Puiuti de Randunici 2008!! (104)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

si eu pe aici...
Obosita, dar, cu casa boboc si sfintita la ora 8 am! Am vrut sa il filmez pe preotul nostru sovietic sa va arat si voua cum "arata" o slujba in slavona, dar DD a zis ntz! si mi-a inchis camera, vad ca nu s-a filmat nik!
Aproape o ora sfestania tine la noi de nu mai stiam ce sa fac cu sash, care devenea agitat. S-a mai calmat in jumper

Multumesc pentru aprecierile la adresa imaginilor din pozici ce mi-a crescut sufletul!

Somleac, multumim de ponturi cu aerosolii, eu mi-am dat aparatul salin cu imprumut, dar dupa ce te-am citit, l-am chemat acasa. Coincidenta face ca numai cu o seara in urma sa ma sune o prietena sa imi recomande calduros acelasi salin pt bb. Poate investim si intr-un aparat pt inhalatii, ca si omu e tare predispus la tuse cand raceste.
si felicitari pentru cei 4 nastrusnici! esti tare mami!!!

Eu ultimele 15 de pagini nu le-am citit, asa ca nu pot decat sa va tzuc in frunte pe toate odata, si sper sa recuperez cand ma intorc din parc.

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

voiam sa va mai spun ca are febra de ieri. ea e vesela si zambitoare si mananca ca de obicei dar..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

cata, merci deraspuns dar i-am pus deja 3 supozitoare de paracetamol, din 8 in 8 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bravo, Ursulica!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Adriana, daca e vesela si nu sare febra de 38 mai las-o! daca creste febra poti sa ii bagi jumate de supp cu Novocalmin!
Si Ilinca voma mult cand avea febra si nu puteam sa-i dau nik pe gura!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

intrebare: merita sa cumpar aparat pentru aerosoli? sau dau banii si il folosesc din joi in pasti? fetele care aveti, cat de util este (pe termen lung intreb; pentru ca pot imprumuta cateodata de la cineva, insa daca merita as vrea sa cumpar, sa nu stresez omu de cate ori apar mucii). eu as vrea, randunoiu meu zice ca dam si pe asta banii degeaba ca si pe altele, si mai bine il imprumutam cand avem nevoie. eu nu prea sunt deacord asa. ce ma sfatuiti?

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pentru ce este Karvolul?..vad ca il cam folositi, e pt raceala sau il puneti mereu?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

luny este un decongestionant nazal. ajuta la desfundarea cailor respiratorii cauzate de raceala si gripa.
eu nu am folosit inca, da cand ies acum am sa cumpar ca fornaita raaaau teo.

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Multumesc, multumesc!!!
Intrebare: mai este cineva cu copilul nediversificat? Sa stiu si eu cu cine voi fi la incepatori, cred ca pe 10 ma apuc.

Liana, eu o sa ii cumpar daca o sa fie nevoie sau o sa il imprumut...doar ca e cam ciudat cu imprumutatul, pt ca daca se nimeresc copiii bolnavi in aceeasi perioada nu prea mai ai cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Luny karvolul sunt niste picaturi care se pun pe o batista si cam la jumatate de metru de bebe
il desfunda la nas
Lianam eu l-am dat pe Eric pe piept si gat cu pulmex baby
in nas seara pivalone
acum pun picaturi de propolis fara alcool pe betisor de ureche si il sterg in nas,il desfunda foarte bine

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput