Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 79

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

multmesc mult anaconda

cred ca ne-am intersectat pe hol la tutu azi..si eu am fost la aceeash ora.

14+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Aris ,nu am fost buna de facut prognosticuri...Stii ca am mizat ca iese o fetita finuta ca tine!Acum,nu o sa ma fierbi prea mult si-mi vei spune cum il cheama,nu?Sunt sigura ca stii deja!Sa va bucurati de el si sa vina pe lume cu bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Buna, Alexa!
Banuiesc ca noi am discutat ieri, la coada! Tu esti tipa aia frumoasa foc, roscata cu sarafan negru, nu?
Io-s aia care comenta de zor!!!!! Si voia sa-i faca dr omleta din outze!

Imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu informatii, dar cred ca ai sanse mai multe daca vb cu Dr Matei. Eu am sunat-o azi, si a fost destul de dragutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Georgia, iti dai seama c-am facut progrese remarcabile ...cred c-am bodoganit zilele astea cum n-am facut-o de ani!!!!!
Nici macar acum nu sunt ...calma .. al meu e ingrozit de sprancenele mele incruntate, ca nu ma stie la modul asta!

MMC - nu tb sa fii rea vizavi de clinica mult visata!!!!!! Iti dai seama ca nu ne razboim intre noi, n-are avea sens, da' suntem necajite... si daca nici aici nu ne permitem sa ne spunem ofu'... In fond, e clar ca inghitim in sec si mergem mai departe...da' macar ne descarcam.

Aris - ba eu o sa comentez ori de cate ori nu-mi place ceva! Si hai sa fim serioase, poate daca 10% dintre medici ar fi 'oameni', ca peste 10% din populatia Romaniei sunt civilizati, cu bun simt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aris , ne-am vazut azi ?? La ce ora ai intrat , in ce erai imbracata ? Eu am intrat pe la 1 jumate . Eram intr-o bluza albastra , cu maneci , iar pe piept erau cateva randuri scrise cu alb . Tunsa scurt , spre blonda , cu ochelari de soare pe cap...
M-ai remarcat ? Dupa ce am iesit eu , nu mai era nimeni sa intre la Tutu , decat o gravidutza care statea sa nasca....adica avea burta maaare....
Unde erai tu ?? Cred ca ai venit dupa mine ...

Mergi la inceput

eu am intrat ultima exact inainte sa plece la spital. am iesit de la Iosup si am intrat la tutu...imbracata in negru si cu un zambet maaaare pe toata fata admirandu-mi pozele de la eco. nu imi dau seama daca te-am vazut...oricum eram tare ametzita

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Io rea? Pai nu vazusi ca v-am oferit flori... si ca suntem de aceeasi parere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

eu am intrat ultima exact inainte sa plece la spital pei cum asa ? a plecat inapoi la spital ? Inseamna ca am avut mare noroc ca l-am prin mai devreme ! am iesit de la Iosup si am intrat la tutu inseamna ca , pana sa intru eu la tutu , tu erai deja pe hol ! nu m-ai vazut stand langa usa cabinetului? ...imbracata in negru si cu un zambet maaaare pe toata fata admirandu-mi pozele de la eco. nu imi dau seama daca te-am vazut...oricum eram tare ametzita

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetele mele, avem capitol nou aici.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

anaconda - of, probabil ca am trecut una pe langa alta...e tare rau ca nu ne cunoashtem deloc.

aerlilian - lasa ca am aranjat deja...urmatorul bb iese fata! sau poate faci tu o fetitza acushica

15+

Mergi la inceput