Comori de nov-dec04'(188)
Capitol 187
Gala puradeilor nostri
www.flickr.com/photos/andrapanda/sets/72157600426397777/detail/" target="_blank">Gala Sarbatoritilor 
P.S. Poze ptr Gala puradeilor nostri se trimit lui fulguletz (aici) iar cele ptr Gala sarbatoritilor lui try (aici sau aici).
Poze ptr www.onetruemedia.com/shared?p=156985e80e4a2e78dcd2f7&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Comorile toamnei 2004 aici
de 34
si 25 
[size=1]
Octombrie: 8
, adica 6
si 2
1. IrinaA ______________ 20 oct_____ www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">
Ioana Maria
2. Camys2000 ________ 21 oct_____
Catalina Nicole
3. Ela2001 ____________ 22 oct_____
Diana Andreea
4. Jasmine ____________ 26 oct_____
Radu
5. Ele _________________ 26 oct_____
Ana Denisa
6. Roserb _____________ 29 oct_____
Mihnea Andrei si
Bianca, 5 ani
7. Ncristina ____________ 29 oct_____
Teodora Andreea +
Alexia Maria
8. Moss _______________ 31 oct_____
Alexia Stefania
Noiembrie: 34
, adica 25
si 9
9.Bits _________________ 1 nov_____
Kenzo Andreas &
Amon Mateus
10.Ad_rianna ___________ 3 nov_____
Bianca-Cristina &
Tudor-Andrei
11.Diana 2004 _________ 4 nov_____
Andrei
12.Try _________________ 5 nov_____
Alex &
Adrian
13.Miria Cristina ________ 5 nov_____
Maria Damiana
14.mirandolina______________ 5 nov_____
Luca Matei &
Adam Cristian
15.for2nity _____________ 6 nov_____
Alexia Cristina
16.Andreap ____________ 7 nov_____
Maria Alexandra si
Sara
17.Daniela_Sb __________ 8 nov_____ www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">
Mihai Daniel si
Iunia Teodora
18.Simonacip _________ 10 nov______
David si Matei 
19.Didutza ____________ 12 nov_____
Daria +
Dennis
20.Cassandra
_________ 14 nov_____
Dragos Andrei
21.Eliza5 ______________ 15 nov_____
Alexandru
22.Aime _______________ 15 nov_____
Vladimir Andrei
23.Omi308 _____________ 17 nov_____
Corina Maria
24.Dama __________ 18 nov_____
David Andrei si
Patrick
25.Miha ___________ 18 nov_____
Robert Andrei si
Amira Ioana
26.Daniella4____________18 nov_____
Alexis
27.miag _______________ 18 nov_____
Roland Vladimir
28. ochi verzi___________ 22 nov_____
Diana
29.Danette ____________ 23 nov_____
Iris Miriam
30.Cristina Serban _____ 23 nov______
Razvan
31.gazzella______________23 nov________
32.Corina75 ____________ 24 nov_____
Andrei
33.Gandacelu______ 25 nov_____
Ioachim,
Ileana, 4 ani si
Maria
34.Misticgirl ____________ 25 nov_____
Nicholas Alexandru
35.Dutzi _______________ 25 nov_____
Iustin
36.Miche ______________ 26 nov_____
Darius
37.Ionela Roxana ______ 27 nov_____
Emily si
Arisa
38.Paxela_________ 27 nov_____
Silviu Ionut si
Ana Delia
39.Florypop ____________ 27 nov_____
Andrei si
Rares
40.Onitza ______________ 28 nov_____
Paul Constantin
41.Madachan ___________ 29 nov_____
Edward Florin
Decembrie: 17
, adica 10
si 7 
42.Fulguletz
____________ 1 dec_____
David Andreas
43.Luminita B ___________ 2 dec_____
Tudor Andrei si
Cristian
44.Eveline ______________ 5 dec_____
Andreea Bianca
45.Felis ________________ 6 dec_____
Mihai Cristian
46.Raluca.gabriela ______ 7 dec_____
Maria Alexandra
47.bumbacel ________ 9 dec_____
Tudor Mihai si Vlad Andrei 
48.anne-marry___________9 dec
Teodor Alexandru
49.Mikimi___________ 12 dec_____
Alexander si
Yannis
50.Monica-Elizabet _____ 16 dec_____
