Nu stiu cum sa ies din asta
Raspunsuri - Pagina 3
26octombrie spune:
da, se poate trai si fara sa comentezi stirile, sunt de acord. da de ce s-o faci? de ce sa renunti la comunicare si la pasiune si la minunata stare de completare pe care ti-o da? de ce de pe=acum? daca la 23 de ani devii pragmatic si renunti la astea, la treizeci si devii o acritura frustrata. asa gandesc eu.
cred ca exista o varsta pentru orice. da, e destul de complicat si abrupt sa te inhami la o casnicie bazata pe pasiune si nabadai. stie toata lumea. e, evident, mult mai safe si, in general, de dorit, sa cumpanesti bine, sa iti alegi omu "pe viata" dupa alte criterii: stabilitate, caracter, simtul umorului. asa e. dar situatiile astea, usor periculoase, cand respiri prin celalalt, sunt atat de rare si de frumoase si ramai cu amintirea lor toata viata. uneori se dovedesc a fi o experienta de viata absolut necesara pentru a supravietui intr-o casnicie comoda, later
nu stiu ce sa-ti spun. adica stiu ce ti-as spune, da nu stiu daca e bine sau nu. eu as inota mai departe, cat ma tine apa. cred ca si tu gresesti undeva, destul de serios. nu ma bate! inca n-ai ajuns la revelatia esentiala, anume ca "barbatii nu e ca noi" no way! parerea mea e ca, daca gasesti un barbat cu care sa rezonezi pana in panzele albe, la conceptii, seriozitate, domenii de interes etc, apai atunci o sa descoperi ca sunteti chiar de aceeasi parte a baricadei, adica singurul lucru la care nu rezonati e atractia sexuala. accepta faptul ca nu poti avea "cea mai buna prietena" si "iubirea vietii tale" in acelasi ambalaj.
marius ti-a scris, dupa mine, cel mai frumos si la obiect. go for it. cu corolarul: ajusteaza-ti pretentiile, ia-l asa cum e si vezi ce-o sa-ti mai aduca ziua de maine.
cred ca, in ciuda aparentelor, tu esti cea care are nevoie de mai multa stabilitate (declaratii, luari de pozitie clare din partea lui) decat el. think about it...