Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (116)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Ellis la ce restaurant ai rezervat pentru turta? Si cam cat e meniul?

Pentru mine ar fi mai ok 16 noiembrie. Dar daca majoritatea vor pe 9 ne supunem. Noi pe 8 seara mergem la un botez dar asta e, o sa venim somnorosi, ca sigur se va prelungi pana dimineata si nu se poate pleca.

Edit: pe 1 dec nu vrea nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui lixa

Buna, fetelor

Inainte de a raspunde din urma, dau rezultatele sondajului.

1.Alina (Vasari)
2.cristi07
3.Adriana Romanof - adyanna
4.Ana Tatu (adra_bell)
5.Roxana Velcea (Roxxy80)
6.Ana (adelamaria)
7.Anca Radu / anka.san
8.Valentina Delide vali_delide
9.Aralia Cojocaru Aralia
10.lixa
11.ram0nica
12.Raluca – acular73
13.anacami
14.Felicia felicici
15.gina+totulii
16.silvia savu+silvias
17.erika +loub_erika
18.Nicoleta Caea - Jasmin012
19.Adela Alexandrescu - ELLIS
20.Badea Adina = Sheritra
21.Eftimie Gianina, gianina

In total, 37 de adulti si 21 de bulgarasi. Petrecerea va fi in weekend, asa a votat marea majoritate. Ca data exacta, eu propun 9 noiembrie. Am mai avea o alternativa si pe 16 noiembrie, in principiu ma gandesc ca e mai bine duminica, sambata fiind majoritatea aniversarilor (nu?) Oricum, depinde si daca vom gasi, dar e bine sa ne punem de acord de dinainte.

Si acum, despre locatie. M-am mai interesat si eu intre timp despre locurile de joaca organizate (propuse de multe dintre noi): sunt stramte si trebuie luat meniu pentru fiecare copil.
Parerea mea e ca ar fi mai convenabil o sala de conferinte (mochetata), ar avea picii destul loc de desfasurare. In plus, putem lua mancare doar pentru adulti (gen bufet suedez). Cat despre jucarii, o sa fie cele de la tombola, iar mamicile care venim cu masina putem aduce 1-2 jucarii cu imprumut de acasa. Si ideea cu baloanele e super (adelamaria )

Despre cadouri: fiecare ia cu cadou de aprox 50 ron (jucarie, nu hainute sau altceva), iar la petrecere vom face o tombola sa distribuim cadourile. Tombola va fi spre inceputul petrecerii, ca sa aiba juniorii cu ce sa se joace

Asa ca, astept pareri despre data propusa si comentarii despre locatie. Daca nu ziceti nimic, presupun ca sunteti de acord cu mine

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Vii la petrecerea bulgarasilor?

Mai vine si Roxana (RGE) si sper si Mihuta. Adica +2 copii si 4 adulti. 42 de adulti (Sheritra nu vine singura) si 23 de bulgarasi.
Ce de suntem!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Lixa, sunt de acord cu propunerea ta. Eu cred ca petrecerea nu va dura mai mult de 3 ore (pentru ca nu rezista puiutii), timp in care multi dintre copiii nostri e posibil sa nu manince. De aceea mancarea si bautura de acasa pentru ei e cea mai recomandata varianta.
Bufetul suedez, e OK.
La fel si eu sunt de parere cu jucariile, aducem cele care venim cu masina ceva jucarii mai mari..plus cele de la tombola...plus ce mai trag unii de altii .. :)). Putem sa incercam sa aducem si un clovn, baloane...
Salile de conferinta au mocheta pe jos si sunt curatate bine in special la hotelurile mai mare (Marriot...etc)

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Jasmin, mare ajutor ai la facut ordine in sertare...

Ellis, ce iute e piticuta...felicitari pentru mers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ia uitati ce face fata:
http://www.youtube.com/watch?v=YnAwNZHDeuI

abia a reusit mami sa ma prinda

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ia uite ce viteza are!!! Bravo, Alessia!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui adyanna

Ellis la ce restaurant ai rezervat pentru turta? Si cam cat e meniul?

Pentru mine ar fi mai ok 16 noiembrie. Dar daca majoritatea vor pe 9 ne supunem. Noi pe 8 seara mergem la un botez dar asta e, o sa venim somnorosi, ca sigur se va prelungi pana dimineata si nu se poate pleca.

Edit: pe 1 dec nu vrea nimeni?
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mirese cu stil si farmec www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Mirese cu stil si farmec" target="_blank"> ady1 si ady2

la crama culmea veche; nu stiu sigur pretul meniului, vreau numai aperitive- bufet suedez si fripturi, oricum nu mai mult de 120-130 cu tot.(beutura, tort...)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Jasmin, mare ajutor ai la facut ordine in sertare...

da, am... mai ales cand trebuie sa fac curatenie... am invatat sa folosesc doar o mana, ca cealalta duce o incarcatura pretioasa...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

Mergi la inceput

VOI DATI PANGASIUS COPIILOR? EU I-AM DAT DOAR O DATA PASTRAV, IN REST DOAR PANGASIUS. aM GASIT O DISCUTIE AICI PE FORUM CUM CA AR FI HRANITI CU FAINA DE PESTE(DUCE CU GANDUL LA "VACA NEBUNA"); SOTUL ZICE CA SUNT PROSTII, DAR EU NU MAI AM ASA INCREDERE; CU TOATE CA DACA STAM SA NE GANDIM LA CE FURAJE CONCENTRATE PAPA VACA, SAU CE PAPA PUIUL DE CRESTE ASA REPEDE...

Mergi la inceput

MERCI, CRISTINA, JASMIN; EA ASA GRABITA E MEREU.

AM UITAT SA ZIC: SCUZATI DEZASTRUL DIN JUR!

Mergi la inceput

Lixa, sper ca nu e problema daca nu o sa venim cu nimeni, desi am anuntat ca da... ca la data respectiva tati nu va fi in tara...
mi se pare ok bufetul suedez... meniu pt bebei mi se pare inutil la un anisor sau chiar mai putin cat or sa aibe unii

Mergi la inceput