Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (116)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sorina7

Jasmin e un dragalas Lucas si s-ar potrivi de minune cu Andreea mea. Daca nu sunt atenta e intr-o clipita in alta camera, se catara pe mobile, apoi de-a busilea pana pe hol sa imi testeze vigilenta ca acolo am o priza inca neacoperita, si apoi in alta camera. Dar sunt pe urmele ei pana o sa "baby-proof" toata casa. Eu tot asa zic ca e un baietoi neastamparat, nu e de mirare ca nu e grasuta.

Pun si eu un link cu iubita mea, dar il scot peste 10 min, poate apuca totusi cineva de aici sa o vada

Mami de Andrei (27.10.1989) si de Andreea Ana Maria (29.11.2007)

am vazut-o pe Cretulina... se vede ca e activa, ca are niste ochisori sfredelitori.... dar de ce vrei sa stergi linkul?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Jasmin asa sunt eu mai stresata cu pozele pe net, sunt probabil exagerata dar nu prea pun poze pe internet, acum e prima data, dar simteam si eu nevoia sa imi arat mandretea de fetita.

Mergi la inceput

Vali, pe unde esti? Astazi am luat cartierul la picior, cu caruciorul... am plecat de la Aparatori pe Sos. Berceni pana la Big si m-am intors pe Oltenitei... si ma tot gandeam cum ar fi sa dau de tine... de fapt de voi...

Fetelor, de Nela mai stiti ceva?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

Mergi la inceput

Jasmin sterge te rog linkul din "quote-ul" facut mesajului meu. Multumesc.

Mergi la inceput

sorina, spune-mi cum sa fac asta, ca nu am habar...

Mergi la inceput

ia sa vedem daca am reusit...

Mergi la inceput

Jasmin daca mergi pe al treilea desen din capul mesajului cu pricina (cel cu quote), scris de tine, iti apare intreg mesajul, si stergi de acolo efectiv linkul. Ma refer la icon-urile de sus de la mesaj, care sunt langa "trimis la:...ora..."

Mergi la inceput

super, mersi fain si scuze de deranj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Jasmin, Totulii, Dany, Lavi... primiti-ma si pe minea in clubul bebelusilor dependenti de mame: daca ma duc la baie urla, daca fug pana in bucatarie sa duc ceva la gunoi, racneste de se aude pana la ultimul etaj... daca il las cu bunica-sa/tata-su in camera sa dau fuga la dus, la fel urla. Sunt de-a dreptul terorizata! Si nu era asa inainte... ci de vreo luna. Am incercat sa-l las cu ei sa vad daca se opreste din urlat. nici pomeneala. Daca lipsesc 5 minute, 5 minute plange! O sa ajung sa ma duc la dus cu el in premergator.

Ellis Si Vlad a trecut de ieri pe Amoxicilina. n-am mai gasit Biotics la farmacie (ar fi trebuit sa mai merg 15 min pana la alta) si am luat "Pro-Biotice" de la VISSCUM. Sper sa fie la fel de bun ca Biotics.

Irina Imi si imaginam cum isi trageau unul altuia castronul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Jasmin, Totulii, Dany, Lavi... primiti-ma si pe minea in clubul bebelusilor dependenti de mame: daca ma duc la baie urla, daca fug pana in bucatarie sa duc ceva la gunoi, racneste de se aude pana la ultimul etaj... daca il las cu bunica-sa/tata-su in camera sa dau fuga la dus, la fel urla. Sunt de-a dreptul terorizata! Si nu era asa inainte... ci de vreo luna. Am incercat sa-l las cu ei sa vad daca se opreste din urlat. nici pomeneala. Daca lipsesc 5 minute, 5 minute plange! O sa ajung sa ma duc la dus cu el in premergator.

te primim, te primim... cu draga inima...

Mergi la inceput