Nu stiu cum sa ies din asta
Raspunsuri - Pagina 2
buli spune:
aaa ... mie mi se parea ca dilema ta este daca sa iesi
in cazul asta, ii spui pa, blochezi adresa de mail si mess, nu raspunzi la tel si gata - trece
si vorba cui pe cui se scoate e adevarata :)
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Rufus spune:
Ce sa zic, poate va iubiti; cert este ca aveti o obsesie unul pentru celalalt, si asta nu trece numai cu inchisul calculatorului. Oricum, sa ma tai bucati si eu nu ti-as imprumuta bani sa mergi cu altul in vacanta, daca ai fi iubita mea. Mi se pare ceva...asa...din filme.
Daca nu poti sa o termini pur si simplu, atunci alta solutie nu-i, decat sa traiti unul cu celalalt. Ori, ori...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
alot spune:
Rufus, nu eram iubiti in acea perioada, eram "fara statut". Si-a calcat si el pe inima, dar a fost mai mult in speranta ca o sa putem merge mai departe fiecare cu treaba lui (eh, si pe vremea aia vroiam sa ramanem prieteni).
Oricum, am pomenit de momentul cu imprumutat bani in ideea de a arata ca ii sunt draga, si se gandeste la mine ca la un prieten drag, mi-a imprumutat banii sa ma duc in vacanta mea de suflet pe care o amanam de doi ani (traversat muntii pe jos in Corsica), la partea cu insotitorul meu, da, si-a calcat pe inima, si asta pentru ca vroia sa fiu eu bucuroasa.
Si asa e, degeaba inchid calculatorul si telefonul, prima data tre sa mi-l scot din cap.
violeta69 spune:
intrebarea e...chiar vrei sa ti-l scoti din cap?!
eu cred ca nu...
insa nu-ti e bine nici asa nici asa...si ma gandeasc ca va trebui sa va consumati aceatsa iubire...pt ca sigur terminand asa cand inca va iubiti veti avea de suferit!
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
almo spune:
e atat de evident si ai atat de mare dreptate cand spui ca pt el esti "o prietena draga", dar atat din pacate.
ti-a imprumutat acei bani si probabil pt faptul ca il mustra constiinta ca se foloseste de tine, sau de ce nu, poate chiar sa scape de tine. Nu exista barbat pe lume asta, care sa iubeasca o femeie si sa care sa fie de acord, sau mai mult, sa ii dea chiar bani sa plece in vacanta visurilor ei cu un alt barbat!!!!!!
de ce se poarta astfel cu tine? multi barbati se simt bine sa aiba o alta femeie, pe care sa o stie acolo pt ei oricand au ei nevoie. Atunci insa cand el isi va gasi femeia potrivita, dus va fi. acum el face orice sa tina relatia "unsa", pt ca probabil nu are o alta realtie mai serioasa in vizor. Si apoi de ce nu te-ar tine acolo la loc caldut? Cati barbati in ziua de azi refuza o relatie cu o fata de 23ani la distanta?
sau poate, el are o alta relatie in vizor... tinand cont ca, a refuzat sa mai vina la munte, ca probabil nu a gasit un motiv bun sa evadeze din cealata relatie pt cateva zile.
of doamne, e asa clar ca baiatul asta profita de tineretea si de naivitatea ta!
cum sa iesi? cand o sa vrei cu adevarat o sa gasesti tu calea cea mai buna sunt sigura.
parerea mea, nu-ti pierde timpul!
gabriella1 spune:
rau cu rau da' mai rau fara rau!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
IonescuOana spune:
Cred ca suferi dupa el si e pacat de tine. Adica nu cred eu, se vede.
Iar despre el, mai ales daca are si "o varsta", cred ca e un smecher care se joaca cu sufletul tau.
Scuza-ma si nu mi-o lua in nume de rau, dar este un excroc sentimental. Nu este nici primul nici ultimul de care aud cu aceeasi "reteta": as vrea sa ma insor dar nu pot, as vrea sa ne intalnim dar ... am pete.
Daca tu i-ai spus gata si el a acceptat imediat, iti dai seama ca nu tinea la tine prea tare. Daca ar fi tinut, tragea de relatie cat putea de mult. Cred ca ii place statutul de rasfatat al atentiei tale, statut pe care l-a dobandit fara nici un efort. E foarte bine sa "primesti" tandrete, chiar si de la distanta, fara sa dai nimic in schimb. Probabil ca nu stii mare lucru despre el sau familia lui. Probabil ca vorbeste generalitati despre viata si in felul asta te fascineaza, dar nu putem sa ne petrecem viata meditand. Un element important pentru tine ar trebui sa fie faptul ca de la subiectele cu adevarat importante se eschiveaza, fuge, inchide, sau cum vrei sa-i zici. NU se poate construi o relatie cu un atare comportament. Prioritar pentru tine ar trebui sa fie un partener pe care te poti baza in situatii concrete, iar discutiile generale sa le lasi pentru relaxare, iesit cu prieteni, vacante...Si mai ales TU trebuie sa-ti doresti partenerul real, palpabil, in detrimentul celui virtual, gen uite-l-nu-e.
