Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (116)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Bianca imi pare rau de ce se intampla cu pitica ta... dar totul va fi bine... ai vazut ca au zis si fetele ca tipul A se vindeca ... stiu ca e greu dar... va fi bine ..

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ankule mersi frumos!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

buna, uitati-va aici la ultima traznaie a lui Lucas: http://www.youtube.com/watch?v=c2o-zObW-h0

Hmmm...Amira mea inca n-a descoperit sertarele...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

VOI DATI PANGASIUS COPIILOR? EU I-AM DAT DOAR O DATA PASTRAV, IN REST DOAR PANGASIUS. aM GASIT O DISCUTIE AICI PE FORUM CUM CA AR FI HRANITI CU FAINA DE PESTE(DUCE CU GANDUL LA "VACA NEBUNA"); SOTUL ZICE CA SUNT PROSTII, DAR EU NU MAI AM ASA INCREDERE; CU TOATE CA DACA STAM SA NE GANDIM LA CE FURAJE CONCENTRATE PAPA VACA, SAU CE PAPA PUIUL DE CRESTE ASA REPEDE...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Hello!

Eu numai pangasius i-am dat pana acum. Nu auzisem nimic de ce zici tu. Sper sa fie doar un zvon fals pentru ca Antoniei ii place foarte tare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ia uitati ce face fata:
http://www.youtube.com/watch?v=YnAwNZHDeuI

abia a reusit mami sa ma prinda

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ia uite ce viteza are!!! Bravo, Alessia!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Tare tipa! Are o vitezaaaaa! Abea astept sa o vad si pe a mea asa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka.san

Si daca tot sunt singura hai sa va povestesc ce a mai facut Andrei ... A cazut din patul mare .

Plecasem 1 minut la bucatarie sa iau apa incalzita pentru cereale si era super baricadat... si aud un buff apoi liniste si apoi urlete.... va imaginati ca mi-a stat inima E prima cazatura si l-am tot urmarit sa vad daca are ceva. E mai nervos, doarme mai putin ziua -dar asta coincide cu o noua pereche de dintisori- in rest nimic, slava domnului.

Si cam asa ne distram noi.

A si uitasem sa va spun la pranz mancase super bine vreo 200 ml supa crema de legume plus un iaurt de 200 intreg (avea o foame in el de nu-l mai recunosteam), iar patania a fost pe la 6 jumate. Vine tati acasa ii povestim si el ca sa-l inveseleasca pe puiut il ia la dans. Andrei tot un ras ca de obicei. Dupa 5 minute cine varsa tot? Andrei bineinteles.... De aceea m-am si speriat mai tare, ca stiu ca e foarte nasol sa verse.In fine, sper sa nu fie nimic

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Si Antonia a cazut, la 5 luni si ceva si nu a patit nimic. Asa ca stai linistita ca nici Andrei nu va pati nimic.

Eu am observat la Antonia ca daca se loveste si noi nu avem nici o reactie, nici ea nu zice nimic dar daca scoatem noi vreun sunet imediat se pune pe plans.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sorina7
Pun si eu un link cu iubita mea, dar il scot peste 10 min, poate apuca totusi cineva de aici sa o vada

Eu n-am apucat!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka.san

O sa caut si eu pangasius la carrefour vitantis, ca eu stau in titan. Si e mult mai aproape. Sau la Auchan.

Voi stiti sa fie o limita de cate galbenusuri de ou sa pape pe saptamana? Andrei ar manca in fiecare zi cate 2 - si nu stiu cat sa-i dau.

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Eu stiam ca de 2 ori pe saptamana, dar asta la inceput, adica atunci cand abia incepeai sa ii dai. Acum, nu mai stiu! La noi cam tot de 2 ori e pentru ca asa ii vine randul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lixa

Si mai voiam sa zic ceva, legat de 1 dec. M-am gadit ca de 1 dec multi au program, si daca nu il au de pe acum, posibil sa isi faca (sau sa le faca altii) program pana atunci. Oricum, pun si 1 dec in sondaj

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Vii la petrecerea bulgarasilor?

Aici ai dreptate! Si eu pentru un moment uitasem ca traim in Romania si ca nu prea se respecta zilele libere asa ca raman la 16 noiembrie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80
Il pun in scaunul de masa si sta si se joaca in timp ce eu ma dusez.

Amira a invatat sa fenteze centurile si se ridica in picioare in scaunul de masa.

Mergi la inceput