Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (116)
Raspunsuri - Pagina 13
Vasari spune:
Ellis, chiar ca-i iute Alessia! Si haioasa foc asa cum merge.
Jasmin, am vazut si micul rontaila de pantofi.:))
Iar inchei eu ziua, nu? Somn usor tuturor!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
anka.san spune:
Buna dimineata!
Eu sunt chiar prima?
Atunci va fac niste cafeluta 

ca eu nu beau, desi ar trebui la cat de agitat e Andrei in ultimele zile.
Ok sa raspund intai la intrebarea despre petrecere.
Eu as prefera data de 16 noiembrie, dar nici 1 decembrie nu e rau ca noi nu plecam nicaieri.
Despre meniu, intr-adevar e inutil pentru copii. Iar pentru noi cred ca niste prajituri sunt suficiente ca nu o sa avem timp sa stam linistiti la masa
- parerea mea. Adica nu e cazul sa cumparam nspe aperitive si mai stiu eu ce... Venim pentru copii in primul rand.
Baloane DA, clown DA (desi zicea cineva ca s-ar putea sa se sperie...)
Tombola DA - e foarte faina ideea ![]()
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
anka.san spune:
Si daca tot sunt singura hai sa va povestesc ce a mai facut Andrei
... A cazut din patul mare 
.
Plecasem 1 minut la bucatarie sa iau apa incalzita pentru cereale si era super baricadat... si aud un buff apoi liniste si apoi urlete.... va imaginati ca mi-a stat inima
E prima cazatura si l-am tot urmarit sa vad daca are ceva. E mai nervos, doarme mai putin ziua -dar asta coincide cu o noua pereche de dintisori- in rest nimic, slava domnului.
Si cam asa ne distram noi.
A si uitasem sa va spun la pranz mancase super bine vreo 200 ml supa crema de legume plus un iaurt de 200 intreg (avea o foame in el de nu-l mai recunosteam), iar patania a fost pe la 6 jumate. Vine tati acasa ii povestim si el ca sa-l inveseleasca pe puiut il ia la dans. Andrei tot un ras ca de obicei. Dupa 5 minute cine varsa tot? Andrei bineinteles.... De aceea m-am si speriat mai tare, ca stiu ca e foarte nasol sa verse.In fine, sper sa nu fie nimic
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
Jasmin012 spune:
neata... va invitam la o 
da, nici eu n-as avea nimic impotriva datei de 1 decembrie... inceputul lui noiembrie mi se pare destul de repede, mai ales ca puiutii din decembrie vor sarbatori cu o luna si chiar si cu o luna jumate inainte de a implini un anisor... dar, fireste, daca se hotaraste data de 9 noiembrie ne supunem majoritatii...![]()
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis VOI DATI PANGASIUS COPIILOR? EU I-AM DAT DOAR O DATA PASTRAV, IN REST DOAR PANGASIUS. aM GASIT O DISCUTIE AICI PE FORUM CUM CA AR FI HRANITI CU FAINA DE PESTE(DUCE CU GANDUL LA "VACA NEBUNA"); SOTUL ZICE CA SUNT PROSTII, DAR EU NU MAI AM ASA INCREDERE; CU TOATE CA DACA STAM SA NE GANDIM LA CE FURAJE CONCENTRATE PAPA VACA, SAU CE PAPA PUIUL DE CRESTE ASA REPEDE... ![]() Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007) |
neata si de la noi
ellis, eu i-am dat pangasius.. i-a placut...nu stiu ce sa zic... vezi tu, nu poti fii niciodata sigur ca ceea ce manaci e ecologic si super sanatos... acu na...faci cum crezi... eu zic ca poti sa-i dai linistita...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
anka.san spune:
La multi ani puiutilor nascuti pe 1 !!! 
Si vad ca avem multe mamici sarbatorite luna asta -
party 
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
Jasmin012 spune:
Fetelor, care aveti wrapuri spuneti-mi si mie daca mi-ati recomanda asa ceva pt Lucas si mai ales de unde imi pot procura unul... aaa, si cam pana la ce varsta se poate folosi...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui lixa Buna, fetelor ![]() Inainte de a raspunde din urma, dau rezultatele sondajului. 1.Alina (Vasari) 2.cristi07 3.Adriana Romanof - adyanna 4.Ana Tatu (adra_bell) 5.Roxana Velcea (Roxxy80) 6.Ana (adelamaria) 7.Anca Radu / anka.san 8.Valentina Delide vali_delide 9.Aralia Cojocaru Aralia 10.lixa 11.ram0nica 12.Raluca – acular73 13.anacami 14.Felicia felicici 15.gina+totulii 16.silvia savu+silvias 17.erika +loub_erika 18.Nicoleta Caea - Jasmin012 19.Adela Alexandrescu - ELLIS 20.Badea Adina = Sheritra 21.Eftimie Gianina, gianina In total, 37 de adulti si 21 de bulgarasi. Petrecerea va fi in weekend, asa a votat marea majoritate. Ca data exacta, eu propun 9 noiembrie. Am mai avea o alternativa si pe 16 noiembrie, in principiu ma gandesc ca e mai bine duminica, sambata fiind majoritatea aniversarilor (nu?) Oricum, depinde si daca vom gasi, dar e bine sa ne punem de acord de dinainte. Si acum, despre locatie. M-am mai interesat si eu intre timp despre locurile de joaca organizate (propuse de multe dintre noi): sunt stramte si trebuie luat meniu pentru fiecare copil. Parerea mea e ca ar fi mai convenabil o sala de conferinte (mochetata), ar avea picii destul loc de desfasurare. In plus, putem lua mancare doar pentru adulti (gen bufet suedez). Cat despre jucarii, o sa fie cele de la tombola, iar mamicile care venim cu masina putem aduce 1-2 jucarii cu imprumut de acasa. Si ideea cu baloanele e super (adelamaria )Despre cadouri: fiecare ia cu cadou de aprox 50 ron (jucarie, nu hainute sau altceva), iar la petrecere vom face o tombola sa distribuim cadourile. Tombola va fi spre inceputul petrecerii, ca sa aiba juniorii cu ce sa se joace Asa ca, astept pareri despre data propusa si comentarii despre locatie. Daca nu ziceti nimic, presupun ca sunteti de acord cu mine ![]() Alexandra si Catalin (04.12.2007) Vii la petrecerea bulgarasilor? |
va invidiez...
ce fain ca va intalniti in gashca, asa cu totii...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
anka.san spune:
Ai dreptate Jasmin, Andrei ar fi unul din ei ![]()
Pe 17 noiembrie face 11 luni, dar nu-i bai sarbatorim si inainte, si dupa - toata iarna defapt 
| citat din mesajul lui Jasmin012 neata... va invitam la o ![]() da, nici eu n-as avea nimic impotriva datei de 1 decembrie... inceputul lui noiembrie mi se pare destul de repede, mai ales ca puiutii din decembrie vor sarbatori cu o luna si chiar si cu o luna jumate inainte de a implini un anisor... dar, fireste, daca se hotaraste data de 9 noiembrie ne supunem majoritatii... Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza |
Anka si Andrei
(17.12.2007)poze Andrei
anka.san spune:
Andreea,voi nu aveti nici un drum la Bucuresti in perioada aia?
Poate de 1 decembrie? Ar fi super sa vina si cateva fete din tara...
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei

de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
)