Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 79
Raspunsuri - Pagina 9
aris26 spune:
cosicel -
de fapt este un dragutz si te-a chemat la 6, adica la sfarsitul programului cand se gandeste el ca e mai liber. plus ca probabil s-a gandit ca nu prea poti pleca de la serv si de aia ai venit la elias dimineatza.
14+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
Alexela spune:
Dragele mele, aspirante vechi sau mai noi,
imi pare rau ca atata timp nu am mai dat nici un semn de viata... V-am mai citit, cand si cand, din umbra, am si inceput de cateva ori sa va scriu, insa nu am reusit sa merg pana la capat... Astazi, insa, am vazut ca magita m-a trecut pe prima pagina drept tutunica de la care asteptati un semn, asa ca m-am gandit ca trebuie sa va scriu... N-ar fi fost corect sa tac, tinand cont de cat de mult m-ati sprijinit si voi cand am avut nevoie...
Nu v-am mai scris de atata timp pentru ca efectiv nu am nici o noutate, sau nimic bun in legatura cu copilul... Doar ca intre timp nu mai merg la Tutu (las la latitudinea voastra daca ma mai lasati sau nu pe lista), am fost o perioada la Ion Ionut, si acum pur si simplu nu mai merg deloc, la nimeni, sau cel putin nu pt copil... Doi ani de zile am luptat cu disperare pentru un copil si as mai lupta 10 vieti de-acum incolo, insa imi pare rau ca am neglijat atatea alte lucruri... Pe scurt, acum cateva luni am facut niste analize mai amanuntite si concluzia lor a fost ca sunt suspecta de cancer de col uterin(HPV 16 cu risc oncogen crescut)... Atata timp am mers de trei ori pe saptamana la control, si, in disperarea de a face un copil, doi ani nu am facut deloc un simplu Papanicolau... Ce-i drept, nici nu mi-a fost cerut... Am trecut printr-o perioada destul de urata, cu deziluzii, furie, tristete, furie... Acum doar ASTEPT... Astept sa imi vina cm, ca sa pot face, pentru inceput, o cauterizare pe tot colul, apoi repetarea analizelor... si poate doar atat!!! Astazi, intamplator, ma simt mai bine putin, parca mai optimista... Ieris-a nascut nepotelul meu, pe care, dupa Anul Nou, il voi si boteza, si m-a fcut fericita acest lucru... Astazi, intamplator, am intrat in biserica mea de suflet, la Sfantul Anton (fetele mai vechi stiu ca mergeam des acolo si duceam mereu acatiste cu numele tuturor) si am vorbit acolo cu un preot. Mi-a dat incredere si parca sunt mai optimista...
Insa va spun cu mana pe inima ca anul asta a fost pentru mine greu... Cu multe intamplari ciudate, care s-au soldat cu rezultate si mai ciudate... Ii multumesc, insa, lui Dumnezeu, ca imi tine casnicia unita, ca ne ajuta, pe mine si sotul meu, sa supravietuim incercarilor care nu au fost nici putine, nici usoare... Si ma rog sa am putere sa imi impun mie insemi sa fiu bine!
In rest, nu stu ce sa va mai spun... La suprafata sunt ok, insa am sentimente care ma macina pe interior aproape zi de zi... Insa, intre atatea probleme, incerc sa nu ma plang, incerc sa iau totul drept modalitatea lui Dumnezeu de a ma face sa apreciez, sa ma bucur cu adevarat de momentele cand imi va fi foarte bine. Caci stiu ca vor veni!
Cateodata imi lipsesc discutiile cu voi, alteori doar va citesc si parca va simt aproape, chiar si pe voi, fetele mai noi, care nu imi stiti povestea... Ma bucur mult pentru fiecare reusita si de multe ori fetele care au inca probleme sunt in rugaciunile mele...
In ceea ce priveste problema cu copilul, atat cat am mai apucat sa depistez, inainte de problema cealalta, lucrurile stau la fel... Adica tot nu reusesc sa ovulez, nici macar cu pastile... Dar ma credeti ca acum nu ma mai gandesc aproape deloc la asta? Vreau sa fie bine, sa fim sanatosi, si poate odata vom fi si parinti. Nu vreau sa ma intelegeti gresit, dorinta mea de a fi mama nu s-a diminuat absolut deloc, ba din contra, insa am invatat sa astept, fara a neglija, pentru un lucru, absolut totul in jurul meu... Nu stiu daca e bine, dar modul asta de a gandi ma ajuta sa nu ma pierd, ma ajuta sa tratez cu luciditate alte probleme!
Insa stiu ca, intr-un fel sau altul, lupta mea pentru copii nu va inceta decat atunci cand voi reusi! Vreau doar, daca pot spune asa, sa nu Ii mai fortez mana lui Dumnezeu!!!
Cam atat, dragele mele, va multumesc din suflet ca v-ati gandit la mine, fiti sigure ca si eu ma gandesc des la voi si va doresc tot binele din lumea asta mare!!!
Cu drag,
Alexela
cosicel spune:
alexela - desi nu stiu nimic despre tine, m-a intristat ce ai scris! Eu am lucrat mult timp in oncologie, pe sectia de chirurgie, si crede-ma indiferent de rezultat (care sper din tot sufletul sa fie benign), nici macar sa nu-ti treaca prin gand ca esti intr-o situatie disperata! Neoplasmul de col (desi, repet, nu cred ca-i cazul tau) are rata de vindecare de peste 95% daca e depistat precoce! Deci, indiferent de situatie, o sa traiesti multi ani, fara sa-ti pui semne de intrebare!
Stiu prin ce treci, crede-ma ca nu exagerez, si nici nu vreau sa impresionez, dar tb sa ai incredere in tine si sa mergi pe principiul ca totul va fi bine! Si vei vedea ca iese soarele si pe strada ta! 

