Puiuti de Randunici 2008!! (104)
Raspunsuri - Pagina 8
ursuleata spune:
Am scapatttttt!!
sunt free!!!!!!

Tare mimo Vadutzu cum pleoscaie si sofeaza
. Destepti Vladutzii astia:P.
Tea de Stela este f frumoasa
.
ancka spune:
Neata,
Am fost ieri la vaccin, nu a plans decat cateva secunde si foarte incet...ciudat, nu ca nu m-as bucura, dar el are de obicei un tignal, mama-mama!
Peste noapte a cam tusit si cand s-a trezit dimineata avea mucisori garla. I-am aspirat, a tipat, i-am dat nurofen ca dupa vaccin- avea si ceva febra, apoi a papat laptic. Toate bune si frumoase. L-am pus in pat la mine sa ne jucam un pic si m-am gandit eu sa-i dau si cele 5 picaturi de vitamina c pe care ni le-a prescris dr acum o saptamana si pe care abia ieri le-am cumparat. Imi pun eu una pe mana, ca sa incerc cum curge, bag in gura si ma stramb. Foarte acra, evident. Si parca si un pic amara. Ma mai stramb o data si apoi ii decshid lui gura si ii torn 5 picaturi. In urmatoarea secunda, tot lapticul baut era pe cearsaf si pe bluza lui. Dupa jumatate de ora, hai sa-i mai dau papa, ca doar cealalta era toata afara. N-am mai putut sa ii dau decat putin laptic, vreo 20 ml si cred ca jumatatea din doza de panadol. Of...acum doarme. Concluzia pe care am tras-o dupa ce m-am linistit: nu-i mai dau vitamina c dupa laptic, ca se taie 
lianam spune:
aaa, am uitat: tuchi m-am prins de ce a zis ilinca asa, ca esti baloo
. nu fi suparata
, ca fata e isteata, inteles cum sta treaba in filmulet: daca tu i-ai zis ca e mowgli, fata stie ca baloo e "mama" lui in jungla...asa ca, a facut si ea asocierea: mama si copilul
(tine explicatia?
)
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
luny spune:
mar copt administrat cu succes!! 

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:

BRAVOOO ursu felicitari pentru finalizare 

anka
bine ca ati scapat de vaccin!
luny spune:
bai, ce de memeluti raciti, ce-o fi in aer?..
pua Anca(aka eu) pe toti, la rand, pe obrajorii frumosi, sa se faca bine, scumpii de ei..

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny mar copt administrat cu succes!! ![]() ![]() ![]() LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) |

adrianadana spune:
cred ca nu ma mai stiti. va citesc mereu dar scriu foarte rar. acum am o problema...bebe racit, fornait dar si cu febra. desi ii pun supozitoare cu paracetamol pt ca nurofenul l-a varsat, febra nu scade sub 38. pana merg la medic dupa amiaza aveti vre-o idee si pt mine?
tuchita spune:
pauza de tigara, ca a plecat copilul afara!!
Adriana, baga un supozitor cu paracetamol ca sa-i scada febra!
Ursule, felicitari!
Liana, cu explicatia aia ma consolez si eu!
Mimo, nu-mi iese din cap ce invata Teo la scoala!
Eu la 14 ani inca mai credeam ca copii faci daca te rogi la Dumnezeu si iti doresti foarte mult!![]()
Vad ca mucii cuceresc crenguta...eu ii dau apa de mare in nas, dar mucii ii curg singuri asa ca n-am bagat aspiratorul in functiune!
Ii pun Karvol noaptea pe batista, si i-am dat si Nurofen si Calpol! Aseara le-am facut aerosoli cu SF si Fluimucil la amandoi, Seb a stat cam greu!
Sanatate tuturor!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)