Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 79
Raspunsuri - Pagina 10
felix76 spune:
Neata dragutele mele,
Daca intalneala e joi eu nu pot veni

! N-am cum sa plec de la serv... Sa-mi trimiteti pozici!!!!
Arisica, iti dau o sarcina: daca te duci la intalneala bea dintr-un pahar din ala de plastic s-apoi da-l la sorelina Jorjic sa mi-l paseze. Daca io nu poci veni macar sa am paharu si sa beu dup-o borti! Sa se ia boala asta si pe mine! 

Gabita, perioada in care se face histero cred ca tine de dezvoltarea mucoasei uterului... Banuiesc ca de aia se face inainte de ovulatie... Inca odata, nu ma pricep prea bine, dar sunt fete care stiu pentru ca si ele aveau de gand sa faca ambele operatii odata dar din cauza ca laparo a fost programata dupa ovulatie nu li s-a mai facut si histero...
Madutz, preiau stafeta numa sa iasa cu ochisorii mult doriti!!! Si la mine si la voi!!! Despre ce taiere e vb in propozitiune ca ma pierdui intre covinte?
Elly, sigur va veni bombonica ta! Numa trebuie sa avem incredere si un pic de rabdare...
Magdi, ma bucur ca ai reusit sa te programezi!!! Iti urez somnic usor la anestezie si rezultat buuuuun!
Lucix Lucicus, deci incantatiile mele te-au adus p-aci! Ma bucur si-ti dau o pupa! Si na, uite ca dau 

!
Mmc, cum fu la histero? Inca iti revii? Sper ca esti ok si ne spui repejor ce-i cu tine!!!
Sorelina, si ce au carat draguta astia cu tine? Sper ca drumu sa fi fost asfaltat!!!
Sarah, sparge gheata, vino cu beta mare! Hai ca e nevoie de una care sa inceapa luna bine si sa ne traga si pe noi dupa ea!!!!
Alexela, te imbratisez cu drag! Intr-o zi sigur va rasari soarele si pe strada ta! Iti urez multa sanatate si refacere rapida!!! Cunosc si eu pe cineva cu diagnostic asemanator. A facut conizatie la Cluj si acum, i-a iesit PAP-ul ok. O sa ma duc sa fac si eu PAP ca n-am mai facut demult! Si eu am o buba pe col.... Offfff
Anaconda, sa-ti creasca nazdravanii! Astept sa ne spui de liniutele rozalii!
Rocsyca, ce mai faci tu? Prestezi la liber???
Iar ma-ntinsei ca o zi de post!
Va pupacesc pe toate, fara exceptiune!
Felix
cosicel spune:
Sarrah - 

Imi pare tare rau!!!! Si nu pricep de ce s-a intamplat... 

Uffffff, si acum, care-i continuarea? Incep deja sa ma pregatesc pt z1, desi nici macar n-am facut IA! ![]()
![]()
![]()
In ce ma priveste, dimineatza a debutat cu mult obisnuitele crampe... ca doar nu-mi imaginam ca voi fi bine! Am si lumanari, ma ustura si gatu', behai ca un magar...
georgia_c spune:
buna dimneata dragutele mele
alexela ... io is fara cuvinte ... de fiecare data cand am facut analize m-am gandit cat de usor mi se vor schimba prioritatile , daca analizele nu ies ok ; iti doresc din tot sufletul , de fapt va doresc , sanatate , intelegere si sa dea DD sa ffie bine ,sa poti sa-ti indeplinesti toate visele
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Alexela
, ma bucur mult ca ai dat un semn, insa imi pare rau ca nu vii cu cele mai bune vesti. Chiar recitisem ultimul tau mesaj postat pe forum anul trecut, in toamna, si te-am inteles ca vrei sa iei o pauza de forum. Cateodata imi vine si mie sa iau pauza asta, sa incerc sa ma mai detasez un pic de obsesia asta pe care am facut-o pentru bb. Insa nu prea reusesc. Intr-adevar, cand e vorba de sanatatea noastra, cu siguranta prioritatile se schimba. Sper din suflet sa nu fie nimic grav in cazul tau si sa iasa totul bine. Te asteptam oricand aici cu o vorba buna si o imbratisare sincera, fie ea si virtuala.

Sarrah
, imi pare rau pentru z1, de n-ar mai veni
.
Pup toate fetele cu mult drag 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
lorelix spune:
Buna dimineata fetelor,
Ia spuneti-mi..dupa laparoscopie..ati avut vreo secretie asemanatoare cu ciclu?Am inteles ca ar fi trebuit sa am si eu asha ceva, dar nu s-a intamplat asta!
Va multumesc pentru raspunsuri...
Va pup si va doresc o zi buna.......

CUM ramane cu intalneala????
Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!
lalitica2000 spune:
sarah, suntem langa tine. Trage aer in piept si mergi mai departe. N-avem ce face, nu renuntam!!!
deci fetelor, cine mai vine joi? Georgicule faci tu adunarea? Mie imi convine orice locatie, deci n-am nimic impotriva propunerii lui arisica
felix76 spune:
Sarah, imi pare rau! Eu speram sa fi tu prima, luna asta, care anunta cele doua liniute!
Capul sus ca reusim noi pana la urma!
Lore, nu este obligatoriu sa ai acele mici sangerari, caci despre asta este vorba! Unele le-am avut altele nu! Cred ca depinde de starea colului, daca este inchis sau nu!
Felix
lalitica2000 spune:
felixica imi pare tare rau ca nu poti sa ajungi la intalneala dar stii cum facem?....cand vii tu la insemintarea de toamna mai facem rost de-o intalneala. ce zici?
georgia_c spune:
lore .. io nu am avut nici un fel de secretie ... ma rog mie mi-a venit cm in acceasi zi in care dr t m-a operat ..asa ca
lali , face fata si adunarea ... ideea este ca din stiinta mea ..cam toate suntem din bucuresti ... doar magditu este din provincie ...
ceea ce a propus aris , esta mai cu pretentii sin stiinta mea , si s-ar putea sa se uite la noi cam ...cand o sa ne vada o gramajoara de fete ... io va propun trattoria de la universitate , din fata politiei capitalei ..e mare .. e destul de retras .. si daca facem rezervare cred ca ii ok
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein