Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (116)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mai Ramo, parca ma recunosc pe mine in ceea ce povestesti . Si la noi tot de o luna se intampla. Eu fac dus cu el in baie. Il pun in scaunul de masa si sta si se joaca in timp ce eu ma dusez. Noi nu folosim premergator, asa ca am mai mult de tras cu el .

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Jasmin, Totulii, Dany, Lavi... primiti-ma si pe minea in clubul bebelusilor dependenti de mame: daca ma duc la baie urla, daca fug pana in bucatarie sa duc ceva la gunoi, racneste de se aude pana la ultimul etaj... daca il las cu bunica-sa/tata-su in camera sa dau fuga la dus, la fel urla. Sunt de-a dreptul terorizata! Si nu era asa inainte... ci de vreo luna. Am incercat sa-l las cu ei sa vad daca se opreste din urlat. nici pomeneala. Daca lipsesc 5 minute, 5 minute plange! O sa ajung sa ma duc la dus cu el in premergator.

Ellis Si Vlad a trecut de ieri pe Amoxicilina. n-am mai gasit Biotics la farmacie (ar fi trebuit sa mai merg 15 min pana la alta) si am luat "Pro-Biotice" de la VISSCUM. Sper sa fie la fel de bun ca Biotics.

Irina Imi si imaginam cum isi trageau unul altuia castronul...

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Buna, fetelor

Inainte de a raspunde din urma, dau rezultatele sondajului.

1.Alina (Vasari)
2.cristi07
3.Adriana Romanof - adyanna
4.Ana Tatu (adra_bell)
5.Roxana Velcea (Roxxy80)
6.Ana (adelamaria)
7.Anca Radu / anka.san
8.Valentina Delide vali_delide
9.Aralia Cojocaru Aralia
10.lixa
11.ram0nica
12.Raluca – acular73
13.anacami
14.Felicia felicici
15.gina+totulii
16.silvia savu+silvias
17.erika +loub_erika
18.Nicoleta Caea - Jasmin012
19.Adela Alexandrescu - ELLIS
20.Badea Adina = Sheritra
21.Gianina, gianina

In total, 37 de adulti si 21 de bulgarasi. Petrecerea va fi in weekend, asa a votat marea majoritate. Ca data exacta, eu propun 9 noiembrie. Am mai avea o alternativa si pe 16 noiembrie, in principiu ma gandesc ca e mai bine duminica, sambata fiind majoritatea aniversarilor (nu?) Oricum, depinde si daca vom gasi, dar e bine sa ne punem de acord de dinainte.

Si acum, despre locatie. M-am mai interesat si eu intre timp despre locurile de joaca organizate (propuse de multe dintre noi): sunt stramte si trebuie luat meniu pentru fiecare copil.
Parerea mea e ca ar fi mai convenabil o sala de conferinte (mochetata), ar avea picii destul loc de desfasurare. In plus, putem lua mancare doar pentru adulti (gen bufet suedez). Cat despre jucarii, o sa fie cele de la tombola, iar mamicile care venim cu masina putem aduce 1-2 jucarii cu imprumut de acasa. Si ideea cu baloanele e super (adelamaria )

Despre cadouri: fiecare ia cu cadou de aprox 50 ron (jucarie, nu hainute sau altceva), iar la petrecere vom face o tombola sa distribuim cadourile. Tombola va fi spre inceputul petrecerii, ca sa aiba juniorii cu ce sa se joace

Asa ca, astept pareri despre data propusa si comentarii despre locatie. Daca nu ziceti nimic, presupun ca sunteti de acord cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mie imi convine si data de 9 noiembrie si tot ce ai propus tu .

Citat:
citat din mesajul lui lixa

Buna, fetelor

Inainte de a raspunde din urma, dau rezultatele sondajului.

1.Alina (Vasari)
2.cristi07
3.Adriana Romanof - adyanna
4.Ana Tatu (adra_bell)
5.Roxana Velcea (Roxxy80)
6.Ana (adelamaria)
7.Anca Radu / anka.san
8.Valentina Delide vali_delide
9.Aralia Cojocaru Aralia
10.lixa
11.ram0nica
12.Raluca – acular73
13.anacami
14.Felicia felicici
15.gina+totulii
16.silvia savu+silvias
17.erika +loub_erika
18.Nicoleta Caea - Jasmin012
19.Adela Alexandrescu - ELLIS
20.Badea Adina = Sheritra
21.Eftimie Gianina, gianina

In total, 37 de adulti si 21 de bulgarasi. Petrecerea va fi in weekend, asa a votat marea majoritate. Ca data exacta, eu propun 9 noiembrie. Am mai avea o alternativa si pe 16 noiembrie, in principiu ma gandesc ca e mai bine duminica, sambata fiind majoritatea aniversarilor (nu?) Oricum, depinde si daca vom gasi, dar e bine sa ne punem de acord de dinainte.

