Aspirante optimiste > 20 (353)
Raspunsuri - Pagina 15
anidaz spune:
Monna,cum mai esti?Eu cred cu tarie ca tu ai bebe la purtator,abia astept sa te testezi ,dar doar atunci cand crezi tu ca e momentul,
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Oanaiacovita,

,ce mai faci?Imi cer scuze ca nu am mai vorbit pe mess,dar ajung franta acasa,acum ce sunt mai libera ca sunt in medical,in rest...
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Nu v-a trezit cafeluta mea???

Azi am program administrativ ,ca de...ma simt mai bine si nu pot sta degeaba in pat,dar nu voi face abuz fiindca acum transpir repede si mi frica ca se intoarce doamna raceala ![]()
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
CarmenAlbu spune:
Buna claire si bine ai venit!
In primul rand daca cantitatea de sange este foarte minca fa-ti un test de sarcina! Daca acesta iese negativ atunci nu este nimic pentru care sa te alarmezi!
Intrucat nu ai postat inca zece mesaju acestea nu apar in timp real ci un pic mai tarziu cand poate suntem pe alta pagina!
Mult succes!
Adina buna dimineata te simti mai bine?
CarmenAlbu spune:
Fetele dorm?
Eu zunt in ziua 2 cu niste greturi si ameteli frumoase tare! Chiar si sanii imi sunt sensibili!
Dar cum zice Adina nu e bine sa ma stresez!
anidaz spune:
Da Carmen mi-e bine.Auzi dar la tine e normal cm-ul ?Sa nu fie peste sarcina?Uite ce ganduri iti bag in cap,insa nu mi se pare normal sa ai ameteli sau cine stie poate o fi de la stimulare,
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
CarmenAlbu spune:
Siu Adina si eu imi bag ganduri din astea in cap! Mi-a venit in fiecare luna in aceeasi zi, problema e ca mi-au iesit negative 3 teste, dar cand am ramas acum cativa ani mi-a venit peste sarcina si desteapta de mine am si inceout tratament in ziua 2 atunci asa ca nu am putut sa am bebelu! Luna asta am oprit tratamentul desi cred ca doar o minune ar pozitiviza testele!
Numai ca am avut atatea sperante luna asta ca acu 2 seri cand mi-a venit am cedat psihic!
lalala13 spune:
neatza fetele...mai mult ca sigur o sa iau o pazau pana la anul de bebe! sa ma reglez! sa nu ma mai stresez! si sa descopar ce am!
eu daca de aseara am sangerari..cand declar ziua1, ieri sau astazi?
macar vestea buna e ca imi curge ca un ciclu normal, nu putin...
si...imi e tare rau..sunt si racita si am niste dureri de ciclu de numa numa
carmen multumesc pt sfaturi, eu teoria o cam stiu insa timpul si stresul nu prea ma lasa sa pun in prcatica. oricum ai dat acolo niste sireticluri tare faine!
si...vb lui anidaz....e ok cm la tine?
moona??
rallu of of...asa o sa fac!
beatrice..ceva vesti?
va pup 
my somebody.... 
CarmenAlbu spune:
Tre sa plec la servici, nu am nici un chief de altfel, va doresc o zi buna! Adina sa stai in interior daca mai ai febra ca altfef ti se prelungeste raceala!