Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (116)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Andreea, ca si Ilana, si Eva mea se sperie daca stranutam noi, si asta de cand era micuta
In legatura cu petrecerea, eu ziceam ca meniurile sunt pentru noi, ma gandeam ca pentru Eva vin cu ceva de acasa. Nu stiu ce sa zic si cu spatiul de joaca, cred ca bebelusii oricum se vor distra intre ei, si mai bine daca aducem vreun clown, ceva.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

aaaa...sa nu uit...noi am fixat data, restaurant, detalii pt turta fetei...deci va fi 15 noiembrie, daca se va organiza intalnirea noastra atunci, nu e nicio suparare din partea mea; cred ca oricum fiecare wk va fi o petrecere de gen, asa ca oricum una dintre noi nu va putea veni...asta daca se organizeaza sambata, duminica.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heellooo

irinush ce ma bucur ca mai ai timp sa stai de vb si cu noi!!! da, si tel meu tot din cauza aia nu mai merge: multe trantituri, bale de la iasmi..

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui adyanna

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Inca o data va multumesc pt sfaturile/incurajarile referitoare la bb2. Cand voi lua o hotarare am sa va tin la curent.
Eu le admir f tare pe mamicile cu 2 bebei. Ca sa nu mai spun de mamicile cu 2 bebei si fara nici un ajutor din partea familiei.

Adriana, multumim pt urari. azi am trecut o ora prin parc la pranz pt ca am alergat sa imi fac dosarul pt master (legalizari, poze).
Iti tin pumnii pt prima zi de serviciu.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Merci!
Si spor la invatat!
De fapt, nu stiu daca am mai spus pe aici, si eu sunt boboaca!
Sunt anul I la Finante la Univ Titu Maiorescu. Asa ca poate ma duc la balul bobocilor!

nu ti-ai ales bine universitatea...deci va trebui sa inveti; al meu tocmai a terminat TM- finante banci, a facut 5 ani la distanta, ani in care mi-am luat-o sa ma invat minte sa nu-l mai inscriu unde trebuie sa si invete; in acelasi timp frate-su facea si el facultate, dar el nu a citit ioc, examene de acasa pe calculator...meserie; iti dai seama cat mi-a scos mie ochii pt asta!

BAFTA!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Stiu ca se si invata acolo, tocmai asta era si ideea mea. Adica, chiar vreau sa raman cu ceva dupa ce o tremin, mai ales ca si profesez in domeniu. Asa puteam sa merg la Spiru ca acolo chiar nu se face carte dar am preferat-o pe asta. Si acum sunt doar 3 ani, nu mai sunt 5. O sa fie greu dar ma voi descurca eu cumva! Trebuie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Andreea, ca si Ilana, si Eva mea se sperie daca stranutam noi, si asta de cand era micuta
In legatura cu petrecerea, eu ziceam ca meniurile sunt pentru noi, ma gandeam ca pentru Eva vin cu ceva de acasa. Nu stiu ce sa zic si cu spatiul de joaca, cred ca bebelusii oricum se vor distra intre ei, si mai bine daca aducem vreun clown, ceva.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Eu ma gandeam sa nu se sperie de un clovn. Mai vorbeam ieri cu o mamica in parc si ii spuneam de ideea vostra cu petrecerea si mi-a spus ca a fost si ea la o petrecere de genul asta, sau i-a povestit cineva, nu mai stiu exact, dar ideea era ca cei mici nu prea au fost incantati de colvn, majoritatea s-au speriat. Acum, om vedea la ai nostri cum o fi!

Mergi la inceput

La multi ani puiutilor sarbatoriti azi!

Gata, ma retrag! Ma duc sa imi culc pitica si apoi sa continui de calcat! Mai vorbim pe seara! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Acum am vazut ca raspunsesem in cap trecut. Deci pt Roxxi :

Roxxy, acum am citit mesajul tau si iti raspund cu intarziere, dar sper sa ajungi sa-l citesti.

Daca iti doresti mult inca un puiut o sa te descurci cu siguranta. O sa fie fff greu dar si fff frumos . Intr-adevar trebuie sa treaca 2 ani intre 2 nasteri. Eu am o buna prietena care este si nasa lui Andrei care are 2 fetite la distanta de 2 ani intre ele si acum asteapta sa nasca a treia fetita cand cea mica o sa faca 3 ani.

Si ea mai tot timpul e singura pentru ca atat sotul cat si parintii lucreaza. E adevarat ca acum pe perioada sarcinii au mai ajutat-o parintii pentru ca a avut o perioada dificila, dar a trecut.

Si e foarte optimista ca o sa descurce cu trei fete cucuiete . Si cu siguranta o sa-i prinda bine si lui Matei, o sa devina mai altruist, o sa invete sa imparta si sa aiba rabdare (dupa crizele de gelozie de rigoare ).

Asa ca depinde de tine cat de mult iti doresti/ daca asta vrei o sa te descurci

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

La multi ani si de la noi pentru sarbatoritii de azi !!!

Multi

Fug ca ma tot striga

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mersi fetelor pentru raspunsuri.... chiar imi faceam probleme ca al meu e asa sperios, ma gandeam sa nu aiba vreo problema, dar acum m-am linistit si stau relaxata, o sa-i treaba pana se insoara...

da, ellis, si eu ma gandeam ca as ajunge prea departe cu vizita la neurolog, adica doamne iarta-ma, nu cred ca e bolnav cu capu'.. inca...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Sa stiti ca eu am tot bantuit pe net azi si am gasit trei locuri de joaca pe care le-am putea contacta sa vedem preturi si conditii: casuta cu povesti, kiddyland si kidsplanet. Partea buna la ele e ca au si jucarii pt copii de 1 anisor. Partea proasta e ca toti vor sa comanzi meniu pt copii (eu cred ca e aproape inutil la 1 anisor, da' ma rog...). Meniul pentru parinti se plateste separat. Divertismentul se plateste separat. Eu cred ca la 1 an copilasii se vor distra cel mai bine tot cu parintii sau intre ei, la jucarii, dar e numai o parere...ne vom supune deciziei generale
Am cautat si idei de hoteluri mai micute in Bucuresti; s-ar gasi o sala de conferinte, nu-i problema, dar cum distram copiii? Aducem cate ceva de acasa? cumparam ceva baloane? Avantajul ar fi ca nu mai trebuie comandat meniu pt copii...Intrebarea e cum ii hranim? Ca daca spatiul nu e special amenajat...cu carucioarele nu cred ca putem intra...doar la noi in brate...Din punctul asta de vedere e mai convenabil un loc de joaca...Nu stiu...voi ati gasit ceva? Eu vreau doar sa incerc sa ajut. Vasari,Lixa, fetele care se mai ocupa, spuneti-mi daca pot ajuta cu ceva.

Pupici!

Mergi la inceput