Comori de nov-dec04'(188)
Raspunsuri - Pagina 2
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui FELIS Feteleeeeee... mai e ffffffffff putin si schimbam GRUPAAA... ![]() |
Subforum pentru soacre este? Ca acus acus ajungem acolo...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ochi_verzi spune:
Salutare, salutare!
Felis, s-a acomodat Mihai cu ochelarii?
Oare instram in "febra sarbatoritilor"? Ca de cateva zile si eu ma gandesc tot la faptul ca mai un pic si implineste matza mea 4 ani. Ce-a trecut timpul! Parca prea repede.
Va
si va dorim o duminica frumoasa!
Mihaela si Diana 22.11.2004
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ochi_verzi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra |
Un vot si de la noi!
Frumos si scump tare "cavalerul".
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
pe toate si pe copilashi
noi azi am serbat ziua copilului aici in Bra...cu mare fast...multe jocuri si cadouri ![]()
va doresc o saptamana minunata si felis...nu uita(la fel si toate bucurestencele si nu numai...) va astept in ian la placinte ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mirandolina spune:
Buna dimineata! ![]()
Am citit tot, insa sunt cam obo ca sa raspund pe indelete ![]()
Si eu privesc cu uimire la Matei care acusica face 4 ani si nici nu stiu cand a trecut timpul... noroc ca mai am unul mic, care inca ma tine prinsa in capcana timpului, a copilariei inocente...
Pe Matei l-am bagat in final pe antibiotic, nu ma multumea deloc tratamentul ce il lua. Pana la urma, nu moare daca 1 data la 9 luni ia si el un antibiotic, nu?
Sa stiti ca azi mi-a povestit Turtita cu lux de amanunte, cu tot cu intonatia aferenta
EL, care zicea ca la gradi nu ii citeste doamna nimic
Bits ai zis ca te invrednicesti sa pui niste poze cu picii tai...vezi ca stau cu bunghiul pe tine, ca pe butelie!
Cand ii povestesc sotului despre tine (nu trebuie sa spun de 2 ori numele tau, dar stie pe de rost copiii!!!), inevitabil isi aminteste cum erau japonezii socati ca ai de gand sa nasti natural un copilut maricel precum Amon
Imi place cum scrii despre Japonia, sotul meu e fascinat de tara lor, insa nu avem nici o oportunitate sa ne mutam acolo
din pacate va las, ca mi se inchid ochii si mainile nu mai raspund la comenzi ![]()
bits spune:
gata Lilisor am puspoze
din pacate mi-au ramas multe poze acasa in comp caci nu am avut nero sa-mi inscriptionez cd si ma trezisem in sit asta cu cateva ore inainte de a pleca
mai stie cineva cat poate fi tinut colargolul?mi-am adus de acasa si nu stiu pana cand il pot folosi.
ai mei au vreo 3 zile de cand fac nazuri mari la masa de dimineata si-mi vine sa-i mananc cu tot cu fulgi.
onitza spune:
BITS, ce flacaiasi frumosi ai!!!! Ma uit cu nostalgie la Kenzo, mi-l amintesc de mic ce dragalas era, acum numai spun ce finut este!!! Amandoi vad ca sunt cretzulini, nice! Vad ca v=ati distrat de nota 20 la mare! Amon mi se pare la fel de bine facut ca si Kenzo la varsta lui! Sper sa fie doar o perioada refuzul papatului! Pupic
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
onitza spune:
OTILIA la subiectul respectiv am citit si eu despre logoped. M=am cam pacalit, am luat leg cu o logopeda care are sedinte si cu prescolarii la o scoala de langa policlinica titan. Ne-a chemat luni, insa pe 20 oct, nu azi cum am crezut eu....citind mailul cu atentie de dim sa vad la ce scoala tb sa mergem am constatat ca abia peste o sapt ne vom vedea. Asta e, si-asa sapt asta va fi una nebuna, nebuna, nebuna!!!
Aseara a venit pe la el, Sergiu, prietenul lui de la gradi, s-au jucat frumos, s-au mai certat pe jucarii dar i=am temperat noi parintii.
Surioara lui Sergiu, Andreea care are abia 2 ani, stie si ea figuri geometrice, e tare dulcica. 
MONICA cred ca s-au simtit tare bine copilasii de ziua copilului. 
Am vb putin cu Paxela pe mess, Delia e un pic mai bine, pe antibiotic injectabil. Sanatate Deliutei. 
FELIS la asta ma gandeam si eu zilele trecute, nu-mi vine sa cred ca puiutii nostri implinesc in curand 4 ani. Ce-a trecut timpul!!!!!!!! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
miria_cristina spune:
Am dus-o pe Dami la noua gradi. Plangea, dar era docila. Mi s-a rupt imina de ea!
Imi tot spunea: "vreau la doamna cu ochelari ca sa fie zana ca tine", fireste ca nu era nimeni cu ochelari, dar ea, draga, vroia pe cineva ca mine. Mi-au dat lacrimile. Copilul meu!
Ma gandesc numai la sanatatea ei, ca n-as vrea sa raceasca iarasi. Iar de aseara a inceput s-o doara din nou burtica si e deranjata la stomacel. Ori acolo nu tine regim.
Nu stiu ce sa fac cu ea. I-am dat medicamente dimineata si am rugat-o pe educatoare sa nu-i dea ciocolata si fructe. cu manacarea nu stiu ce le da, ca era prea mare vanzoleala si n-am putut insista.
O sa vad cum o iau, asa ca, am emotii pana atunci.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Saracutza, PAXELA, a cam incurcat-o cu fata acuma! Sanatate multa si putere!

Of, pe antibiotic injectabil era s-o puna si pe Dami, dar s-au razgandit si am tinut-o 11 zile pe antibiotic suspensie. Mult! Deasta mi-e teama acuma sa n-o luam de la capat.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

mai e ffffffffff putin si schimbam GRUPAAA...