Comori de nov-dec 04' (187)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MIRANDOLINA - Mai voi inscrie si eu la scoala, dar nu acuma. Vine frigul , se intuneca repede , mai stau nitel, pana la primavara.

Oricum, trebuie indiferent cat as amana.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BITS, multumim! Felicitari lui Kenzo pentru medalia de aur! Wow!!!!!! Bravo lui!!! Azi dim mi-a spus si d-na ingrijitoare ca Paul e talentat la dansuri, l-am rugat ieri sa dansam impreuna sa vad si eu figurile noi, dar n-a vrut sa imi arate, nici lui taica=su...asa ca , el stie ce danseaza la gradi....ii pune cate doi , atat am aflat.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

ONITZO - Daca e la spital fata?!
Of! Of!

Mergi la inceput

BITS - Poate ca nu-i asa rau, ca nu de tara neaparat vorbim. Si aici e super rau, nu rau. Dar ca peste tot, unii au o viata mai usoara, iar pentru altii lucrurile se complica.
Conteaza atmosfera din casa cu sotul, relatia cu copiii care au temperamente diferite, relatii copiilor cu lumea si scoala....si tot asa.
Si daca ceva nu merge bine fireste ca lucrurile se complica, iar daca nu merg mai multe e cu atat mai rau.

Eu cunosc foarte bine pe cineva, care s-a casatorit acum multi ani in Japonia. A facut 2 copii. Relatia cu socrii era rece, cu cumnata urata si cu sotul in timp s-a stricat de tot. Asta povestind simplu si fara detalii. Ei, s-a trezit femeia intr-o tara straina, in care tot o numeau "venetica" inclusiv in casa, cu 2 copii. Iar in Japonia copiii revin obligatoriu tatalui, adica daca divorta pierdea copiii fara discutii.
Nu mai continui cum s-a terminat. Redam doar o situatie din multele care sunt, unele mai bune, altele mai rele.

Si aici e la fel, unii se iubesc, altii se despart. Unii copii se drogheaza la scoala, altii primesc burse in strainatate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirandolina
miria hai, ia-ti inima in dinti si incurca-te cu examenul de soferie...ca eu abia am inceput scoala si deja am emotii INsa cand m-am vazut cu 2 copii, umbland intre 3 clinici si strabatand 55 de km cu copil cu febra 39 in brate....am zis ca voi circula cu 30 km/ora si tot il iau mai vedem...deocamdata am orele de facut...

Asa...asa...incurajati-va sa va luati carnete...masini.Poate doar asa am sa termin si eu scoala ce-am inceput-o de 2 ori pana acum. Nu de alta dar stau cu instructorul in casa si nu am carnet. Pai?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui onitza
Uite-asa venim noi de la gradi!

Si Bea unde-i?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:

BITS, multumim! Felicitari lui Kenzo pentru medalia de aur! Wow!!!!!! Bravo lui!!! Azi dim mi-a spus si d-na ingrijitoare ca Paul e talentat la dansuri, l-am rugat ieri sa dansam impreuna sa vad si eu figurile noi, dar n-a vrut sa imi arate, nici lui taica=su...asa ca , el stie ce danseaza la gradi....ii pune cate doi , atat am aflat.

Asa si Robert al meu...Nimic nu vrea sa spuna din ceea ce face la gradinita... Oricat l-as intreba si descoase,chiar si pe la Ploiesti si inapoi,nu vrea sa spuna si pace. "Nu am timp acum,iti spun mai talziu".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
Uite-asa venim noi de la gradi!

Si Bea unde-i?

Beea sper sa coopereze la pozat, ma bate tac-su lui paul la cap de o sapt sa le fac amandurora poza!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Miria, am vorbit cu vecina mea si mi-a spus asa: aparatul de aerosol este LAICA l-a luat de la Remedia, a fost 250 lei si are masca atat pt copii cat si pt adulti. Ei i-a recomandat un medic din Cluj(am uitat s-o intreb cum il cheama), i face aerosol cu adrenalina amestecata cu ser fiziologic sau apa distilata...cam 3-5 minute de 3-4 ori pe zi. Este foarte multumita mai ales cand are mucii aceea grosi, cand i face pneumonie si alte complicatii.
Zicea ca-i pune o fiola de adrenalina cu 9ml de ser sau apa distilata.Nu incape din prima in recipient acest amestec dar se completeaza pe parcurs.Mai zicea ca de-ti cumperi iti va explica mai multe la farmacie.
Cam atata-ti pot spune.

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Din graba uitasem sa va salutasa ca Salutare, salutare!
Otilia, e o poveste cam rusinoasa cu puzzlerLa capitolul lb straine am stat tare prost, se prind de mine ca apa de gasca si din acest motiv si numai, in colegiu am ales desenul in locul lb straine cum alegeau majoritatea...si pe prima cutie de puzzle scria puzzler si uite asa mi-a ramas in capul meu patratacu' ca ai scris, m-am dus si m-am uitat pe cutiile de puzzle si ce vad...mno acu' nu voi mai gresi. Mereu zic ca ma apuc sa invat nitzel engleza, asa mai inteleg dar de vb sau scris...Ba timpul nu-mi ajunge, ba una, ba lenea, ba am multe altele de invatat.Stiu ca nu-i o scuza dar asta este, nimeni nu-i "perfect"
Ma bucur ca ati scapat de ghips.Cu masaj si bai isi va reveni.Noi am stat doar 2 saptamani si n-a durat 10 minute pana a calcat bine pe picior.
Ioana, ptiuuuu ce baiat frumusel am vazut eu acoloimi place grozav poza aceea in care ridica din umeri
Bits, felicitari pentru medalie si la cat mai multe!

Citesc si tot vad ca sunt bolnaviori, asa ca urez in gasca SANATATE TUTUROR!!!
Noi chiar am avut "carucior-bibelou", urla ca din gura de sarpe, se zvarcolea in el asa ca renuntasem la el. Ma saturasem sa car copila-n brate si sa imping caruciorul gol...si uite asa am carat la ea in brate pana mi s-au lungit mainile ca la maimuta si mi s-a cocosat spinarea. Mi se intampla cand sunt grabita si mai am si-un plasoi cu caiete sa ma aplec un pic in fata(cocoshez) si cand imi dau seama o data imi indrept spateleNo, mica am cam alintat-o (si acu' o mai alint)in sensul ca n-o lasam sa planga ci imediat hopa...mi se intiparise mie acolo-n cap ca un copil nu trebuie sa planga, asta mi se tragea de la Ralu care chiar nu avea voie sa planga, nu trebuia s-o lasam sa planga, fiind un efort si hipoxia si celelate...in fine.
Oare ce-am mai vrut sa zic?
Aaaaa, azi i-am facut Dianei un bostan din acela felinar si l-am pictat frumusel, apoi ea a vrut sa-i fac si-o floare si atunci m-am pus sa mai pictez pe el si ceva legume si vreo doua fructe...e asa incantata, dar si euMai fac maine unul sa duca si la gradi ca tot a cerut doamna sa duca "semnele" toamnei(frunze, castane,...) ete ca tot a adus "serifu" doi bostani, ducem un bostan "prelucrat".
Azi au facut colaj la gradi"Azorel si cusca lui" totul din forme geometrice colorate...au lucrat cu aracet, s-a mazgalit, a inceput sa planga si no doamna incerca s-o linisteasca zicandu-i "le baga mama in masina si se spala bine" si ea saraca a inceput sa planga si mai tare ca ne-a auzit ieri vb ca s-a stricat masina de spalat..adica merge dar se da peste cap butonul de la care se programeaza, cand ajunge in diferite faze, ori stoarcere, ori clatiresi ea saracuta ce s-o fi gandit...Am linistit-o cand am ajuns si laudandu-i plansa care inca nu era terminata.Chiar lucrase corect si ingrijit.
Doamna imi zicea ca a avut si emotii si de acolo si lacrimile. Ea s-a vazut manjita pe degete, a bagat mana-n buzunar sa-si caute batistele, nu le gasea, tragedie pe capul ei ca nu le are(ramasese pachetul in geaca), lacrimi ca s-a murdarit, emotii...Am incurajat-o si i-am tot spus cum o bag in casa de la joaca, ma refer cat de murdarici si niciodata nu i-am zis "te-ai murdarit!vai!" sau mai stiu eu ce.
Azi i-a adus bona un puzzle de cand erau copiii ei mici si acu' sta de el sa-l termine.

Mihaela si Diana 22.11.2004

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra

Mergi la inceput