Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (116)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bianca..imi pare rau de rezultat, insa asa cum au spus si fetele, hep A se vindeca..numa, nu inteleg..cum de v-au lasat acasa?ca trebuie internata la contagioase, cel putin o perioada..si simptomele de la hep sunt ceva de genu varsaturi..paliditate...
regim alimetar..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna !
panica generala la noi in fam.!
am primit restul de analize de la budapesta....hepatita A pozitiv
, restul negative
am sunat-o pe dr. de acolo, care, bineinteles ca azi nu are program la spital ;o sa vb cu ea maine pe la 13
pana atunci cred ca
oare ce o fi de facut?
colac peste pupaza, dr. pediatra a Anei a fost de garda pana la 12, deci femeia doarme ...nu pot sa o sun...asa ca stau ....cu fundu pe ace
ce mult mai e pana maine.........

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

nu poti merge la alt dr?

offff...dar asta e boala contagioasa? de unde a luat-o ? ai vazut veca semne? paloare galbena a fetzei, somnolenta? stiu ca trebuie regim, fara sare, ou, vreun an de zile...a avut si sora mea , dar la 4 ani; si trebuie internare...cauta un dr!!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

asa e.. e extrem de contagioasa...iar fara regim corect afecteaza ficatul...va tinem pumnii...dar neaparat mergeti azi la dr

Mergi la inceput

mai, oare picii nostri ar putea papa gorgonzola? sa nu ziceti ca-s nebuna...

edit - faceam pui cu gorgonzola, dar nu-i pt ea, oricum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Uff, Bianca dar oare cum de a luat fetita hepatita A? Multa sanatate micutei si tie putere sa fii langa ea
Adela, ma gandesc sa fac o mica petrecere chiar pe 14 nov, cu cativa copilasi, si turta pe 15 cu nasii, nasa Evei fiind cea mai buna prietena a mea.
Miha, pe unde esti? nu ne mai momesti cu o prajiturica, ceva? Ce fel de praji as putea face pentru copilasii de la ziua Evei? Ma gandesc la ceva din fructe, eventual cu putina frisca.
Maine mergem si noi la control, sper sa scapam de branula.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bianca sincer, am ramas fara cuvinte! Trebuie sa fi tare pt. puiutul tau! O sa treaca pana se marita
ellis am inceput sa iau problema CRESA-GRADINITA in mana. In TM de cresa particulara n-am auzit, iar gradinitele particulare iau copii de la minim 2.5 ani in sus(sa faca la olita, sa se ceara mai bine zis, sa pape singuri cu lingurita)... Tustele in sept. 2009 vor avea 1 an si 10 luni. Inscririle la multe dintre ele se fac pana in aprilie 2009
ank, bb stiti vreo cresa-gradinita ok care sa-mi ia Tustele la 1 an si 10 luni?

va las , ma bag la nani

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

La Titu Maiorescu m-am inscris. Cu siguranta voi avea nevoie de materiale. Multumesc foarte mult pt ajutor. Lucrezi in domeniu HR?

Citat:
citat din mesajul lui gianina

daca suntem sanatoase venim si noi cu mare drag la petrecerea bulgarasilor...ca am avut fetele bolnave cam o saptamana si a fost cumplit!
Ellis, noi inca nu am papat peste..maine vreau sa ii dau pentru prima oara..am acasa file de cod alb asa ca incerc din acela.
Anka, zic si eu la fel ca fetele..maxim 2 galbenusuri/saptamana.Am vazut si eu mai demult pozele voastre...foarte frumoase!
Bafta mamicilor scolarite!!! Roxxy, la ce fac. faci masterul? am terminat si eu un master de r.u...daca crezi ca te port ajuta cu ceva proiecte, materiale etc..

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Si eu tot la Spiru am terminat fac de Limbi Straine (franceza-spaniola)- promotia 2003. Tu cand ai terminat?

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

Ellis, eu i-am dat peste Ilanei: pastrav, pangasius (cel mai des) si salau. I-a placut, asa ca o sa continui sa-i dau. Nu stiu ce solutie as putea gasi pentru a ma asigura ca e totul bio sau eco, chiar n-as avea cum...Si de papat tre' sa pape, nu?

Apropo de scoala, trebuie sa spun, ca nu mi se pare drept sa ma abtin, deci sa fie cu iertare ...Eu am facut la Spiru si pe vremea mea am tras la greu...Am facut Limbi straine si aveam super profi, foarte exigenti si profesionisti...Si chiar am invatat. Ma mandresc cu ce am invatat in facultate si imi pare rau ca parerea generala e atat de proasta...Eu cred ca depinde si de student...Daca vrei si te intereseaza, inveti...Daca nu...nu...Eu asa cred.
Gata, ma retrag, ca ma dau astia afara la cat stau pe net!

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

Matei la mare

Mergi la inceput

Uitasem.... la fel de greu am trudit si eu - nu am copiat la nici un examen si invatam pe rupte. Eu am o parere f buna despre acea universitate.

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

Ellis, eu i-am dat peste Ilanei: pastrav, pangasius (cel mai des) si salau. I-a placut, asa ca o sa continui sa-i dau. Nu stiu ce solutie as putea gasi pentru a ma asigura ca e totul bio sau eco, chiar n-as avea cum...Si de papat tre' sa pape, nu?

Apropo de scoala, trebuie sa spun, ca nu mi se pare drept sa ma abtin, deci sa fie cu iertare ...Eu am facut la Spiru si pe vremea mea am tras la greu...Am facut Limbi straine si aveam super profi, foarte exigenti si profesionisti...Si chiar am invatat. Ma mandresc cu ce am invatat in facultate si imi pare rau ca parerea generala e atat de proasta...Eu cred ca depinde si de student...Daca vrei si te intereseaza, inveti...Daca nu...nu...Eu asa cred.
Gata, ma retrag, ca ma dau astia afara la cat stau pe net!

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

bianca sincer, am ramas fara cuvinte! Trebuie sa fi tare pt. puiutul tau! O sa treaca pana se marita
ellis am inceput sa iau problema CRESA-GRADINITA in mana. In TM de cresa particulara n-am auzit, iar gradinitele particulare iau copii de la minim 2.5 ani in sus(sa faca la olita, sa se ceara mai bine zis, sa pape singuri cu lingurita)... Tustele in sept. 2009 vor avea 1 an si 10 luni. Inscririle la multe dintre ele se fac pana in aprilie 2009
ank, bb stiti vreo cresa-gradinita ok care sa-mi ia Tustele la 1 an si 10 luni?

va las , ma bag la nani

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

pe undeva prin lipovei stiu sigur ca este... ca aveam o clienta la lucru care isi ducea copilul de la 1 anisor acolo..
Uite am mai gasit ceva pe aici http://www.children-care.ro/ sau www.planetapiticilor.ro

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput