Cum interpretati acest film ?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Ham,tu ai un fix si sper ca nu este o "fixatie" cu bogatia.
Toti suntem la un moment dat atrasi sa ne debarasam de complexe pe acest forum.
Cred ca ar fi bine sa revii asupra unor afirmatii cand,gandind la rece, iti dai seama ca de fapt ceeace apare scris nu reprezinta ceeace gandesti tu cu adevarat.
Spun asta pt. ca raspunsurile tale dovedesc personalitati diferite, probabil influentate de starea de spirit de moment.

b.nica, ceva probleme de morala cu modul cum faci banii?
Linisteste-te nu esti singura, lumea banilor e o lume profund imorala, a face bani si a mere in rai nu prea se "imbuca"; eu am ales banii, cum am invatat din exemplele popilor nostri, care au ales la fel; ce-i in mana, nu-i minciuna, e ... lucru manual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Capcaunule,de cand te-ai transformat in avocatul lui Elenac ai devenit neatent;eu nu am catalogat-o pe ea ci pe alde Ledwith pe care il sustine cu tenacitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Capcaunule,de cand te-ai transformat in avocatul lui Elenac ai devenit neatent;eu nu am catalogat-o pe ea ci pe alde Ledwith pe care il sustine cu tenacitate.

Eu sunt doar avocatul adevarului!

Te citez:
Citat:
o persoana [...] nu se poate asocia cu persoane dubiose gen mr. Ledwith decat deliberat si imi pare rau ca sunt canalizate reale calitati intr-un sens obscur si dubios.

Ale cui calitati sunt canalizate intr-un sens obscur si dubios, si deliberat pe deasupra? Din postarea ta reiese clar ca nu despre calitatile lui mr. Ledwith scrii. Ori, nu cazuram noi de acord sa nu ne legam de calitatile sau defectele partenerilor de dialog?

Mergi la inceput

Uite ce este "avocatul adevarului",hai sa incheiem acest dialog al surzilor!
Eu o consider pe Elenac o persoana cu calitati si pe Ledwith dimpotriva,din acest motiv asocierea nu mi se parte potrivita si dupa cum poti constata mai sus, nu numai mie.
Daca ai ceva constructiv in legatura cu subiectul esti binevenit!

Mergi la inceput

Bombonica, pentru a evita intruziunile dubioase si obscure in topicul pe care tu l-ai initiat, te rog, schimba titlul acestuia in "Ortodocsi, cum interpretati acest film?".

Mergi la inceput

Nu cred ca si-ar spune parerea despre film o persoana care nu este crestina si nu a citit Biblia.
Uite, Denizel, care nu este ortodoxa, a avut o interventie pertinenta si l-a demascat pe impostor ba a mai descoperit si alte aberatii debitate de Ledwith.
Tipul ar trebui ignorat, dar modul in care se exprima cu jumatati de adevar poate sa cucereasca un anumit tip de auditoriu ducandu-l din confuzie in eroare si din acest motiv il consider periculos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

pai, cine detine adevarul? cine stie care e realitatea ca sa vorbim de eroare?
poate unii - a se citi un anumit tip de auditoriu - considera ca ajung la adevar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adela99
poate unii - a se citi un anumit tip de auditoriu - considera ca ajung la adevar

Adela, si tu cochetezi cu opiniile obscure si dubioase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

Cati oameni, atatea adevaruri; aduna un sobor preotesc, da-le o tema si sa vezi scandal.
Cititi CUM s-au ales evangheliile de trecut in Biblie si cele ce nu conveneau (cu gloate nervoase, gata de linsaj, amenintari, trafic de influenta, etc), DE CE si CUM a devenit Duminica ziua sfanta in locul Sambetei, DE CE a introdus Constantin cel Mare semnul crucii k semn crestin, etc
Ce consideram acum k sfant si de nenegociat a ajuns asa fiindca demult un puternic al vremurilor alea le-a impus, nu fiindca le-a menit Dumnezeu.

Mergi la inceput

Uite Ham ca ma intereseaza de ce consideri tu ca a ales semnul crucii Constantin,bineinteles daca ai o parere diferita de ce se spune(visul lui).

Mergi la inceput