Puiuti de Randunici 2008!! (104)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

da ursu, asa m-am gandit si eu: daca sunt copiii raciti in acelasi timp, sau daca am nevoie de el in toiul noptii (zic si eu )? si apoi ma gandesc ca asta e util muuult timp, ca doar nu e utilizat doar la bebelusi......hai mai posesoarelor de aparat de aerosoli, dati informatii

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

blankar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

tuchi, o sa apelez la tine, penru ca eu nu mi-am salvat pe nicaieri . Sa incep cu dovlecel?
edit: dupa cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

referitor la karvol...in prospect scie ca este interzis copiilor sub 2 ani. cat de aproape de copil il puneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ursule, noi suntem nediversificati, dar incepem pe 26, daca ma ajuta laptaria. Si incep cu legume, ca daca bag cereale, il fac prea mare :).

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

ursu, eu am pus mai demult pe mail schemele de diversificare pe care le-am primit de la dr (asa, sa iti faci idee); ca din cate ai vazut, de la teorie la practica......o sa vezi apoi cam ce ii place si ce nu si adaptezi tu dupa cum papa el. pe parcurs ne povestesti cum papa ursuletul si "ne mai aruncam" cu parerile .....mimo cred ca are "retete" bune ca ai vazut ce halpaie vladutzu ...tre' sa aflam ingredientul secret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ursu si eu tot cu dovlecel+morcov am inceput, cam 5 zile, apoi am pus fasole verde d-aia subtire!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Ursu eu am inceput cu fructe,legume si cereale
cand am inceput a ii dau legume i-am dat dovleac din ala ce se pune in placinta,e mai dulce si acum se gaseste
eu i-am dat din borcan dar acum ii fac in steamer
si vezi ca dovleceii acum nu prea mai au gust

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata la pranz!
Multzam ca v-au placut pozicile cu fiimea terorista...
Moamaa,mimo,ce papa fomila acolo de zor?Pupa mama pofticiosul cuminte.Sa o pun si pe Tea sa vada.Si vad ca aluat permisul...baiat mare..Coltul peretelui mai este intreg?Iar cu tzop tzop m-m spart de ras.
Am vazut si Mateiutul pofticios!Asa sa ramana!
Cristina,pup nasucul Dariei.
Nico,nici eu nu am steamer,ci sita la abur care intra misto in oala.
kya,asa pare in poze caruselul,dar nu sta deloc fest,atarna in jos,are sistemul cam prost,dar mere..
Nu am incercat cu apa cerealele,dar la cat e de fandosita si cerealele au gust bleahh,sigur nu va vrea...o sa incerc totusi.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Zic si eu ca Stela, "neata pe la pranz"

Sanziana a inceput si cu tusea... I-am mai dat un oscilo, i-am dat picaturi de vitamina C, i-am dat Prospan, am aspirat-o in nasuc. Cred ca ar trebui sa-i pun si niste spray, ceva. Sa-l trimit pe randunoi la farmacie (again)...

Liana eheeeei, da, la curticica si eu visez, sa-mi plantez trandafiri, si gard de tuya, si gazon, si alei pietruite... vise. Deocamdata o sa avem doar casa noastra (ceea ce este MARE lucru), si pe urma mai vedem si cu casa pe pamant. Oricum spre asa ceva tind.

La Multi Ani bebelusilor aniversati azi!

Cata Baloo!

Mihutza bafta multa la legume, si sa pape Andruta tot, tot!

Off, Clau si voi Brutus? si sanatate multa. Asta e, o sa treaca. Si la noi sunt lupte mari cu aspiratul nasucului. Cum spuneam si mai sus, inca nu i-am pus nici un fel de picaturi. Dar ma gandeam sa iau nazomer.

Mimo da, tipic Mogos. Era si pe vremea mea un prof extrem de iubit de copii, si putin cam "dus", dar mortal. Mergeam in tabere cu el, si chiar se putea discuta orice.

Cami mai dureaza un pic pana ne mutam, dar suntem in sfarsit pe drumul cel bun.
Ei, acum nu ma imaginati ca e un palat, e ceva ce ne-am dorit de foarte mult timp, nu s-a putut atunci, am asteptat, si acum se intrezareste o luminita.
Cand ma fac eu mare ... si ma mut la casa cu curte si gradina, va chem pe toate la grill

Liana si voi raciti? Mai se pare ca bebeii nostrii raciti nu au febra, doar mucisori. Bine, eu am inceput si cu tusea. Sper sa nu-mi calcati pe urma. Multa sanatate!

Ancka eu nu am reusit sa-i torn picaturile de vit C in gurinta. I le-am pus in lingurita. Dar m-am mirat ca sunt un pic uleioase.

Luny marului copt papat de Mufy.

Karvol i-am pus si eu pe batista, pe care am pus-o pe patut. Sincer nu stiu cat de mult a ajutat-o, dar mirosea frumos in camera
Si intr-adevar scrie pe el ca nu se recomanda la bebeii sub 2 ani. Am mai intrebat zilele trecute pe forum, dar nu mi-a raspuns nimeni. Eu i-am pus batista la capul patului, dar nu cred ca avea jumate de metru... Oricum, important este sa nu vina in contact cu pielea bebelusului, in rest, doar de inspirat, cred ca e ok.

Ia uite si adrianadana tot cu bebel racit. In mod normal cred ca ar fi trebuit sa scada febra de la paracetamol. I-ai tinut bucisoarele stranse, sa nu scoata supozitorul? Ca poate nu s-a absorbit, nu stiu...

Sovi sa va fie de bine sfestania. Ciudata chestia cu filmatul...

Stela incearca niste cereale cu fructe, ca parca sunt mai gustoase.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput