Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 79

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna seara tutunele voiosele!
Magdi te felicit si aici pt programare!Sa ai bafta maree si sa vii cu vesti bune!
Elly am intrat sa-ti zic sa nu iei lemn dulce sub nici o forma fiind estrogenica face rau pentru ca hraneste chisturile,fibroamele,endometrioza etc etc...in rest e ok,poti sa mai iei capsule cu vitex agnus cactus daca nu primesti homeopat cu chestia asta cand ajungi la doctora.Naprasnic doar dupa ovulatie,eventual vezi tu daca nu faci monitorizare il iei cam din ziua cand incepeai cu duphastonul.
Va pupez pe toate!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lucic, aparusi? Multumesc iubita. Doamne ajuta sa o fac degeaba si sa nu gaseasca nimic in neregula .
Mmc, cum te simti dupa histero? Esti bine? Nu vrei deloc sa ne povestesti si noua cum a fost? Te intreb eu, ca sunt direct vizata .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

lucialu- saru'mana pentru sfaturi

Nu mai iau lemn dulce.

Tinct.mladite de meur &coacaz negru este ok sa iau??

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Elly alea sunt fff bune!
Magdi am intrat pe fuga si m-amintins cat China dincoloSi eu iti tin pumnii sa nu-ti gasesca nimic,corse
Felixuca pup fata ca a uitat capiata si te pup si ca sa nu dai...sa nu dai ma sa nu dai!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lucicush... ma gandeam ca m-ai parasit acu cand aveam nevoie de tine, pup fata la outzesi mie pup?asa de incurajare ca joi merg la taiat

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

offff.. greu greu ... ptiu , boalii de retea ..ca a picat tu , si neam de si-a mai revenit ... uite asa am muncit io azi ca o roaba ...
magdita , ce ma bucur ca ai reusit ..cred ca s-a speriat tutu ca ma duc gramada peste el ...
micutele , nu am reusit sa cetesc tot .. cum ramane cu intalneala si unde ?..citeam ceva de joi 02.10?.. sau m-a dilit munca de tot si nu mai vaz cum trebuie ?
sa ziceti toate in cor , daca e ok ,si facem lista si propunem si locatii ...
hai ma duc sa mai cetesc pe ici colo , ca tare greu fu azi , fara voi

va pupa fataaaa pe toate fara nici o exceptie

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Sarra , pei cam ar fi cazul sa mai vedem si dublu....dupa atatea single ! Acum sa vedem cine da tonul....

Magdito , cu mmc_nd (malina) m-am intalnit azi la cabinet ! A inceput monitorizarile , dupa histero ! Spunea ca vrea sa incerce o IA fara stimulare luna asta , insa nu stiu la ce acord a ajuns cu T....
O asteptam sa intre si sa ne spuna personal ce si cum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

poate o sa fiu eu prima care o sa vada dublu !!! maine, s-ar putea sa ajung in bucuresti.dc ajung voi face un bhcg la urgenta dar imi e teama ca nu o sa ma mai intorc acasa, de ciuda, cd o sa vad rezultatul!!!!

sunt deja trista, in cele 13 zile care au trecut de la IA , am mancat mai tot timpul, m-am trezit si noaptea(ma gandeam ca poate ii e foame lui BB) si asa m-am pricopsit cu 4 kg in plus....

pt toate fetele, viitoare gravidoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

uite ca vin eu cu o propunere de locatie:
CAFE LOUIS
Str. Ceaikovsky nr. 9
Tel:0722-329 040
0788-688 213

14+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Eu nu mai inteleg nimic!
Pe mine de ce m-a chemat pt monitorizare, maine seara? As fi tras si eu o fuga, la 2pm!!!!! Sau vrea sa ma pedepseasca pt ca am venit la prima monitorizare la Elias?
Greu de inteles omu' asta!

Elly - astept vesti bune de la homeopat!

Gaby - primul pas e sa-ti faci operatia si abia apoi te vei hotari ce drum alegi.

Lily - primeste-i pe la caldurica, si sa ne faci o bucurie!!!!

Sarah - eu astept rezultatul pozitiv de la analiza de sange!

Ana - in ritmul asta, cred ca ne vedem joi, eu la monitorizare, tu, la IA!

Mergi la inceput