sarrah spune:
alexela-
eu cred ca dupa cauterizare analizele vor fi OK.o sa vezi! nu te mai intrista!
mai e putin si trece anul acesta care, spui tu, nu a fost unul prea bun pt tine!
ma bucur sa aud ca nasterea nepotelului te-a facut fericita.Sa fie sanatos si mancacios ! cd o sa faci tu BB o sa fii mamica model ! iti spun asta pt ca si eu am 5 nepoti, 2 fete si 3 baieti...si ii iubesc asa de mult ...m-au ajutat f mult dupa ce mi-a murit bebelusul, in sensul ca am petrecut f mult timp cu ei si inca mai petrec...(unul din nepotei s-a nascut in aceeasi saptamana cu baietelul meu)...l-am si alaptat 2 zile...imi spune si mami...
cum o sa-l cheme pe nepotelul tau?
curaj!!! o sa vezi ca va veni si ziua aceea cd iti vei tine bebelusul in brate !
dc mai ai timp poate mai intri si mai vorbim.
te imbratisez virtual

lucialu spune:
Mai smecherie cu bancuri la purtator,adica Mada
cum adeca mergi joi la taiat???

Pei nu mergi la negocieri cu barza?
Nu-mi baga morcovi aiurea ca-i am eu pe ai mei; multam! dar nu, multam,mi-e sufi
Uite aici tiganc mic ce esti tu

E bine acum?![]()
Alexelaofff ca nici nu mai stiu ce sa mai spui...zilele astea m-am gandit la tine ,dar nu ma asteptam sa mai apari pe forum f curand si in nici un caz cu asa veste

