Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 79
Raspunsuri - Pagina 21
georgia_c spune:
aaaa... am uitat sa spun ca astept rosiile , castravetii , si daca se poate ceva oute sa pun si io de o salata ![]()
![]()
![]()
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
elly_me spune:
georgia - 

Ai mare dreptate.
Eu cand m-am dus la el ma gandeam ca vor fi vreo 4-5 persoane in fata mea- dar m-am inselat.
Eram programata la 17.30 si m-am gandit sa ma duc si eu cu juma de ora mai dreme- am ajuns pe la 17.05.
Cand am intrat sa mor- nu alta.
Intreb si eu - cine este ultima pers?
Imi raspunde o tanti.
Ma mai uit in jurul meu - erau vreo 20 persoane- ma gandeam:toate or fi programate la 17.30
?
Cand mai vad o usa- bucurie
- mai va o usa- 2 cabinete- mai intreb inca odata: - ultima pers la dr.T??
Si imi raspunde alta tanti: toate suntem la dr.T

Initial- am vrut sa plec.
De fel sunt "moftoroasa"- cum sa dau o caruta de bani si sa stau la coada 3 ore??
Doar nu sunt la spital- dar am stat.

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
elly_me spune:
Cine vine maine la intalneala?????![]()
![]()
Doar eu cu mada?
Mada- daca vrei ne intalnim la statia de metrou aviatorilor si mergem impreuna
Dar sincer nu stiu cu ce sa ajungi la metrou.
Eu stiu doar de la arcul de triumf ca circula 331, 330- iar acul de triumf este ff aproape- poti merge pe jos.
Daca nu te descurci imi poti da un PM si ne auzim la tel.

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
anaconda2 spune:
Da' ati scris mai fetelor nu gluma
! De aproape o ora stau si citesc din urma .... 5 pagini...
Azi a venit T la ora 13
. Erau deja vreo 2-3 fete , si cateva la Iosup .
Foliculii mei s-au aliniat ptr control ....cel mai mic are 16 iar cel baban - 21 mm ! Am facut deja si pregnilul. Maine dimineata fac ultima eco - la spital , inainte de IA , la ora 14 . Ne vedem acolo . Malina , Mada , ....si care mai vine la ora aia . Desi eu o sa ajung ceva mai devreme .
Pup fetele
.
georgia_c spune:
elly ... io mi-am luat-o de numa numa ... cetisem io pe forum numai rozalii ... numai flori si fructe de mare
..ce sa-ti zic eram asa de incantata de nici nu imi incapeam in piele .. nu apucasem insa sa cetesc toate capitolele , sa vaz io cam cum sta treaba ... si cand am zis ca daca sa fiu atenta cu asistenta , si au sarit toate fetele de atunci pe mine ... cu hohote de ras ... si cand ma vazut io ca sun si nu reusesc sa prind de nici o culoare .. am zis ... hopaaaaa penelopa ca ai intrat in bucla timpului ..ce ai cetit tu la catastif ca nu pusca cu realitatea .. si uite asa m-am dus io la dr t , am stat pe bancutele alea de am zis ca iau forma de feng shui , si l-am auzit pe sosulica pufaind de ziceai ca a adormit si l-a luat somneanu'... so ... se poate si mai rau ...pk]

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
anaconda2 spune:
Magdita-sefa , faci capitol nou
? Hai , sa fie intr-un ceas bun si o saptamana la fel ! Si sa auzim numa de 2 liniute !
alexa_1001 spune:
buna fetelor,
va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine.
M-am operat anul trecut la tutunaru, mi-a scos trompele, si mi-a zis sa iau legatura cu dr matei pt fiv. Asa am si facut. Dansa mi-a dat un set de analize care nu mi-au iesit bine si, timp de un an, am tot luat tratamente pana cand, in final mi-au iesit bine. M-am intalnit cu dansa si mi-a dat alt set de analiza. Pana aici bine si frumos. De acum incepe frumusetea. M-a programat sa-mi citeasca analizele, dar nu a venit (mentionez ca nu sunt din Bucuresti, ci de la 250 km distanta, si mai am si serviciu). M-a mai programat alta data la cabinet la Tutunaru, n-a venit si m-am reprogramat saptamana viitoare. Atunci Tutunaru m-a chemat pentru a-mi face simulare de embrio-transfer si pentru a-mi spune pasii urmatori. Am fost, mi-a facut simulare si atat. Degeaba am insistat sa se uite pe analize, sau sa-mi spuna ce sa fac mai departe, ca mi-a zis sa revin in doua zile (adica maine). Parca totusi nu-mi venea sa plec, asa ca am mai ramas sa discut cu fetele care asteptau sa intre. La un moment dat am auzit ca vine si dr Matei, asa ca am ramas sa discut cu dansa. Am asteptat pana a plecat toata lumea, si m-au primit din nou. Initial mi-au zis ca totul e bine si mergem pe clasamentul clasic, dar cand a vazut nivelul FSH-ului, m-au pus sa-l refac, sa nu ingrijorez, ca poate mai putem face ceva. Si atat. Nu s-au mai uitat si pe celelalte analize. Asa ca eu sunt in plop.
Va rog, ma puteti ajuta?
Valorile FSH-ului sunt:
femei:-faza foliculara: 3.5-12.5
faza ovulatorie: 4.7-21.5
faza luteala: 1.7-7.7
menopauza: 25.8-134.8
Eu am 15,36
Ce inseamna asta? E mult, e putin? De ce nu sunt in regula? Analizele le-am facut in a 2-a zi a ciclului.
Sunt disperata pentru ca nimeni nu-mi spune nimic. Parca am o gaura neagra in fata.
PS Scuze pentru eventualele greseli de scriere, dar sunt extrem de obosita
aris26 spune:
E BAIAT!!!!
fetelor lasa-ti-l in pace pe domnu' doctor...
e un om extraordinar si chiar nu merita sa il criticam pe forumuri. 10% dintre romani daca ar fi de aceeashi calitate tara asta ar arata altfel.
14+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
mmc_nd spune:
Dupa cum spuneam, stiam eu de ce nu-mi intru in polemici pe forum. Ma bucur totusi ca ati gasit clinica mult visata!