Si acum, despre locatie. M-am mai interesat si eu intre timp despre locurile de joaca organizate (propuse de multe dintre noi): sunt stramte si trebuie luat meniu pentru fiecare copil.
Parerea mea e ca ar fi mai convenabil o sala de conferinte (mochetata), ar avea picii destul loc de desfasurare. In plus, putem lua mancare doar pentru adulti (gen bufet suedez). Cat despre jucarii, o sa fie cele de la tombola, iar mamicile care venim cu masina putem aduce 1-2 jucarii cu imprumut de acasa. Si ideea cu baloanele e super (adelamaria )

Despre cadouri: fiecare ia cu cadou de aprox 50 ron (jucarie, nu hainute sau altceva), iar la petrecere vom face o tombola sa distribuim cadourile. Tombola va fi spre inceputul petrecerii, ca sa aiba juniorii cu ce sa se joace

Asa ca, astept pareri despre data propusa si comentarii despre locatie. Daca nu ziceti nimic, presupun ca sunteti de acord cu mine

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Vii la petrecerea bulgarasilor?

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Vali, pe unde esti? Astazi am luat cartierul la picior, cu caruciorul... am plecat de la Aparatori pe Sos. Berceni pana la Big si m-am intors pe Oltenitei... si ma tot gandeam cum ar fi sa dau de tine... de fapt de voi...

Fetelor, de Nela mai stiti ceva?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Heloo!!!

Citesc pe fuga, ca am lasat puiul in pat singura si e cam agitata..
Jasmine, o sa-ti dau nr. meu pe mp, ca sa ma suni sa ne vedem...maine de ex., dupa-amiaza, as putea sa ies cu pitica...ce zici?

Sanatate la puiutii bolnaviori, succes la scoli si servici mamicilor si LMA tuturor sarbatoritior de zilelel astea...va pupam

printesa roz
fotomodel

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ia uitati ce face fata:
http://www.youtube.com/watch?v=YnAwNZHDeuI

abia a reusit mami sa ma prinda

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Meniurile de pici le platim cam degeaba, ma intreb ce ar putea include ca sa manance o mofturoasa ca a mea, de ex. Sau ca a ta

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
[/quote]

De acord! Pai sa va spun cum va fi la noi: voi veni cu blenderul si voi cere conectare la o priza, daca papa nu e super bine pasata Aalesia tot instantaneu ! Las ca-i pap eu meniul ca nu-s pretentioasa, si-mi pap si portia !

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

RAMO - imi pare rau si de Vladut;

LIXA - pt mine data de 9 noiembrie imi convine + varianta cu sala de conferinte; papa oricum eu aduc la borcanel ca al meu copil e sclifosit; multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Lixa, ok si de la noi. Papa de la borcan pt Alesia, pt mine cum voteaza majoritatea!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui adyanna

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui adyanna

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Inca o data va multumesc pt sfaturile/incurajarile referitoare la bb2. Cand voi lua o hotarare am sa va tin la curent.
Eu le admir f tare pe mamicile cu 2 bebei. Ca sa nu mai spun de mamicile cu 2 bebei si fara nici un ajutor din partea familiei.

Adriana, multumim pt urari. azi am trecut o ora prin parc la pranz pt ca am alergat sa imi fac dosarul pt master (legalizari, poze).
Iti tin pumnii pt prima zi de serviciu.

Matei la mare

Merci!
Si spor la invatat!
De fapt, nu stiu daca am mai spus pe aici, si eu sunt boboaca!
Sunt anul I la Finante la Univ Titu Maiorescu. Asa ca poate ma duc la balul bobocilor!

nu ti-ai ales bine universitatea...deci va trebui sa inveti; al meu tocmai a terminat TM- finante banci, a facut 5 ani la distanta, ani in care mi-am luat-o sa ma invat minte sa nu-l mai inscriu unde trebuie sa si invete; in acelasi timp frate-su facea si el facultate, dar el nu a citit ioc, examene de acasa pe calculator...meserie; iti dai seama cat mi-a scos mie ochii pt asta!

BAFTA!

Stiu ca se si invata acolo, tocmai asta era si ideea mea. Adica, chiar vreau sa raman cu ceva dupa ce o tremin, mai ales ca si profesez in domeniu. Asa puteam sa merg la Spiru ca acolo chiar nu se face carte dar am preferat-o pe asta. Si acum sunt doar 3 ani, nu mai sunt 5. O sa fie greu dar ma voi descurca eu cumva! Trebuie!

vad ca ai inteles de ce universitate vorbeam
daca ai nevoie de carti, cursuri, referate...avem;
stiu ca acum se fac 3 ani ca mai am o colega de sev pe care tot eu am indrumat-o....si ma injura de zor si ea; acum face master-ul inca 2 ani, tot la Maiorescu, ca nu i-au dat voie sa se mute

Merci! Daca voi avea nevoie ( si sigur o sa am) o sa apelez la voi. inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Buna, uitati ultima traznaie a lui fiu-meu: http://www.youtube.com/watch?v=c2o-zObW-h0

vorbind despre petrecere, mie mi se pare interesanta idee ADREI CU TOMBOLA...stabilim o suma pt cadouri si facem si surprize....

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Ce tare! Si ce nevinovat pare el acolo!

Si eu sunt pentru tombola!

Mergi la inceput