Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (116)
Raspunsuri - Pagina 7
irina_stef spune:
aaa,si am uitat sa va intreb ceva poate stiti vreo viitoare mamica care asteapta,gemeni,sa-i dau un carut de-al meu,care eu nu l-am folosit decat 3 luni e ca si nou si nu vreau nimic pe el,adica nici un ban atat doar sa fie de folos ciuva,e un carut de la bebeconfort,cu scaunele de masina tip trenulet,noi nu il folosim ca avem altul de la chicco de mult timp.carutul e ca si nou cu tot cu saculeti de iarna,iar eu pur si simplu nu am ce face cu el.va rog mult daca auziti pe cineva sa-mi spuneti si mie si sa il trimit unei mamici careia chiar i-ar fi de folos.
anacami spune:
Bunaa!
Alina,da,asa este,de maine gata!desi stiu ce inseamna- de la Sebastian, acum am intrat in criza de timp si am inceput sa am emotii...
Irina,ai doi flacai frumosi foc!!!sa stii ca stiu o mamica din Canada,cu baietel de varsta lui Sebastian (4 ani si ceva) care a inceput scoala...avea un ghiozdan mai mare decat el.Acum sa nu iti inchipui ca vor invata deja sa faca integrale pana la 7 ani,clasele astea sunt un fel de pregatitoare de la noi.Nici scolarii nostri nu mai invata liniute in clasa intai,marea majoritatea stiu deja sa scrie mult inainte (liniutele se fac la gradi..).Clasele lor pregatitoare sunt in scoli (ma refer ca locatie,cladire),nu in gradinite ca la noi (se propusese si la noi asta..).Au lectii,dar si timp de joaca pe langa. La 6 ani incep deja scoala-scoala (fara pauze de joaca),nu la 7 ani ca la noi. Asta este,s-au schimbat generatiile,sunt mult mai maturi si se prind mai repede decat o faceam noi la varsta lor.
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
Anne_Ma spune:
Salutare fetele!!!!
Am aparut si noi pe aici dupa mult timp. As intra mai des, dar am foarte mult de munca si scurtul timp liber il petrec cu "mufa" mea iubita. Noi suntem bine, avem 6 dintisori, suntem mancacioase rau de tot, papam orice, suntem relativ cumintele, acum ragusite din cauza tipatului, intr-un cuvand suntem bine.
Va pupam pe toti si va dorim tot ce este mai bun.
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adyanna
Merci!Si spor la invatat! De fapt, nu stiu daca am mai spus pe aici, si eu sunt boboaca! Sunt anul I la Finante la Univ Titu Maiorescu. Asa ca poate ma duc la balul bobocilor! ![]() Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste Mirese cu stil si farmec www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Mirese cu stil si farmec" target="_blank"> ady1 si ady2 |
nu ti-ai ales bine universitatea...deci va trebui sa inveti; al meu tocmai a terminat TM- finante banci, a facut 5 ani la distanta, ani in care mi-am luat-o sa ma invat minte sa nu-l mai inscriu unde trebuie sa si invete; in acelasi timp frate-su facea si el facultate, dar el nu a citit ioc, examene de acasa pe calculator...meserie; iti dai seama cat mi-a scos mie ochii pt asta!
BAFTA!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adyanna
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste Mirese cu stil si farmec www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Mirese cu stil si farmec" target="_blank"> ady1 si ady2 |

CE N-AS DA...
Ellis,
de
Vasari spune:
Irina, incearca la "Gemeni, tripleti sau mai mult". Chiar e un caz social aici. Vezi cum ti se pare. 
Adela, in principiu e vb de o sala de conferinte la un hotel. Sunt cu mocheta si copiii pot patrula in voie.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
dany26 spune:
andrei rade daca tusim sau stranutam![]()
fetelor voi ce faceti acum toamna daca bebeii fac kk in parc???![]()
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
ellis spune:
Merci, PUSSI.
MIHA 
Azi puiul meu parca e mai bine.
ANK - ziceam de elanul de a face mai multe prin casa, nu de scoala...
ANDREEA - cred ca mergi prea departe cu neurologul.
ADELA - nici pt noi nu intra in discutie meniul pt bebe, eu trebuie sa iau papa de acasa; de locatie...noi am mai fost la restaurant si rezista, ar trebui totusi ceva si cu un spatiu pt copii; nu-mi vine acum in cap nimic, mai cuget.
Ellis,
de
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anne_Ma Examene acasa pe calculator? La ce facultate, astia-s nebuni? MAMI DE IOANA (03.12.2007) www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA |
nu spun, nu vreu sa creez discutii
Ellis,
de
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
ceva!