Aspirante optimiste > 20 (353)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

dana si eu am fsh si lh proaste!!!ma bucur ca ti-a dat sanse!!

iar faza cu slabitul...asta ziceam si eu! cred ca trebuie sa ma calmez vreo 3-6 luni sa imi revin!! cred ca am fost prea indarjita si asta m-a intors pe dos!!! pe de alta parte imi pare bine ca nu e prolactina mare...dar...om vedea..

eu acum stau si rad cu sotu' ca daca azi e ziua 1??? mai fac iar analizele. e chiar de ras daca nu e deplans

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Sorry Lala, Noname
Stiu cum e...imi suna al naibii de cunoscut.
Singura diferenta era ca la mine analizele erau bune...si operatia esuata.
Sunt convinsa ca o sa va reglati asa ca fiti optimiste.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/rYTHp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Of of fetelor! Ninci nu stiu ce sa zic, va doresc sa se indrepte situatia si sa auziti numai vesti bune! Lalala daca vrei sa slabesti pot sa te ajut! Eu tre sa stau la o greutate anume si stiu cateva lucrruri nu diete din alea groaznice in care vrei sa mananci si munti!

Mergi la inceput

BUna idee Lala, incearca sa te "scoti din priza" un timp.
Lasa numaratul zilelor, testele, ocupa-te de tine si uita putin de bebe.
Daca ai putea uita si de toate celelalte probleme pe care le mai ai (serviciu, etc) bine ar fi dar stiu din proprie experienta ca sunt slabe sperante.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Carmen, daca stii secrete de-astea spune la toata lumea ca mai sunt fete interesate pe aici...inclusiv subsemnata.

Mergi la inceput

Dragele mele eu de cand am avut probleme foarte serioase de sanatate, si a trebuit sa-mi refac sistemul imunitar am mers la medic care mi-a recomandat sa-mi scumb complet alimentatia cu una sanatoasa!Si a functionat si la mine si la sot care avea colesterol mare!
In primul rand painea se mananca doar dimineata, in restul zilei se inlocuieste cu orez, in general!
Nu am mai mancat carne de porc!
Doar de pui si de peste!
O sa va spun cum e o saptamana normala!
Dimineata paine cu unt si gem, actimel, suc de portocale cafea! Sau oua fara ulei sau maxim cu putinel de masline sau porumb!
Pranz in general nu am timp mult dar mananc un sendvich la care in loc de paine pun lipie pe care o incalzesc, pun in ea salam, cascaval, rosii salata!
Seara la 6 e cina mananc ori carne ori peste sau o data pe saptamana paste! Daca fac spre exemplu ostropel sau pui indian fierb separat niste orez si in loc sa intind cu paine intind cu orez!
Cand mi-e foame mananc fructe!
reteta de salata cu ton, ideala pt pranz sau cina!
O punga mare salata verde
Masline
rosii mici
o cutie ton fara ulei
ulei balsam
crutoane
mancata pe loc
in loc de ton pui daca vrei pui, sunca s.a.m.d
Cartofi praiti mananc doar o data pe saptamana!
Niciodata fast food!!!
Nu veti mai avea niciodata kg in plus!
Ca sa slabim trebuie sa mancam asa mi-au spus nutritionisti din intreaga lume!
Si daca vreti retete de bunatati va dau!
Facem duminica pui curry?

Mergi la inceput

A si am uitat seara la cina un paha
O sa ma duc sa ma culc ca maine... of cred ca voi lucra 20 de ore .. de joi nu mai zic...bine ca vineri plec la bruxelles pana marti sa stau si sa stzau si sa dorm, bine o sa mananc si niste branzeturi
Am uitat sa va zic 2 litri de apa plata sau de robinet, ca altfel avem probleme cu scaunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claire_vl spune:

Fetelor, nu ma uitati si pe mine cu mesajul care l-am postat recent. Il copiez inca odata, ca poate il vede cineva.

Fetelor, poate ma ajutati si pe mine cu o dilema. Ne dorim un copil si de aprox. 3 luni de zile ne-am apucat serios de treaba. Eu am un ciclu aproximativ regulat, intre 27-31 de zile, fara variatii de cantitate. La ultimul ciclu am remarcat o scadere in cantitate destul de mare cat sa ma puna un pic pe ganduri. Poate nu e nimic si nu este decat rodul stresului care a inceput acum 3 luni, dar vroiam sa va cer sfatul ca pareti mult mai in tema decat mine. Sa nu uit un lucru important, am 29 de ani.

Claire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna dimineata,o cafeluta,un cappuccino,ceva...doriti?Eu am facut oricum multa

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Mult noroc fetele care ati facut dozarile si lalala se pare ca esti intr-un moment maxim de stres ,asa cum spun si fetele trebuie sa lasi putin garda jos si sa te ocupi in primul rand de tine,asa am facut si eu cand nu s-a mai putut si acum nu mai visez noapte de noapte ca sunt gravida,deja era un chin trezitul de dimineata cand realizam ca e doar vis .
Mergi la coafor ,cumpara-ti ceva ,fa ceva pentru tine.Noi suntem aici sa te sustinem,

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput