Comori de nov-dec 04' (187)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mai, fetele, trebuie sa vorbiti si cu educatoarele si cu directoarea daca sunteti sigure ca au fost copiii loviti. Nu trebuie sa le faceti sa recunosca, ci sa le explicati ca nu concepeti asa ceva si gata. Fara alte vorbe si explicatii, nici nu trebuie sa asteptati sa va confirme.
Daca nu, ziceti ca faceti plangere mai departe.

Mai, ce m-as fi suparat! Si asa copiii sunt sensibili la schimbari, pai, ii mai si chinuie?!

OTILIA - M-ai omorat cu chestia aia de pe geam! Nu zic ca nu-s si ele suflete, dar chiar "animale de companie"?! Saracii oameni, cat de singuri au ajuns sa se simta!!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Noi am ramas infundate, dar temperatura nu mai face si nici nu tuseste decat putin. Ia in continuare antibiotic, practic o sticluta pe zi. Dar asta e! Si saptamana viitoare o tin acasa, dar am reusit s-o schimb la alta gradinita. Una mare si tare, sper sa fie bine aici, oricum clasa sociala este cea pe care am dorit-o. Tot de stat este, dar dotata si mai mare cu curte, personal tanar, dar instruit. Cica are sala de fitness, calculatoare, se face engleza, muzica si se merge la teatru. Astea sunt partile bune, ca cele rele sunt ca peste tot! Multi copii, raceli la greu...
O sa vedem cum se acomodeaza ca, gata, m-am lamurit cu fata este deosebit de sensibila in ciuda energiei ei si dornica de afectiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Otilia,am doua soprane..as mai afce si un baiat,sa fie si un tenor..ce face Ana?dar minunea roz?
Monica,si eu abia va astept acasa
Azi am fost la o petrecere de copilasi dragalasi..Mariuca a sarit,pictat pe fata,topait,dansat...a fost fericita.Sara a fost cu bunica pe afara si a dormit cam 2 ore.acum sa vedem daca mai mergem afara,ca a iesit in sfarsit soarele.
in rest toate bune.sper sa ne auzim mai des
we placut

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

ANDREEA - Ce bine ca iti pastrezi simtul umorului! Si ce bine ca ai, totusi, un ajutor!
Lasa ca va creste si pitica si nu va mai fi asa galagioasa, perioada asta este obositoare, dar, din experienta mea, am vazut ce repede trece. Acuma imi pare rau ca a trecut ca vantul si ca gandul. Fata creste, eu imbatranesc, iar momentele dulci raman atat de in urma incat cu greu le rememorezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

hmmmmmm, nu-mi place sa aud ca sunt palmuiti copilasii la gradi; ae trebui concediate pe loc astfel de educatoare; in primul rand daca intra-devar copilul le-a infuriat asa de tare cat sa nu-si mai poata stapani furia, trebui sa discute cu parintele, nu sa actioneze pe cont propriu!!!; aveti grija!

miria imi pare bien ca Damiana se simnte bine si mai ales ca i-ai gasit alt loc la o alta gradinita!!!; o sa fie fain de tot!; tu cu serv. ce-ai facut, ai inceput, cu cine o lasi pe Dami???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Andreeace bine ca ai ajutor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si multumim de urarile de sanatate...nu a mai tusit asa de rau si am indraznit sa mergem la piscina cu ei...sper sa nu se agraveze(era f calda apa si afara la fel)
of imi pare tare rau sa aud de educatoare care lovesc copilashii...dupa parerea mea ar trebui reclamate fara drept de a mai spune ceva...asa ceva nu se face...nu in invatzamant...afara...au nervi sa se dea cu capul de pereti... nu rezista la solicitarile copilashilor...la piata la vandut legume ca si acolo este nevoie de forta de munca...dar ce te faci ca daca le apuca nervii si arunca cu rosii dupa clienti nici acolo nu-s bune...vai de ele...
fetelor nu stati cu mainile in san...reclamatie la inspectorat
pe toate sa aveti o Duminica placuta