Un prim pas ar fi sa-ti gasesti linistea si sa fii sigura ca sa renunti la comunicarea cu el e spre binele tau. Se poate trai si fara sa comentati stirile de dimineata. Se poate trai si fara a va trimite "la culacare" unul pe altul pe mail.
Trebuie sa fii convinsa ca a te tine dependenta psihic este in interesul lui, nu al tau. Abia apoi vei putea sa iei decizii corecte pentru viitor.
Taie raul din radacina: sterge-l din lista de mess, nu-i mai trimite mailuri iar daca el iti scrie raspunde-i dur, ca este un neserios si ca nu te merita. Si sa nu te mai deranjeze de acum incolo, sa ramana cu "petele" lui.
Nu plange dupa el si nu cauta sa-l inlocuiesti imediat. Timpul si linistea sufleteasca le rezolva pe toate. Concentreaza-ti atentia pe altceva: un proiect, un job, un studiu.
Stiu ca e greu ce zic, dar e al naibii de adevarat si mai stiu un lucru sigur: Se poate!
A, si inca ceva: in cazul in care cine stie cum va mai intalniti (ceea ce e foarte posibil, pt. ca smecherii ca el nu renunta usor si te poti trezi ca iti apare in cale "intamplator") nu-i mai da detalii despre viata ta, despre actualii sau viitorii prieteni, despre serviciul sau domiciliul tau. Da-i raspunsuri monosilabice si daca te intreaba ceva mai personal spune-i ca nu e treaba lui.
Da-i banii datorati inapoi si nu mai accepta asa ceva alta data: este tot o forma de a te tine dependenta, creandu-ti obligatii financiare - sub forma unei "griji" mascate.
Si nu uita: Daca te-ar fi iubit era partenerul tau acum. Sunt destule cupluri la distanta, dragostea poate tine doi oameni impreuna chiar si in tari diferite.
Multa putere si sa-ti dea Dumnezeu sa cunosti dragostea adevarata cat mai curand!
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
ivanoiuadela9 spune:
Alot , povestea ta se aseamana intr-un anume fel cu a mea , doar ca printre certuri si impacari noi am facut si un copil ( acum are 6 ani fetita ), de aproape 3 ani m-am mutat la el ( ne cunoastem de 9 ani ) , dar inca nu suntem hotarati sa ne casatorim . Asta e . Totul e bine pana acuma , nu as putea trai fara el si nici el fara mine , ne completam reciproc .Ne gandim sa mai facem un copil , certuri mai exista ca in oricare familie ... dar este altfel acum .Decizia este a ta ...si eu ma gandesc de multe ori ... rau cu rau , dar mai rau fara el . Iti doresc numai bine .
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Am sa fiu scurt pentru amandoi. Pur si simplu va iubiti. Daca o sa reusiti sa stati deoparte unul fata de celalalt? Da, dar va fi un chin. Opinia mea? Nu merita sa faceti asta. Ce as face eu? Mi-as trai viata cu el. De ce? Pentru ca pur si simplu cu altcineva simt ca nu este la fel. Asta se numeste iubire. E simplu de tot. Va iubiti unul pe celalalt cu sinceritate asa cum sunteti fiecare si cu bune si cu mai putin bune. Nu stii cum sa iesi din asta? Poti, insa nu merita. Sincer. Este respiratia ta. Atat! Pagina familiei / Mai multe... www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video Pagina legislativa |
Marius, trebuie sa adaugi, ca nu va fi usor, pt. ca ambii au o personalitate puternica, ca ea va suferi citeodata, si ca il va rani citeodata, si ca ambii vor trebui sa se schimbe, sa devina mai toleranti, si mai maturi in decizii. Si apoi intervine intrebarea, daca se schimba, daca el devine mai matur, si ea mai putin exuberanta, se vor iubi la fel ca inainte? Sau le va lipsi ceva, si anume ceea ce erau inainte, cu care nu puteau, dar fara de care nici atit?
Eu am fost la fel ca ea, si am cunoscut un el la fel ca el, care imi continua fraza pe care am inceput-o, dar cu care nu am putut ramane si pt care dragostea a murit intr-o buna zi.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
IonescuOana spune:
Alot ce mai faci? Cum mai e viata ta?
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O S-O IA CINEVA!