Ruxandra Maria si
Alex Valentin
51.OtiliaV
_____________ 18 dec_____
Ana-Maria
52.Cecilia C ___________ 22 dec_____
Alexia si
Ada
53.Carmen ____________ 22 dec_____
Daria Nicole si
Ana Carina, 4 ani
54.Ioana_du ___________ 22 dec_____
Bianca Alexandra
55.Viovio ______________ 22 dec_____
Cristiana Bianca
56.Mamaluidavid ______ 24 dec_____
David si
Naomi Patricia
57.Cookie _____________ 24 dec_____
Sabina Ioana
58.Bobita _______________ 1 ian_____
Amina Ioana si
Maria
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Raspunsuri
monica-elizabet spune:
pe toate sa aveti un we minunat
merg sa citesc din urma in cap trecut
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
monica-elizabet spune:
sanatate multa lui Matei 
Bits, multumim super decoratiile 
miria si eu la fel...stau prost la decorat ![]()
![]()

Oti
cum mai este piciorutul anutei si-a mai dat drumul la mers?
Andreap
ah abia astept sa vii pe la mine fac tot ce vrei tu
ai mei iar au behait de dimineata...dar nu e nimik nou
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
andreap spune:
Monica,vin..cum sa nu?mai ales la placinte
..si ma mai plang de kg

![]()
Otilia..plecata singura de la gradi???pai educatoarea ce pazea?cred ca le strangeam de gat![]()
noi suntem mai bine,Sara a dormit afara destul de bine si fara crize..prea mari.probabil e asa cum cred eu,nu-i place pe intuneric in carut..o sa mai verific
un we minunat
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Otiliav spune:
Monica, parca merge putin mai binisor. Am lasat-o iar sa se balaceasca in apa cat a vrut ea.
Andreea, pai normal ca a plecat singura, a sarit gardul ca poarta nu o pot deschide copii. Noroc ca este o zona rezidentiala cu multe stradute doar pentru biciclete si pietoni. Pana aseara nici nu ma gandeam la o asa isprava la gradinita lor.
Bits, Ionela, cum ati ajuns mai in Japonia? Oricum ce povestiti voi sunt doua aspecte diferite. Una este gradul de civilizatie si alta treaba nivelul de toleranta pentru straini. Mie nu imi iese din cap ca te striga pe strada "straino".
Chiar ma gandeam acum ca, Ken a castigat un concurs individual, pai aici nu se fac concursuri decat pe echipe. Eu nu am cum sa-i stiu nivelul Anei in comparatie cu ceilalti pentru ca nu se fac comparatii, se evalueaza fiecare copil individual si nu mi se pare gresita abordarea la varsta lor. Si asa se continua si la scoala, pana la liceu sunt calificative si nu se spun in clasa ca sa existe discutii intre copii. La gradinita te cheama de 2 ori pe an si ai o discutie cu educatoarea despre evolutia copilului iar in plus se face si sedinta cu parintii la care eu nu merg ca este in norvegiana.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
32+
Pozele noastre
bits spune:
Otiliaau fost echipe de cate 4 iar in final toti au primit medalii indiferent ca au ajuns primii sau ultimii.Ken era fericit ca a fost raipd si ca a ajuns primul
.nu se fac comparatii aici dar inevitabil in mintea unui copil apar frustrari ca X a alergat mai repede decat mine si eu de ce nu ca doar pot si eu .sunt de parere ca si ambitia trebuie stimulata iar inteligenta unui copil este educabila.toti se nasc cu acelasi nr de neuroni doar ca in viata se diferenteaza in oameni instruiti si neinstruiti.
