Aspirante optimiste > 20 (353)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Claire bine ai venit,.Intr-adevar trebuie sa mai scri vreo 10 mesaje fiindca sunt moderate si apar tarziu,de aceea e posibil sa nu-ti raspundem.
Daca nu ai facut inca ,atunci fa un test de sarcina poate e cu ochisori.

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor, as dori si eu o ciocolata calda.
Kitzy LA MULTI ANI!!! , scuze de intarziere. Sa ti se indeplineasca toate dorintele.
Carmen imi pare rau de Z1. Acum sa te gandesti ca incepe o noua luna si poate, poate luna asta o sa fie cu II linute.
Anidaz bine ca esti mai bine.
Imi pare rau ca am lipsit de la cheful de ieri, chiar imi prindea bine in perioada asta.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Cred ca harnicuta de mine voi merge direct in pat fiindca eu nu mananc iaurt si doxiciclina e de luat cu iaurt nu cu apa si acum imi provoaca niste arsuri groaznice la stomac si-mi vine sa vomit.Mi-am sunat sotul sa-mi aduca repede un iaurt de fructe sa vad cum ma descurc cu el,of ce rau doare si arde .Pana azi nu am simtit si am zis ca nu e nimic daca o iau cu apa ,dar uite ca-si face de cap,

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Bine ai venit Claire si sa fie cu ochisori.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Citat:
citat din mesajul lui claire_vl

Fetelor, nu ma uitati si pe mine cu mesajul care l-am postat recent. Il copiez inca odata, ca poate il vede cineva.

Fetelor, poate ma ajutati si pe mine cu o dilema. Ne dorim un copil si de aprox. 3 luni de zile ne-am apucat serios de treaba. Eu am un ciclu aproximativ regulat, intre 27-31 de zile, fara variatii de cantitate. La ultimul ciclu am remarcat o scadere in cantitate destul de mare cat sa ma puna un pic pe ganduri. Poate nu e nimic si nu este decat rodul stresului care a inceput acum 3 luni, dar vroiam sa va cer sfatul ca pareti mult mai in tema decat mine. Sa nu uit un lucru important, am 29 de ani.

Claire

Bine ai venit printre noi si... sa stai cat mai putin, adica sa te muti la odisee cat mai repede...

Cred ca, totusi, singurul sfat pe care ti-l putem da este sa te duci la un medic. Din experienta fiecareia de aici putem trage invataminte, insa nu putem da solutii ferme. Oricum, dupa doar 3 luni nu ar trebui sa te ingrijorezi. Iar scaderea in cantitate a ciclului nu cred ca trebuie sa te ingrijoreze, e normal. Important este sa fie reglat si la tine zici ca este. Nu stiu, cam asta e parerea mea.

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Neata fetele
Si la mine una mica va rog
Bai ce iti este si cu subconstientul asta... am avut azi nopate un vis groaznic...se apropie vizita la doc, si sunt cu morcovul in cu tot cu ...
Stiu ca nu e un capat de lume dar daca e ok, ma pot apuca si eu de , daca nu, mai aman si din cate vad, cu cat te apuci mai repede cu atat mai bine, ca nu se stie ce probleme intampini... cu AC-urile astea atat de tari pe care le-am luat cred ca o sa ma reglez in 100 de ani...ufff

Moni

http://tt.lilypie.com/J4oNp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irralli spune:

Buna dimineatza!
Ma servesc si eu cu o cafea cu lapte

Eu azi de dimi am fost sa-mi fac analiza de progesteron, maine merg dupa rezultat...

Fetele va rog sa nu picati in butoi si sa deveniti optimiste si sa lasati stresul sa va ocoleasca.

Va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Iau si eu o cafea...

Eu am inceput injectiile. A mai luat cineva Gonal-F pentru stimulare? Ca eu am luat acum doua luni Menopur si acum mi-a prescris Gonal-F si nu inteleg de ce mi l-a schimbat. Cica zice al meu medic ca e mai bun. Pai atunci de ce nu mi l-a dat de la inceput??? Offf....

Lala, si eu cred ca cel mai important pentru noi, toate, este sa ne linistim. Mie imi e putin groaza sa incep iar cu calculele legate de momentul exact al ovulatiei, dar asta va trebui sa fac... Mi-as dori sa fie totul cat mai natural,insa e cam greu cand faci tratamente peste tratamente...

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

neatza fetelor iau si eu o mareeee cu lapte...of of tre, sa ma intorc la munca, dar las pagina deschisa sa mai pot trage cu ochiul pe la voi din cand in cand

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia_30

Lala,vezi ca am gasit un programel de interpretare analize.http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/analize_medicale/e.html.dupa ce dai clik pe estradiol iti notezi valoarea in dreapta si dai interpretare.Vezi ce rezultat ai.

iulia 10+

Iulia imi trimiti si mie te rog adresa unde gasesc programelul, am tot cautat si nu l-am gasit nicum. Te rog.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput