Cum interpretati acest film ?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Citat:
Citat:
Hai inapoi
ca daca are dreptate Belucci nu mai apucam sa vorbim.

adica?

raspunde tu prima la asta ca imi esti "datoare" si apoi...
Citat:
Citat:
citat din mesajul lui BeLucci

Eu credca legile privind circumcizia, si restrictia de la anumite mancaruri e discutabila si credca are un inteles gresit fata ce de inteleg unii.

Adica?
....iti raspund eu la asta!
Citat:
Citat:
citat din mesajul lui BeLucci

[quote]
Apropos legile care le-a scris Pavel au fost inspirate tot de Dumnezeu...so...

Dar tradarea lui Iuda de cine a fost inspirata?

Doar Satan tradeaza...deci.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ham

Religiile sunt dogme si forme (toate, o data ce au prins putere, fiind forme de manipulare a prostimii

pfui, e prima data cand regret ca Denizel se retrage dintr-o discutie, da ce sa faci, ala mai destept cedeaza primu'

cum insa io fac parte din prostime, o sa-ti spun eu cum am inteles mai sus mentionatul tau exemplu cu Epistola catre tesaloniceni a Sf Apostol Pavel

careasazica, daca primesc maine o scrisoare de la mama, si ea se plange ca are un vecin rau, care-o injura, il stie toata lumea ca e betiv si om fara Dumnezeu...dar IN ACEEASI SCRISOARE imi spune ca si tata a rabdat saracu multe de la vecinul asta, cu blandetea care-l caracteriza, incheie cu " draga mamii, tu sa raspunzi intotdeauna cu bine la rau, sa te bucuri mereu si sa te rogi neincetat"

io ma duc si pun mana pe topor si-i dau la vecinul cel rau in cap...inseamna ca pe mama ar face bine s-o aresteze, si s-o acuze si de politica lui Bush mama ei de vrajitoare nenorocita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui fdoina

Citat:
citat din mesajul lui ham

Religiile sunt dogme si forme (toate, o data ce au prins putere, fiind forme de manipulare a prostimii

pfui, e prima data cand regret ca Denizel se retrage dintr-o discutie, da ce sa faci, ala mai destept cedeaza primu'

cum insa io fac parte din prostime, o sa-ti spun eu cum am inteles mai sus mentionatul tau exemplu cu Epistola catre tesaloniceni a Sf Apostol Pavel

careasazica, daca primesc maine o scrisoare de la mama, si ea se plange ca are un vecin rau, care-o injura, il stie toata lumea ca e betiv si om fara Dumnezeu...dar IN ACEEASI SCRISOARE imi spune ca si tata a rabdat saracu multe de la vecinul asta, cu blandetea care-l caracteriza, incheie cu " draga mamii, tu sa raspunzi intotdeauna cu bine la rau, sa te bucuri mereu si sa te rogi neincetat"

io ma duc si pun mana pe topor si-i dau la vecinul cel rau in cap...inseamna ca pe mama ar face bine s-o aresteze, si s-o acuze si de politica lui Bush mama ei de vrajitoare nenorocita

Pacat ca cele ce au urmat au fost departe de ´´raspunde cu bine la rau,intoarce si obrazul celalalt´´

Comparatia ta,Doina, este draguta insa apropos de Epistolele postate de Ham,usoar incompleta.
Evident ca fiecare intelege ce poate si ce vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Orice-ar scrie un crestin, pentru un cititor ce nu este partizan, mesajul scrierilor lui Pavel este, ca intr-un banc de pe vremuri:

"Crestinismu' gigea, iudaismu', kk!"

nu ca iudeii n-ar fi adoptat aceeasi pozitie fata de religiile mai vechi:

"Tov se be-goim harog" = Chiar si pe cel mai bun dintre goim (ne-evreu) ucide-l!

nu ca extremistii de dreapta n-ar avea aceeasi teorie despre untermensch (sub-omu' nearian) sau comunistii despre cei ce nu accepta doctrina lor (caci, am mai scris-o, comunismul si nazismul sunt tot un fel de religii)

nu ca iehovistii nu mi-ar fi explicat la Petrosani, in niste discutii de despicat firu-n 4, cum ca eu, ca neiehovist, la venirea Apocalipsei voi fi "rapit" (cum scrie BeLucci! ) de Satana, Fiara cu 7 capete!

Asta-i treaba cu religiile, nu se accepta una pe alta, si nici n-au cum, fiindca se bat pe acelasi target, enoriasii cotizanti si manipulabili!

Cum bine scrie convertita la ortodoxie, Annick de Souzenelle: "Ura fata de celalalt este o fiara feroce la fel de ascunsa si gata sa muste si sa ucida; intoleranta, sadismele, abuzurile, torturile , crimele de orice fel sunt niste hoarde salbatice care se tarasc in inconstientul tenebros al popoarelor!"

Mergi la inceput

Citat:
la venirea Apocalipsei voi fi "rapit" (cum scrie BeLucci! ) de Satana, Fiara cu 7 capete!

Ham, ma omori. Rad aici ca nebuna si se mira sotu' de mine!

Hai ma, sper ca nu te-au invatat iehovisti ca te rapeste Satana daca nu devii iehovist??????

Nah, faza cu rapirea e reala. Dar doar Dumnezeu rapeste. Cei care vor ramane aici mai au o sansa. Dar cine nu profita nici de ultima sansa, va murii aici pe pamant din cauza chinurilor, si vor fi judecati dupa moarte.

Nah ca tot inchei.

Auzi Ham, dar sper ca tu ai inteles,ca eu nu am zis ca,daca nu devii baptist mergi in iad sau te rapeste satana. Serios chiar e important.

Mergi la inceput

Apropos eu am scris ce zice Biblia! Sa nu mai creada unii ca eu am scris in Biblie. Sau ca eu am scris Biblia!!
In ziua de azi e bine sa spui inainte sa ti se puna in carca te miri ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Pai ce zice tata-popa-l vostru ca patesc nebaptistii?
Ca popii nostri zic ca pe restu-i ia dreacu' (tot rapire-i, nuuuu??? ).

Mergi la inceput

Nu Ham !!Noi nu punem baza pe religie ci pe credinta. Daca esti religios nu ai sanse la rai. Dar nah cui sa explici asta ca te ard pe rug. Nah daca vrei tu sa-i zici rapire...zi cum vrei. Dupa parerea mea daca mergi automat in iad nu mi se pare ca ar mai fi rapire. Dar nah daca tu vrei sa-i zici asa, si-ti place...ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenac81 spune:

Ham vad ca dai mai multe citate din Talmud. De unde le-ai luat?
Cumva din cartea lui Elizabeth Dilling, THE JEWISH RELIGION - Its Influence Today (Formerly Titled THE PLOT AGAINST CHRISTIANITY)
http://www.come-and-hear.com/dilling/dcontents.html ?

Vad ca in gluma sau serios propagi niste concepte foarte malefice si chiar satanice. Nu stiu ce urmaresti dar vreau sa-ti spun ca mie mi-e mila de tine.

Sfatul meu sa te duci sa te joci cu copiii monopoly in continuare pentru ca aici se discuta chestii de oameni mari. Dar vezi ai grija sa nu plangi cand in curand o sa vina fratele Rothschild sa-ti ia hartiutzele fara valoare si sa-ti bage un cip in fund. Desi, daca ma gandesc bine, s-ar putea sa-ti placa sa fii violat de fiecare data cand treci pe la casa si-ti vor da cu scannerul pe la ... cip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Legat de icoane, mi-amintesc cand am fost in Brasil, si am intrat ptr prima oara intr-o biserica catolica...
am ramas ca la dentist, o frumusete coplesitoare, muzica era divina, mi-au dat lacrimile instantaneu, se uita al meu la mine, nu pricepea ce m-a lovit, dra va spun...era totul atat de perfect!
Statuile...wowwwww, atat am avut in gand...
al meu a ramas intr-un colt, de unde ma privea asa...speriat, ce-o fi zicand, ca-s pacatoasa rau de a avut asa un impact devastator biserica asupra mea...
in fine, la un moment dat, mi-a atras atentia o statuie, undeva intr-un locsor mai retras.Am mers acolo, si am simtit efectiv nevoia sa ma rog, as fi vrut chiar sa nu mai fie nimeni in biserica, decat eu si muzica aceea superba...
m-am rugat, dar...ceva ma deranja, statuile erau reci si impunatoare, si nu stiu dar...am simtit ca toata acea frumusete e...inselatoare, ca mi-au furat ochii, gandurile, ca m-a atras intr-un fel...
m-am rugat, dar superficial, nu puteam sa ma concentrez la D-zeu, asa cum o fac acum...in tren, in lift, cand duc gunoiul, cand ii fac baie lui Albastrel, sau mai stiue eu...mai tot timpul.

de ceva timp in urma, u ma mai rog la icoane,si desi multi ani am facut-o, nici la sfinti...
nupot, si daca e sa fiu sincer de cate ori am facut-o, cred ca nu a fost o ruga adanca, a fost ceva de suprafata, ptr ca m-am rugat cum am fost invatata de bunici.

M-au educat cum au putut ei mai bine, dar sufletul meu mereu a simtit altceva.
Sf.Nicolae imi este f drag, am citit mult despre el, ii stiu viata,e la sufletul meu, dar tot...nu ma pot ruga la el.Am incercat si...m-am oprit.Nu pot sa-i cer nimic, ba chiar parca ma incearca un sent de frica cand o fac.Ptr ca numai DUMNEZEU imi poate da, daca El cnsidera ca merit, ca e in folosul meu.

as vrea sa pot vb cu ai meu ce va spun eu voua dar lor, bietilor mei bunici nu le pot spune ca ar face infarct, stiu sigur ca ar suferi enorm...asa ca va citesc pe voi, mai vb cu voi, ma recunosc in unii dintre voi...

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Foarte,foarte frumos!Si eu m-am regasit in mesajul tau!!!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput