Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (116)
Raspunsuri - Pagina 6
anka.san spune:
Buna dimineata 
Multumim mult Jasmin pentru aprecieri 
Si Lucas e un baietel tare simpatic si imi place foarte mult numele 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jasmin012 Anka, ce dulcic e Andrei ... imi place tare mult aici: http://good-times.webshots.com/photo/2824208210102358559HvJtoz Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza |
Anka si Andrei
(17.12.2007)poze Andrei
dany26 spune:
neatza fetelor!!!
LA MULTI ANI ALESIA SI STEFAN!!!!!!!!!!!
uau in sfarsit si-a mai revenit vremea!!!yupiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!
adra mersi de sfatul din cap. trecut
!!!Am sunat la Inglesina si il dau cu 4 mil
![]()
adyanna mai am o intrebare despre carutz
:cat de tare este partea aceea pe care sta cu popoul??? e asa ca un scaun de bucatarie?ca din lemn sau are doar un elastic mai rigid dedesubt ca la Chiico???
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
adyanna spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui eladea2005
mai fetelor, va admir, sincer... bravo! aveti timp si de casa, si de copil si de scoala... nu stiu cum reusiti... as vrea si eu... sa vedem.... Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC pui de morosan... prima mea vacanta... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
Buna!
La mine e mai simplu, Eu nu am atatea merite ca alte mamici de pe aici pentru ca noi locuim cu parintii mei si mama ma ajuta foarte mult. De fapt, eu o ajut pe ea.
Ca ea face de obice curatenia si mancarea, eu ma ocupam pana acum doar de pitica si o mai ajutam din cand in cand la treaba dar de maine o las si cu pitica pentru ca incep si eu serviciul. 
adyanna spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
ce dulce eeeeeeeee.... draga de ea... asa imi sunt de dragi cand ii vad ca dorm in picioare... pardon, pe ei... ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC pui de morosan... prima mea vacanta... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |

adyanna spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Lavinia,eu n-am mai prins pozele... Oooo...ba da...le-am dibuit pana la urma...![]() Anca,concediu placut!Sa va distrati frumos! ![]() Jasmine,pentru mersul la pediatru nu-ti trebuie neaparat certificat de nastere,dar ca sa-ti faca fisa trebuie CNP-ul.Pentru alocatia de 200 ron trebuie certificatul de nastere,copie si original. Ellis,sanatate multa la puiuta mica. Nu trebuie sa te simti vinovata ca-i dai antibiotic.Asta e,daca trebe trebe. Si da, da-i si Biotics.Roxxy,felicitari pentru inscrierea la master. Sa inteleg ca avem un psiholog printre noi? Am vazut un monstrulet simpatic foc. Si strambacila! Apropo de monstrulet...de Aralia ce mai stiti? Adriana,sa-ti fie de bine noul look. Neaparat sa faci poze! Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Merci!
O sa incerc sa fac si poze dar nu stiu cand.
adyanna spune:
| citat din mesajul lui dany26 neatza fetelor!!! LA MULTI ANI ALESIA SI STEFAN!!!!!!!!!!! ![]() uau in sfarsit si-a mai revenit vremea!!!yupiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! adra mersi de sfatul din cap. trecut !!!Am sunat la Inglesina si il dau cu 4 mil![]() adyanna mai am o intrebare despre carutz www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! ![]() 14 Noiembrie 2007 |
Mie mi se pare destul de rigid. E dintr-un plastic mai tare parca. Cel putin spatarul asa e. Acum Antonia e plecata cu mama, dar cand se intorc o sa ma mai uit o data si iti spun.

dany26 spune:
MERSI MULT
!!DACA E DINTR-UN PLASTIC TARE E OK DACA E DIN ELASTIC NU IMI PLACE PTA CA ASA E AL NOSTRU DE ACUM SI DUPA 5 LUNI DE FOLOSIRE DEJA E CA O GAURA ACOLO, S-A ADANCIT SI DE ACEEA NICI NU POATE STA PREA DREPT
scuze ca am scris cu litere mari
SERVICI USOR DE MAINE!!!!!
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
doamne sunt culmea
acum m-am uitat la dresa celor de la Inglesina si se pare ca sunt foarte aproape de mine
![]()
poate dau o fuga azi...desi eu nu i-am "zarit" pana acum pe acolo...
14 Noiembrie 2007
adelamaria spune:
Buna!
Mi-e tare ciuda ca as vrea si eu sa va scriu mai des si nu reusesc. Acasa m-a lasat PC-ul si la munca e riscant...Dar uite ca n-am mai putut sa ma abtin ![]()
Intreba cineva de programul de 6 ore. E dreptul mamicii pana la varsta de 2 ani a copilului. Pentru alaptat parca se da o ora pe zi...Eu beneficiez doar de cele 6 ore pt ca oricum cu distantele din Bucuresti n-as avea cum sa ma duc si intorc intr-o ora...
Pentru Alocatia de 200 RON trebuie certificat (Jasmine, scuze ca raspund asa laconic, dar e tot ce pot face momentan)...
Andreea, si Ilana se sperie daca tuseste sau stranuta cineva...dintotdeauna...Nu e cazul sa intri in panica.
Sheri, super faza cu premergatorul!
Mie nu mi se intampla sa adoarma fiica-mea asa...as vrea eu!...
Ma tot gandesc si caut pe net locatii pt petrecere, da' nu gasesc nika!
Si chiar nu-mi imaginez cum niste copilasi de 1 an ar putea sa beneficieze de gustarele propuse de ei (toate includ cartofi prajiti!)...Acu, eu nu-s Gica contra, poate sunt copilasi care ar papa, da' ce facem cu mofturosii??? Adica ce idei aveti voi ca sa hranim copiii, ca macar o masa tot prind la petrecere? Sa vina fiecare cu papa de acasa?...Oricum, la locurile de joaca vad ca e obligatoriu sa luam meniu pt copii...Eu pot sa-l donez pe-al nostru deja ![]()
![]()
V-ati gandit sa cautam un alt gen de locatie, o sala pur si simplu? Dar ce facem cu bebeii? Cum ii distram?...Hai, un pic de efort sustinut va rugam frumos...poate reusim sa organizam totusi ceva...N-are nimeni o cunostinta, ceva, la un loc de joaca, la un restaurant...?...Alte idei? E nasol ca e si frig, altfel am fi putut alege o terasa, un parc...
Pupici!
irina_stef spune:
ce fac fetele?
Scuze ptr ieri ca am disparut fara sa va zic nimic nici papa nici ..nimic,dar nu am mai putut intra,ca s-au trezit strunfii si aveau mare chef de joaca,ne-am jucat noi cat ne-am jucat apoi am fost sa ne interesam de gradi.avem una chiar in spatele bloculuiam vb,erau multi bebelusi chiar si mai mici decat ai mei,dar pretul mi se pare ff exagerat,300 euro de copil,asta de la 9 pana la 5
.vai mama pai eu ma duc la munca doar sa platesc gradinita si pampersii?
.
Cica ii pot lasa doar pana la 13,adica fara masa si platesc doar asa a zis cica doar 175 euro.problema e ca aici nu sunt gradionite de stat,cum gradinita nu e obligatorie tre sa dai copiii la particulara.si bani de bona nu am,ca asa m-ar ajunge mult mai mult o bona la 2 copii.si mi-a mai zis directoarea o chestie care chiar m-a pus pe ganduri,gradinita e pana la 3 ani,ca de atunci obligatoriu la scoala.pai cum dom le de la 3 ani la scoala?pai sunt copii care nici nu vb inca la 3 ani,sau care inca fac la olita
Buun,hai ca va zapacesc si pe voi cu ale mele...
Am vazut ieri poze cu puiuti de-a dreptul adorabili,doamne ce copii frumosi avem
PS:LAVI stai linistita si tel meu e varza de doua zile nu mai apare nimic pe display,de cate lovituri a luat saracul,si cate bale l-au infragezit

Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
!
Neaparat sa faci poze!