Puiuti de Randunici 2008!! (104)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am scapatttttt!!
sunt free!!!!!!

Tare mimo Vadutzu cum pleoscaie si sofeaza. Destepti Vladutzii astia:P.
Tea de Stela este f frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Neata,
Am fost ieri la vaccin, nu a plans decat cateva secunde si foarte incet...ciudat, nu ca nu m-as bucura, dar el are de obicei un tignal, mama-mama!
Peste noapte a cam tusit si cand s-a trezit dimineata avea mucisori garla. I-am aspirat, a tipat, i-am dat nurofen ca dupa vaccin- avea si ceva febra, apoi a papat laptic. Toate bune si frumoase. L-am pus in pat la mine sa ne jucam un pic si m-am gandit eu sa-i dau si cele 5 picaturi de vitamina c pe care ni le-a prescris dr acum o saptamana si pe care abia ieri le-am cumparat. Imi pun eu una pe mana, ca sa incerc cum curge, bag in gura si ma stramb. Foarte acra, evident. Si parca si un pic amara. Ma mai stramb o data si apoi ii decshid lui gura si ii torn 5 picaturi. In urmatoarea secunda, tot lapticul baut era pe cearsaf si pe bluza lui. Dupa jumatate de ora, hai sa-i mai dau papa, ca doar cealalta era toata afara. N-am mai putut sa ii dau decat putin laptic, vreo 20 ml si cred ca jumatatea din doza de panadol. Of...acum doarme. Concluzia pe care am tras-o dupa ce m-am linistit: nu-i mai dau vitamina c dupa laptic, ca se taie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

aaa, am uitat: tuchi m-am prins de ce a zis ilinca asa, ca esti baloo . nu fi suparata , ca fata e isteata, inteles cum sta treaba in filmulet: daca tu i-ai zis ca e mowgli, fata stie ca baloo e "mama" lui in jungla...asa ca, a facut si ea asocierea: mama si copilul (tine explicatia? )

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Of, acum vad ca mai multi puiuti sunt raciti. Multa sanatate, sa le treaca repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mar copt administrat cu succes!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

BRAVOOO ursu felicitari pentru finalizare
anka bine ca ati scapat de vaccin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bai, ce de memeluti raciti, ce-o fi in aer?..
pua Anca(aka eu) pe toti, la rand, pe obrajorii frumosi, sa se faca bine, scumpii de ei..

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

mar copt administrat cu succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

cred ca nu ma mai stiti. va citesc mereu dar scriu foarte rar. acum am o problema...bebe racit, fornait dar si cu febra. desi ii pun supozitoare cu paracetamol pt ca nurofenul l-a varsat, febra nu scade sub 38. pana merg la medic dupa amiaza aveti vre-o idee si pt mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

pauza de tigara, ca a plecat copilul afara!!
Adriana, baga un supozitor cu paracetamol ca sa-i scada febra!

Ursule, felicitari!
Liana, cu explicatia aia ma consolez si eu!
Mimo, nu-mi iese din cap ce invata Teo la scoala!
Eu la 14 ani inca mai credeam ca copii faci daca te rogi la Dumnezeu si iti doresti foarte mult!

Vad ca mucii cuceresc crenguta...eu ii dau apa de mare in nas, dar mucii ii curg singuri asa ca n-am bagat aspiratorul in functiune!
Ii pun Karvol noaptea pe batista, si i-am dat si Nurofen si Calpol! Aseara le-am facut aerosoli cu SF si Fluimucil la amandoi, Seb a stat cam greu!

Sanatate tuturor!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput