Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 79

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

georgi pe mine tratoria de care zici tu ca e pe la universitate ma aranjeaza si mai tare deorece servicul meu este aproape de universitate. Nici nu mi-am dat seama ca in afara de magda toate suntem de aici. Nu stiu de mada, ca ea parca vine la monitorizare pentru inseminare, cred ca si ea va fi in joi prin bucuresti. Abia astept marea intalneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Si Madutz e din Galati . E bine in centru, pe langa Politia Capitalei, ca stiu unde e . Daca sunteti de acord, hai sa votam. Eu sunt pentru !
De-abia astept sa ne vedem .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele io votez sa va vaz pe voi ca io nu poci veni! Deeeeci pozici, pozici, pozici!!!!

Lali, ne vedem, facem o intalneala cand vin la monito, cum nu?!

Ce pozici frumoase o sa vaz!!!! Doua provinciale, o burtica grasunica si restul capitanese!

Jorjic sorelic

Puuup,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

din pacate dragelor, eu nu pot veni joi la intalnire, caci nu cred ca o sa fiu in stare dupa operatie;
o sa ma delectez a 2-a zi cu pozicile pe care o sa le puneti aici, sa mi se inchida buzunarelele mai repede.
m-am cam intristat citind mesajul alexelei intrucat si eu am niste probleme la san pe care le-am cam neglijat anul asta, in sensul ca nu am facut ecografia o data la 6 luni cum trebuia - am niste noduli.
o sa imi canalizez energia din noiembrie, sau chiar din decembrie pe treaba asta.
of!
sarah imi pare rau
magdita, iti urez rezultat beton la operatie!
azi plec la Bucuresti...mai am 2 zile pana la operatie! mi-e o frica..... fetelor, de nu mai pot!
sper sa intru aici vineri si sa va spun ca am rezultat beton!
va pup!

Mergi la inceput

Flacaricoooooo, te vazui pe la fiv-oase! Ce cauti mneatale pe acolo? Te bat gandurili sa te fivuiesti? Pi la noi nu mai treci deloc deloc? Ca daca nu treci uita baba de ochii tai!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna fete dragi

Alexela...imi pare nespus de rau de vestile care ni le dai , duminica o prietena mi-a dat aceeasi veste din pacate..., la ea e gr III.... suntem prea mici sa intelegem toate lucrurile astea...nu te judeca nimeni, e normal ca pe primul plan sa fie sanatatea ta, roaga-te mult si cu siguranta Bunul Dumnezeu te va ajuta sa treci cu bine peste aceasta grea incercare. Suntem cu tot sufletul alaturi de tine, daca putem face ceva sa nu-ti fie teama sa spui
Sarrah...off mai iubita ...ce sa zic imi pare rau, dar zambeste maine e o noua zi, trebuie sa-I multumim Lui DD pentru orice ne da, va veni ziua cea mult visata, trebuie sa ne acceptam cu rabdare cursul vietii, il putem schimba doar prin rugaciune, cu siguranta ca vei tine in brate mult visat
Lucicush...multam de pupi, deja sunt mai barbata
Felix... asa numesc io IA alergatuta intre cabinete ma termina, ma strezez inutil, copchil nebun. Bineinteles ca e cu ochisori, iti pastram un pahar
Lorelix...nu-i o regula sa apara acea secretie, depinde de organism
Georgic... pe mine m-ai uitat, ai? propuneti voi o locatie ca sunteti acasa, da numa sa ne dati si noua adresa si sa nu fie prea intortochiat sa nimerim

poopici la absolut toate fetete

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Tamy, Doamne ajuta sa ai un rezultat beton la laparo . Sper ca dupa operatie sa ne povestesti ca te-ai speriat degeaba, insa te inteleg perfect, asa eram si eu inainte de laparo, cu toate ca citisem tot ce gasisem pe forum despre aceasta interventie. Suntem alaturi de tine .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Tamy, nu-ti fie frica tare ca nu face bau!
Poa sa-ti fie unpicut dar vei vedea, este floare la ureche! Sa ai si tu somnic usor, rezultat beton si refacere rapida!!!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Fetelor, cu intarziere va multumesc pentru felicitari. Noi suntem bine, Sasha papa, doarme si creste, iar Oana incearca sa se obisnuiasca cu noul membru al familiei.
Magdita, multumesc pentru actualizari!
Multa bafta fetelor in focuri!

Madlen
37+
You live only once, but if you live right, once it.s enough.

Mergi la inceput

Madlen, felicitari mamico! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii! Sa va bucurati de minunea minunata!

Felix

Mergi la inceput