Ce sa mai zic?Greu si oribil si nu pot decat sa sper din toata inima ca vei trece peste necazul de acum si il vei lasa undeva in spate uitat si prafuit,ca un vis urat.Imi pare nespus de rau!
Doamne ajuta sa fii sanatoasa si sa se termine tot cu o cauterizare.In rest iti impartasesc parerile.E bine sa nu ne dam batute,dar nici sa ne facem o obsesie din dorinta de a deveni mame.Nici mie nu imi pare ok sa risti oricat,pana in panzele albe,ca nu se stie care este reversul medaliei...cum ne sunt multe lucruri necunoscute poate ca ne sunt asa cu un motiv,dar cu siguranta Dumnezeu il cunoaste,ca nu ni-l dezvaluie sau ramane nedezvaluit iar e o chestie pe care doar El o stie in intelepciunea Lui.Iar de ne scarpinam prea mult s-ar putea sa nu ne placa motivul pt care era mai bine sa-L lasam pe Dumnezeu sa faca asa cum credea de cuviinta.Imi pare rau...Dumnezeu sa va ajute si sa fiti sanatosi!Sunteti o pereche taaare romantica,dupa pozele vazute de mine mai demult.
Eu am auzit dr I.I. este specializat cumva in domeniul respectiv,din motive personale.Tu acum unde mergi?Adica te simti ok,in siguranta?Ai incredere?Si dl dr T este fff bun pe partea de chirurgie...Nu stiu, poate vorbesc prostii.
Dar iti doresc tot binele din lume si multa sanatate!Dumnezeu sa va ocroteasca!

Si felicitari pentru nepotel!Sa va traiasca si sa fie fericit!
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
sarrah spune:
fetelor, eu nu am somn...cred ca BB e "divin"
asa ca daca tot e trecut de 00:00 pot sa va spun de pe acum:
Buna dimineata!!!![]()
despre FIV+ICSI
Alexela spune:
Dragele mele,
parca uitasem cat de repede ti spune aici un cuvant de incurajare... Va multumesc din suflet! 
Lucialu, intotdeauna m-m simtit pe aceeasi lungime de unda cu tine, nu stiu de ce... Tin minte ca mesajele tale mi-au dat dintotdeauna o stare de bine... Si iti multumesc pentru asta!!! Ai fost tare dragutza, cand ai zis ca suntem o pereche romantica... Chiar suntem si, vezi tu, nu vreau sa pierd asta, pentru o lupta pe care risc sa o imping pana peste limite... Nu vreau sa fiu ipocrita, sa nu credeti ca nu ma gandesc, ca nu vreau un copil, ca nu am si eu aceleasi sentimente ca si voi cand vad cat de usor reusesc altele... As minti, Doamne, cred ca in fiecare noapte visez si ma rog ca Dumnezeu sa imi binecuvanteze casatoria cu un copil sanatos... Insa stiu ca pana la a avea un copil, trebuie sa am intelepciunea de a avea o casnicie frumoasa, de a fi sanatoasa... Si mai cred ca avem o obligatie A PRIORI fata de copiii nostri: sa nu-i fortam! Stiti ca cineva spunea ca sufletele copiilor isi aleg parintii inca dinainte de a se cuibari in burtica mamei?!?! Imi place sa cred ca asa este, si de-aia vreau sa ii demonstrez copilasului meu ca are la cine sa vina!
Si nu sunt trista pentru problemele celelalte, ci speriata si tematoare - de cea de sanatate - si dezamagita - de cele personale.
Inca o data va multumesc din suflet pentru vorbele voastre! Fie ca Dumnezeu sa va ocroteasca, sa va ghideze pasii in indeplinirea visului, pe cele care sunteti insarcinate sa va dea o nastere usoara si bebei sanatosi, iar pe cele are sunteti deja mamice, sa va ajute sa nu uitati niciodata cat de binecuvantate si norocoase sunteti!
lucialu spune:
Alexela 
o sa fii bine! Trebuie! Tu sa fii tare! multumesc pt cuvintele bune!
Si sa te odihnesti si sa te inconjori numai de lucruri placute inimii tale,pentru ca e fff imp sa ai o stare de spirit buna!Si sigur ca vom fii mamici,pai ce...e dupe pampersug?![]()
Sarrah
ce figura esti!
Buna dimineata!
Dar eu tot merg la
...se pare ca azi am voie
Asa ca eu iti spui lecturare placuta,dar daca BB-icul
e divin ar fii bine sa faci si tu
.Cat iti mai permiti,ca mai incolo...e cam complication si s-ar putea sa nu se mai poata,in nici o pozitie si cu nici un fel de perna![]()
NB dragele!
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...