Comori de nov-dec 04' (187)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Vai Bits ce frumoase sunt aranjamentele, nici nu ma mir ca Japonia este renumita. Le-am salvat ca merg puse in practica la aniversari. Unul singur nu l-as manca, cel cu soricei, brrr, dar am eu fobia mea .
Pai din ce scrii tu in Japonia se pune mare accent pe curatenie iar in Norvegia sunt atentionata ca stresez copilul daca ii fac morala ca este plin de noroi pe maini. Vezi ce diferenta mare intre culturi. La gradinita si eu ii duc 3 plase cu haine, una cu costumul de zapada+cel de lana de pus pe dedesupt, o plasa cu costumul de ploaie si cizmulite ploaie si a treia plasa cu bluzite, pantaloni, fes, manusi impermeabile, strampi, chilotei, maiou. Acum le duc zilnic cat se renoveaza gradinita lor si au un sediu temporar. In mod normal doar le luam pe cele ude sau murdare si aduceam altele in loc a doua zi. Ieri i-au scos si dimineata si dupa-amiaza afara si a plouat rau de tot asa ca am luat 2 randuri de haine ude pana la piele, inclusiv chiloteii, scaunul cu rotile are si acum perna plina de apa, cam asa se caleste fata mea.
Asternuturi nu ii duc ca nu ii lasa sa doarma, vesela nici atat pentru ca au de unica folosinta. Ii dau iaurt si fruct zilnic si pachetel cu mancare in ziua cand merg in excursie.
La capitolul mancare stau foarte foarte prost, daca nu au bucatar ce pretentie sa avem la nutritionist.
Mai este si alt aspect, desi se mai arunca un muc de tigara pe jos, hartii si ambalaje, sticle sparte, nu se vad asa rau decat in preajma magazinelor pentru ca in rest densitatea populatiei pe metru patrat este mica si nu se mai baga de seama o hartie ratacita plus ca se curata trotuarele, drumurile la intervale acceptabile.

Mirandolina, mi-am adus aminte ca si Ana a fost muscata anul trecut pana la sange prin bluza, chiar le-am intrebat daca li se pare normal ca poate se transmite asa o hepatita. Dau din umeri. Iar de 3 saptamani are o zgarietura pe obraz care nu mai trece.

Eu m-am intalnit ieri la magazin cu mamica unei fetite ce merge la aceeasi gradinita. Si aflu din vorba in vorba ca fetita si-a tuns parul la gradinita si cel mai grav a fugit din curtea gradinitei si au adus-o acasa cei de la scoala din aceeasi zona . Mamica este bulgaroaica, este jurist si mi-a zis ca va merge la primarie sa faca o plangere ca nu au grija de ei. Si chiar de curand au mai fost 2 cazuri de copii plecati de la scoala si profesorii nu au observat, o fetita de clasa I colega cu Thea prietena Anei a fost adusa la scoala inapoi de politie ca au gasit-o la un magazin, s-au prins vanzatoarele ca a plecat de la scoala. Iar alt baietel de 10 ani a plecat de la scoala, a furat o masina din parcarea scolii lasata cu cheile in contact si a mers prin oras, pe autostrada 30-40 de km pana a reusit politia sa faca un blocaj sa-l oblige sa opreasca, lui ii era dor de mama lui plecata la un curs in alt oras de 1 saptamana. Si cat a facut el ispravile acestea cei de la scoala nu i-au simtit lipsa . Si atunci cum sa nu fii stresat.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui mirandolina
miria hai, ia-ti inima in dinti si incurca-te cu examenul de soferie...ca eu abia am inceput scoala si deja am emotii INsa cand m-am vazut cu 2 copii, umbland intre 3 clinici si strabatand 55 de km cu copil cu febra 39 in brate....am zis ca voi circula cu 30 km/ora si tot il iau mai vedem...deocamdata am orele de facut...

Asa...asa...incurajati-va sa va luati carnete...masini.Poate doar asa am sa termin si eu scoala ce-am inceput-o de 2 ori pana acum. Nu de alta dar stau cu instructorul in casa si nu am carnet. Pai?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Da tu chiar meriti , rusinica. Sau asa iti mentii silueta mergand pe jos?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

BITS - Tu chiar stai si poti face asemenea aranjamente din mancare?
Esti tare!! Eu mai mult de un trandafir, o ciuperca si-o gargarita nu stiu face.

Ee, oriunde este mai civilizat decat in Romania. Fireste, exceptand alte tari cu probleme, dar noi tinem nasul pe sus ca nu suntem ca ele. Nici nu merita discutii pe tema asta, ca sunt atatea motive de ingrijorare incat ma consider inconstienta ca mai pierd vremea stand aici.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput
Mergi la inceput