Miria sa stii ca au fel de fel de instumente,capsatoare ca sa realizezi acele chestii.eu la cap creatie stau prost,ma mai uit pe net la cate o figurina si ma chinuii sa fac.fetele invata chestiile astea inca din timpul scolii primare asa ca lor nu li se pare cine stie ce cum ni se par noua.
Otilia poate ca vb diferit din cauza ca eu stau intr-un oras mare,unde oamneii sunt obisnuiti cu strainii iar Ionela sta undeva "mai la tara"(sper Ionela sa nu te superi)unde un strain poate fi vazut mai rar.gadeste-te cum ar fi privit un chinez intr-un sat din Romania?nu ar fi la fel?tinand cont ca Japonia e o insula si pana acum 100 ani nimeni nu intra in tara asta nu e de mirare ca inca mai au reticente fata de straini.
acum 8 ani strainii erau priviti ca pe o raritate iar acum nici nu se mai pune problema de asa ceva.casatoriile mixte au luat amploare in ultimii ani iar rasismul s-a diminuat considerabil.
ionela roxana spune:
buna nospte la toata lumea!
eu sunt mai nocturna, mai liliac cum imi spune sotul, am spalat, am motait in fata pc-ului, am ascultat muzica anilor 80`-90`, si mi-am amintit ca am lasat neterminat un subiect pe care pe mine a inceput sa ma oboseasca;
deci fetelor sper sa nu va fi speriat asa de tare si sa va fi schimbat parerea despre Japonia; imi cer scuze daca daca din cauza mesajelor mele v-ati schimbat impresia de aceasta tara.
Nu deloc, Japonia este o tara frumoasa, interesanta, ai ce sa vezi si ce sa inveti, dar mai depinde si unde locuiesti in aceasta tara, si mai ales de mediul in care treiesti, oamenii din jur etc, etc;
of, sunt multe de spus dar sincera sa fiu am obosit si m-am saturat asa ca las timpul sa-si parcurga cursul, caci si chiar daca ma opun tot nu pot face nimika;
dupa cum bine v-a spus Octavia, eu locuiesc mai la lanul de orez, ori eu in acest orasel sunt singura europeanca, si nu poate oraselul este de vina, nu suta in mie, caci dupa cum mi-au aflat urechiusele este un oras fffff. mandru ptr. vechimea lui, cicase pe-aici ar fi trecut acum 100 de ani tatal sau bunicul actualului imparat al lor, si-s fff. mandrii pe baza asta; practic arasul in traducere s-ar numi "orasul fericirii"; ei va dati seama in ce oras locuiesc
,dar numai ca nu toti oamenii sunt fericiti aici;
si cum va spuneam, nu orasul este de vina, ci cartierul unde locuiesc, cartier de care toata lumea fuge, cartier pe care toata lumea il arata cu degetul; patura sociala este extrem de subreda; povestea este lunga si nu vreau sa ma intind ca o molie ptr ca v-as plictisi si v-ar durea capul
; de ce se comporta asa cu strainii, da ffff. clar ce v-a spus Octavia asa mi-a explicat si mie sotul, si la care l-am intrebat si yo ce tre` sa fac, cum sa ma comport?; raspuns?; sa fac pe proasta si sa tac
; am facut-o si pe asta, dar numa` ca ei au intins coarda prea mult si yo n-am mai avut rabdare; or sa ma stie de proasta, ori de rea, mai bine a doua varianta
; cum mi-a explicat si profesorul fimii, nu copii sunt vinovati, ci parintii ce le dau educatie
Octavia locuieste intr-un oras mult mai mare decat al meu, dar problema asta nu este numai aici in Jap., exista oriunde in lume, chiar si in tara; provincia nu este la fel cu capitala; gradinitele de-aici nuu se compara cu ce spune Octavia, cu cele de la ea; curatanie, hmmmm, tare mult as vrea sa vedeti cum arata cartierul dupa o zi cu soare

, si mai sunt si ciorile care fac numai rele, imprastiind gunoaiele;