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata! Pana la urma am reusit sa citesc din urma ca s-au dus baietii la biserica la impartasit, eu acasa cu problemele mele femeiesti. ...multumesc pentru raspunsuri fetelor, nu-s clar de acrod cu ce se intampla, ma doare sufletul ca e copilul meu, nu stiu cum sa pun problema, ma miram de ce nu mai vrea Paul la gradi, in fiecare dimineata mititelul imi spunea: "Nu veau mami la gadi!" Si eu am crezut ca e moft, de felul meu sunt mai dura nu pun la suflet de la inceput astfel de manifestari....dar....totul a inceput de la o mamica cu care sunt prietena ce mi-a povestit ca o alta mamica i-ar fi spus ei ca baietelul acelei mamici a plans acasa ca doamna i=a dat peste maini..a doua "victima" a fost chiar baietelul mamicii cu care sunt prietena, fetelor pe baietelul ei l-a luat de par, acelasi motiv ca si Paul ca nu doarme...ei, atunci am inceput eu sa vorbesc foarte serios cu Paul despre asta. Ideea e ca eu am intrebat de doamna despre care am aflat ca ii atinge, insa de unde, copilul mi-a spus de cealalta ca l-a atins,. mi-a aratat cum i=a dat si l-am intrebat ca lovita de tren: "Si tu ce ai facut?" si paul araspunde: "Am zis: au!" MI-au dat lacrimile , pe cuvant!!! Pai ce eu il trimti pe Paul acolo sa si-o fure??? Mai ales pe TEMA DORMITULUI!!!! Nu mai spun ca s-a intamplat o data sa le dea la desert ciocolata amaruie..si normal ca n-a dormit!!!!

OTILIA ce patanie! Sper ca tot ce-a fost mai rau a trecut, sa aveti o perioada linistita!!!

ANREAP, inteleg prin ce treci, asa a fost Paul cu urlaturi in carut si numai in brate era bine!!! E o perioada , o sa treaca, sa vezi ce fetita cumintica o sa ai afara in cateva luni!

MONICA ma bucur ca ati fost la balaceala!

Am uitat sa va spun ca de ieri suntem cu muci veriz, fara tuse, asa ca am pus decat vibroccil si o crema pt respirat bine noaptea, aplicata pe pieptul lui. Azi o sa ii dau un suc de lamaie cu vit c si cam atat....acum o sapt l-a mai incercat o data o raceala cu tuse seaca dar fara mucicosi si m=-ati sfatuit sa nu ii dau nimik,asa am facut in doua zile era sanatos! NIci de data asta nu ii dau nicuun sirop deocamdata ne ocupam de muci.

MIRANDOLINA....tu cum vei pune problema la gradi, te-ai gandit? NIci eu nu-s genul sa stau cu mainile in san, dar nu stiu cum sa le abordez....oricum te vor lua in nume de rau, indiferent cat de diplomata vei fi! Vor spune clar ca minte copilul ca nu s-a intamplat...

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ionela,Onitza,Miria..am ajutor acum ca sotul e in Delta la pescuit 1 saptamana..a plecat cu conditia sa vina mama sau soacra..ca 1 saptamana singura cu amandoua..imi cadea si aprul care-l mai am
azi noapte Mariuca a facut febra..si se vaita de burtica.i-am dat Panadol si debridat,a adormit langa mine si acum nu se mai vaita.Diaree nu,vomitat nu..oare ce sa fie?oricum maine trag o fuga la medic,febra asa din senin....sa fie rosu in gat?vreo boala gen varsat de vant?..sper sa nu.
azi stam in casa ca-i atre urat afara...offff
pupici si numai bine

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Andreea, sa nu fi mancat ceva aiurea la petrecerea la care ati fost. Pentru dureri de burtica cred ca merge ce ai pentru colicii Sarei.
Ioana, Mirandolina, bafta cu educatoarele, sper sa le faceti sa inteleaga care sunt regulile. Eu as milita pentru camere de luat vederi daca se dau nevinovate nu au de ce sa spuna nu.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 31+
Pozele noastre

Mergi la inceput