Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (116)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ia uitati ce face fata:
http://www.youtube.com/watch?v=YnAwNZHDeuI

Bravo Alessia!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Acular73

In legatura cu petrecerea, vad ca s-a luat in considerare si ziua de 1 decembrie. Daca se va stabili asa noi nu vom putea veni deoarece eu si sotul nu avem zi libera. Noi muncim :((. C-asa-i in presa, ziarele trebuie sa apara pe 2 decembrie, nu? Sper sa nu se voteze ziua de 1.

Fetele, am si eu o intrebare. Pitica mea nu are inca nici un dintisor si nici nu vad vreun semn ca ar vrea sa iasa. Mai e cineva ca noi?

Raluca mama de Matei (8 sept. 1998) si Mara (29 oct. 2007)

Tocmai ce spuneam despre 1 dec liber!

Nici noi nu avem dintisori. Si chiar radeam in parc zilele trecute, pentru ca o mamica a unui baietel mai mic decat Antonia ma intreba daca Antonia are dinti si sus. Iar alta mamica ma intrebase acum ceva vreme cati dinti are Antonia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

Aaaa...revin, ca mi-am amintit. O sa spuneti ca-s dusa cu capul, da' eu risc ...Sunt mai prapastioasa din fire si m-am gandit la o posibila problema...mai bine sa putem preveni... Sa ne asiguram ca cei care ne vor inchiria sala nu vor face eventual scandal sau cere garantii in caz ca vreun bebe mai da o lingurita de papa pe mocheta sau mai stiu eu...Se poate curata la o adica, dar...just in case...Adica sa stie oamenii ca acolo vor intra 20 de copilasi, sa stie in ce se baga ...Na, copiii, oricat i-ai pazi, mai scapa o manuta pe pereti sau stiu eu...Cred ca am tendinta sa exagerez, mea culpa, dar am zis sa va spun si voua ca sa nu avem surprize cu organizarea...

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

Ai dreptate! La ce talent are Antonia mea sa picteze cu mancare... presupun ca toti sunt la fel de talentati la asta! asa ca trebuie sa fim prevazatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:

VOI DATI PANGASIUS COPIILOR? EU I-AM DAT DOAR O DATA PASTRAV, IN REST DOAR PANGASIUS. aM GASIT O DISCUTIE AICI PE FORUM CUM CA AR FI HRANITI CU FAINA DE PESTE(DUCE CU GANDUL LA "VACA NEBUNA"); SOTUL ZICE CA SUNT PROSTII, DAR EU NU MAI AM ASA INCREDERE; CU TOATE CA DACA STAM SA NE GANDIM LA CE FURAJE CONCENTRATE PAPA VACA, SAU CE PAPA PUIUL DE CRESTE ASA REPEDE...

Eu nu ma gandesc prea mult,ca ma ia durerea de cap...
Eu i-am dat si Pangasius si pastrav.Chiar si crap.Dar numai mi-am incercat norocul,ca ea n-a fost foarte incantata.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

Apropo de scoala, trebuie sa spun, ca nu mi se pare drept sa ma abtin, deci sa fie cu iertare ...Eu am facut la Spiru si pe vremea mea am tras la greu...Am facut Limbi straine si aveam super profi, foarte exigenti si profesionisti...Si chiar am invatat. Ma mandresc cu ce am invatat in facultate si imi pare rau ca parerea generala e atat de proasta...Eu cred ca depinde si de student...Daca vrei si te intereseaza, inveti...Daca nu...nu...Eu asa cred.
Gata, ma retrag, ca ma dau astia afara la cat stau pe net!

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

Probabil ca daca vrei sa inveti, inveti oriunde. Numai ca la mine trebuie sa fie o motivatie serioasa, ca dupa servici si copil, fara un trebuie sau obligatoriu nu prea cred ca voi invata. Si stiu de la o verisoara de-a sotului meu ca acum nu prea se mai face mare lucru, ea chiar l-a luat pe fratele ei sa dea exmen in locul prietenului ei, inscris in acelasi an cu ea. Asa ca asta cred ca spune multe.

Sunt convinsa ca tu la vremea ta ai invatat dar cred ca s-au mai schimbat lucrurile de atunci. Cel putin la fac pe care am terminat-o eu asa e. Eu am facut 5 ani, dintre care 4 si jumatate au fost super grei. Trebuia invatat foarte bine la 90% din examene ca altfel te trezeai cu restante. Dar acum nu mai e asa! A si plus ca eu am fost in ultima generatie care a dat examen de admitere, apoi au inceput admiterile pe baza de interviu. Si apoi in timpul anului au inceput sa copieze din ce in ce mai mult, asa ca acum nu stiu ce carte se mai face acolo.

Eu nu am vrut sa supar pe nimeni cu airmatia mea, e ceea ce stiu de la alte persoane care sunt sau au fost acolo. Scuze daca o sunat ca o ofensa!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Buna!
Pentru mone e super orice zi alegeti pentru petrecere, mai ales daca e duminica. Sa nu fie sambata pe 15 nov, ca atunci rupem turta fetei, facem o petrecere restransa, de fapt foarte restransa, doar noi cu nasii.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

si noi tot pe 15 rupem turta, dar suntem vreo 20-22 fara copii, ca noi avem frati, cumnati, parinti care vin si fara sa fie invitati

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Noi rupem turta pe 1 nov. Si o sa fim cam 25 de pers. Cred ca vom face acasa, dar ne mai gandim. Si la baita de dupa botez tot cam atatea persoane au fost si a fost ok. Un pic inghesuit, dar a mers!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna !
panica generala la noi in fam.!
am primit restul de analize de la budapesta....hepatita A pozitiv
, restul negative
am sunat-o pe dr. de acolo, care, bineinteles ca azi nu are program la spital ;o sa vb cu ea maine pe la 13
pana atunci cred ca
oare ce o fi de facut?
colac peste pupaza, dr. pediatra a Anei a fost de garda pana la 12, deci femeia doarme ...nu pot sa o sun...asa ca stau ....cu fundu pe ace
ce mult mai e pana maine.........

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Imi para rau! Dar trebuie sa treaca! Sa ne tii la curent cu ce iti spue dr! Sanatate multa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Sorina7
Pun si eu un link cu iubita mea, dar il scot peste 10 min, poate apuca totusi cineva de aici sa o vada

Eu n-am apucat!

Nici eu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80
Il pun in scaunul de masa si sta si se joaca in timp ce eu ma dusez.

Amira a invatat sa fenteze centurile si se ridica in picioare in scaunul de masa.

Fata desteapta!
A mea le cam fenteaza in carut, si da sa se ridice. Acum imi pare rau ca le-am dat jos pe alea de pe umeri. Cred ca le pun inapoi ca doar cele din talie nu prea o tin.

Mergi la inceput

Gata, mi-am facut norma pe seara asta! Ma duc la somn ca maine...la munca!

La multi ani sarbatortilor de azi si de maine!

Gata, am fugit! Noapte buna!

Mergi la inceput