E simpatic tare. Cred ca in curand ii veti cumpara un animalut de apartament ca vad ca e tare grijuliu cu animalele
Try pe Bistrita nu a fost chiar periculos, vazand ca avem copii tipul ne-a dus pe un traseu frumusel. Oricum ne-a placut, la anul vrem sa mai mergem.
Va doresc o zi frumoasa fara copii bolnaviori.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput