Comori de nov-dec 04' (187)
Raspunsuri - Pagina 17
mirandolina spune:
Buna seara!
am senzatia ca de cand l-am dus pe Matei la gradi, timpul e infinit mai scurt pentru mine: curatenie, copil mic, plimbare, cumparaturi, gatit, gradi, hranit, nani, si io cand imi fac timp de mine???
Au trecut 10 zile de la reintrarea in colectivitate dupa ultimul episod mucios, asa ca e timpul sa raportam un nou val
, de data asta febril. L-am oblojit cum am stiut mai bine, maine nu cred ca il duc la gradi...poate luni daca se face bine. In conditilile astea l-am trimis pe cel mic la mama, unde inca mai e sora mea in vizita...
Din pacate din bataia data de doamna educatoare, am sarit la muscaturile unui coleg de clasa, care nu iarta pe cei din jur. Matei este invinetit deja in 2 locuri atat de rau, incat as fi putut jura ca l-a muscat un caine, si culmea...de picior!!! El zice ca a si ripostat, insa celalalt baietel a avut mai multa putere
Maine avem sedinta si trebuie sa discut problema asta, adica ...si asta!
spre deosebire de ONITZA, la noi meniul e ok, au grija sa fie mereu de pui sau vita, 1 data/sapt lapte, cam multa paine cu unt si gem, dar macar este unt in loc de margarina cum am mai auzit.
Bine macar ca ai stabilit regulile cu educatoarea!
off, nu citesc vesti bune la voi la gradi [plang]
miria hai, ia-ti inima in dinti si incurca-te cu examenul de soferie...ca eu abia am inceput scoala si deja am emotii
INsa cand m-am vazut cu 2 copii, umbland intre 3 clinici si strabatand 55 de km cu copil cu febra 39 in brate....am zis ca voi circula cu 30 km/ora si tot il iau
mai vedem...deocamdata am orele de facut...
Ionela ti-a trecut supararea cu Arisa? offf, bag de seama ca e mai greu decat mi-am inchipuit...
Multumesc de intrebarea despre Matei si gradinita buclucasa...am scris mai sus.
era cineva care zicea ca nu crede in razbunarea pe copii, insa si la noi se intampla, si asta imi intareste convingerea ca pedagogia nu mai e o meserie facuta din suflet
la gradi Matei nu coopereaza...adica daca i se spune sa zica/faca ceva, zice ca nu acum, ca e ocupat, ca nu vrea...mai tarziu, cand ii ved epe ceilalti exersad, vine si el si intra in grup/activitate. Doamna zice ca o sa se dea pe brazda, e bucuroasa ca nu ii pune altfel de probelme
Curand a zis ca ii va invata pe copii tehnici de autoaparare, banuiesc ca la modul sa nu stea ca mamaligile cand iau bataie/muscaturi de la altii
Cealalata eductoare, mai in varsta si pensionara deja, se pare ca iimai lasa in clasa singuri si de aceea apar conficte. Pana acum evenimentele urate s-au petrecut sub "aripa" ei
ochi verzi super puzzle! nici l anoi Matei nu se prea omoara, cel mai bine stie mami!
try poate ar fi bine sa incerci sa dizolvi mucisorii din gat (au avut si ai mei) cu Fluimucil in aparatul de aerosoli sau plicuri de "suc"
Da, si mie la gradi mi-a zis ca mai mult de 15 min/zi nu ii poate tine concentrati pe o tema anume. La noi au in fiecare saptamana o tema (sapta asta a fost corpul omenesc) si repeta si exerseaza cu si despre ea timp de 5 zile, cate 15 min/zi.
am si eu Sinupret, insa habar nu aveam ca exista si varinata picaturi pentru copii!!! Miha, Aime 
otilia ce ma bucur pentru printesa ta! a scapat de gips!!!
va mai dura putin pana la recuperare...Cel mic al meu nu a avut mana rupta, insa dupa ce a scapat de bandaj, tot nu misca "la perfectie" mana ![]()
uite ca si tu tot dupa o experienta cruda cu fata bolnava te-ai hotarat la carnet de sofer
paxela aud ca Ana nazdravana e bonava???
plange Matei, mucii nu ii dau pace...respira greu 
bits spune:
hey salutare si de la noi!
de cand ne-am intors am intors casa cu susul in jos,spalat,aranjat etc.Amon ma trage de maneca ca vrea afara si eu nu mai stiu cum sa-mi scot camasa ca sa-i impac pe toti.
Ionela hai mai nu mai prezenta situatia de aici chiar asa de neagra caci nu e.incearca sa privesti partea buna a lucrurilor.mie una mi se pare ok ca dupa ce termina scoala copilul sa se recreeze in parc,mai ales ca aici ei incep de la 8 dimineata si termina la 15 caci isi fac lectiile la scoala.tu traiesti cu impresia ca scoala in Romania e cum era pe vremea ta dar sa stii ca nu mai e demult asa,nivelul de invatamant a scazut enorm si nu mai e acelasi respect pe care l-am avut noi pt dascalii nostri.
eu una fac comparatie intre ceea ce invata copilul meu la gradinita si ce am vazut ca invata copilul prietenei mele acasa in Romania.pai Ken mi se pare fff avansat fata de copii din Romania.pana in prezent sunt super multumita.
si copiii scapati "din frau" de obicei provin din familii dezorganizate sau cu parinti mult prea ocupati de ei ca sa mai fie atenti si la ceea ce fac copii.
pai o mare actrita ii dadea bani de buzunar copilului ei cam 2500$ pe luna si apoi are pretentia ca nu intelege cum de a ajuns copilul ei sa se drogheze,pai mie mi se pare corect caci el nu mai putea de bine si avand posibilitati incearca orice ii este interzis.
in loc de a fi prea severa cu Arisa mai bine ai incerca sa porti discutii comparative si sa incerci sa fiti prietene,sa puteti discuta orice si sunt suta in mie convinsa ca fata ta nu va claca.
onitza spune:
'Neata! Si eu sunt ingrijorata cu puiul Paxelei, sper sa ii administreze doc un antibiotic bun sa isi revina! O sun mai tz un pic sa vad care e situatia.Cred ca a trecut Paxela prin clile f grele cu atatea raceli, sa-i dea Dumnezeu putere sa reziste, sa fie puternica, e f greu pt o mama sa isi vada puiul bolnavior, suntem alaturi de ea.

ANDREAP, te inteleg perfect, nici nu stiu ce te-as putea sfatui sa fiti linistite toate in parc....eventual, sa incerci sa o mai iei cand si cand in brate, pana ajungeti in parc, iar acolo, sa o tii in brate, tu stand pe banca??? ar merge asa????
DOamne cand povesteai, imi aminteam de Paul asa si el...ce mai urla in carut....cand vedeam ca urla se de uita tot parcul la noi, il luam un pic in brate sa il linistesc, apoi iar la locul lui ![]()
OTILIA cata rabdare ai, te admir! dar e bine ca insisti cu masajul, cate putin in fiecare zi,eventual sa ii dai ei ceva de facut ce ii place mult sa ii distragi atentie, eventual un desen animat. 
SI eu tb sa imi iau carnetul....![]()
Uite-asa venim noi de la gradi!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
andreap spune:
Miria,nu stiu daca am voie Omez,ca alaptez...poate ajung azi la medic..desi Sara a adormit,pana se trezeste...offff..deocamdata iau niste Debridat si Renie
Onitza,o iau in brate in parc,normal,aproape numai in brate sta
.pe drum insa nu am cum sa imping carutul,sa tin fata in brate si cu care mana sa o mai ajut pe Mariuca cu bicicleta la borduri????plus ca nu mi se pare normal....eu sper sa o dezvat de stat in brate....chiar cu riscul de a plange un timp
ma rog..oi vedea eu ce si cum...
am avut o noapte agitata,dar fara urlete.luni merg la medic sa vedem de ce ii bolboroseste asa burtica...si mi-a zis ca daca asociez urletele cu Colargolul,sa nu-l mai pun.Mucisori deja avem mai putini
mai vb,o zi super
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
onitza spune:
ANDREAP,sunt convinsa ca faci cum e mai bine pentru Sara si pentru tine.
Ai dreptate, nu e bine sa se invete numai in brate, sincer, ma gandeam la tine mai mult, ca ti-ar prinde bine macar o zi de parc fara urlaturi....daca crezi ca rezisti, atunci las-o sa mai si planga si sunt convinsa ca vazandu-te ferma pe pozitie, se va obisnui cu ideea de a sta in carut cumintica....totusi e bine ca e cumintica acasa!!
Ma bucur ca sta bine la capitolul mucisori. Incearca sa papi si tu niste fructe, portocalele nu-ti plac? Mandarinele iarasi sunt bune
..ti-ar prinde bine la stomacel.
DANETTE, ce mai faci mami? Dar Irisina? 
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
miria_cristina spune:
ANDREEA - Fireste ca trebuie sa intrebi medicul, dar eu stiu ca Omezul se da inclusiv in sarcina. 

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
ONITZA - Sunteti frumosi, mai! Si asa mici mergand de manute!![]()

Sanatate PAXELEI, dar care dintre copii e bolnavior?
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
onitza spune:
MIRIA
Multumim. Delia s-ar putea, saptamana trecuta avea laringita. Am sunat acum pe fix la Paxela si nu raspunde nimeni, nu mai insist, astept sa dea un semn ,probabil ca nici nu sunt acasa. ![]()
Sanatate Deliutei!!!! 
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
bits spune:
citind pe ici pe colo am vazut ca multi copilasi sunt bolnavioari.sanatate multa le doresc!
Onitza ce frumos e tuns Paul!
Andreea vezi ca exista port bebe de pus in spate.in felul asta Sara te simte aproape si tu ai mainile libere pt a o "supraveghea" pe Mariuca.
Ken a castigat sambata medalia de aur la competitia sportiva de la gradi.nu va pot spune ce mandru e de el si cum arata la toata lumea "trofeul".
poate reusesc sa ma mobilizez sa mai pun poze in album din vacanta noastra in Romania.
andreap spune:
Onitza,in parc nu prea avem urlaturi,decat cand vrea sa adoarma..atunci e jale!pana o ia somnu; ne stie parcul!dar pe drum e problema..atunci face urat..noroc ca stau relativ aproape de parc![]()
Miria,daca e voie..o sa iau.merg la farmacie sa intreb
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)