nivelul invatamantului la ei a scazut considerabill fata de acum cativa ani
; adica scoala primara se multumeste ca vin copii
la soala, iar aici sunt si mai si
; da intele se pune mare accent pe curatenie, der chiar asa sa faca copii cuarat in scola, in fiecare, sa-i spele cutia de lepte a profului, sa-faca curat la wc-ul prufului, asta chiar nu o maipot intelege
este prea tarziu si imi este atat de somn[bang; pe maine
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirandolina SUnt putin suparata ca Matei e iar bolnav, a fix 10 zile a racit din nou, de data asta tuseste foarte rau si face si febra. Din pacate nu ne intelegem la adiministrarea medicatiei si imi pune nervii la incercare. Nu vrea ceaiuri, nu vrea alt sirop decat Panadol, nu vrea supozitor, nu vrea spray in nas, nu vrea aerosoli, nu vrea mai nimic...mi-e frica sa nu ajunga la pneumonie, ca starea asta fabrila de max 38 nu poate fi buna...tuseste rau si incarcat, apa de la chiuveta si-a mutat locul in nasul lui ... iar intre timp, fratiorul lui lasat la mama plange dupa mami ![]() |
Sanatate multa la pui!

Noi taman cand am spus ca am scapat de raceala,ieri au fost mai bine amandoi,azi au luat-o de la capat.
Cel putin Robert a luat-o in forta.Muci din nou,tuse productiva si stare subfebrila...
oare cand se termina? 
Clar Robert e impricinatul cu caratul virusilor acasa de la gradinita,dar pe amira n-am izolat-o.Asta e...Nu pot s-o corcolesc la nesfarsit,nu?
| evident ca am avut vociferari, insa sa speram ca nu se mai intampla. Sigur ca a zis ca noi, generatiile astea de parinti mai tineri, suntem cam crispati, disperati, neincrezatori in copiii nostri...i-am zis ca asta e rezutatul societatii in care traim, chiar daca ea sustinea ca in urma cu 40 de ani mergea linistita la Busteni cu 20 de copii de 4 ani |
Acu 40 de ani era si ea mai tanara si avea mai multa rabdare.

| Nu povesteste mai nimic din ce face la ore, pe el nu il invata poezii, nu ii citeste alte povesti decat Capra cu 3 iezi, etc Evident ca marturiile parintilor au dovedit contrariul, asa ca trebuie ori sa il fac sa vorbeasca despre gradi mai mult, ori sa ma as pagubasa... |
Nici Robert nu vrea sa povesteasca nimic de la gradinita.Mai scapa din cand in cand cate o faza sau vreun vers.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
Miha
sanatate multa piticilor
ionela, poate da Domnul si va mutati candva din orashul asta al fericirii ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
FELIS spune:
aoileu.. ati inceput capitol nou si eu nu am avut timp sa il citesc pe cel vechi...
Ce am ratat???![]()
Vad ca multi copilasi sunt bolnaviori...
imi pare tare rau... sanatate multa... 
OTILIA...
a sarit gardul??????????
Cred ca n-o sa mai ai liniste de acum stiind ca nazdravana ta e atat de ... inventiva...
Sarcina usoara in continuare...
BITS ...
probabil solutia e ca Ionela sa se mute intr-un oras mai mare...
MONICA... ANDREEA... vin si eu la placinte????
Itete...
nici Monica nu a citit din capitolul trecut...
ins ca nu sunt singura...
Feteleeeeee...
mai e ffffffffff putin si schimbam GRUPAAA... 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
Hi hi Felis, eu nu o schimb, intru din nou la clasa de nov-dec
. Dar si eu tare nostalgica am devenit in ultima vreme, mai ales cu ea neajutorata mi-a recreat senzatia de bb dependent de mine.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
32+
Pozele noastre