Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 79

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

mada- poate ne vedem.abia astept sa ne cunoastem. stiu ca vin anaconda si malina pt IA.
cosi- se pare ca nu am reusit sa te fac sa nu mai fii furioasa ! dc te duci maine la elias si vede ca s-au spart foliculii o sa te puna sa iei legatura cu dr. matei dupa ora 12.00 si probabil o sa faci IA la 13.30 la cabinet. bafta multa ! din cate imi amintesc la 14:00 vine si anaconda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Sarrah - nu mai sunt furioasa, doar c-am ramas cu un gust amar! Adica imi dau seama ca-s neputincioasa in situatia asta si nu o sa reusesc sa schimb nimic...
Sper sa fie suficient(i) de puturos(i) foliculul/ii si sa fac IA abia vineri.
Vom vedea, oricum, azi e a 14a zi, asa ca ma cam astept ca din moment in moment sa pocneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pasa spune:

magdita eu vorbeam de simulare si nicidecum de stimulare!!! vorbeam de simularea de embriotransfer care necesita anumite dimensiuni de cateter, tocami pentru a nu orbecai atunci cand se face embriotransferul care urmeaza dupa punctie, ambele proceduri care fac parte din FIV. tocmai asta era noutatea pt. toate fetele care fac fiv cu tutu, tocmai de asta le-a si bagat pe toate (cred ca erau in jur de 7 fete aseara) si le instruit, le-a explicat ce inseamna simulare, si apoi au intrat fiecare pe rand, sa stabileasca cateterul pt. fiecare in parte.
procedura asta de simulare (si nu de stimulare, care e cu totul altceva) nu prea se face la noi in tara, in derularea fiv-ului, iar fetele ziceau ca tutu le-a zis ca tocmai de asta sunt asa de putine reusite.
poti intreba fetele care fac fiv cu el acum, erau f. multe, dar probabil nu intra pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

felix76, multumesc pentru urari! Nu, la histero nu se face intubare - defapt inteleg ca si anestezia in sine este mult mai usoara.

Magdita, luca2008 , bafta duminica!

Fetelor, parerile pro si contra metodelor lui dr. T au curs rauri aici, eu in general am evitat sa ma pronunt. De ce? Simplu - este o decizie personala ce dr. alegi, ce-i mai important pentru tine, etc. Asa ca, sincer, chestia cu duelatul chiar a fost o gluma si sper ca nu m-ati inteles gresit.

Da, si eu as vrea sa am programare, sa intru la ora la care am fost chemata si sa stea de vorba cu mine 15 min. Da' imi spuneti si mie care-i clinica aia? Oriunde am fost (nu doar in Ro) si la orice specialitate in medicina, am asteptat - uneori 5 minute, alteori mult mai mult. Ca vorba lui sotulica, nu suntem la IMGB, consultatiile pot dura mai mult decat estimat si trebuie sa avem intelegere.

Apoi sunt muuuulte fete care vin fara programare (si a propos, daca voi n-ati avea programare, ati fi la usa si cineva v-ar intreba daca aveti, ce-ati raspunde?). Eu in general sun si mi se spune o ora, de care chiar ma tin, desi stiu ca nu se va respecta. Si eu mi-as dori sa se schimbe cumva lucrurile, dar deocamdata incerc sa am rabdare (si in general nu stau bine la capitolul asta deloc).

Cat despre experienta lui dr. T... hmmm... nu stiu ce sa zic, ca nu-i domeniul meu si nu-mi pot da cu parerea. Insa am sapat pe internet - incercati si voi, sunt forumuri in care se descriu alte proceduri de IA. Va ia durerea de cap, v-o zic! IA programata in functie de cand avea doctorul program la clinica, sau luni pentru sambata si duminica era inchis, cu prengylul abia facut, clomifen dat fara monitorizare sau pregnyl, etc. etc. etc. Si astea se intampla in US, dragele mele. Si cat am sapat, n-am gasit pe cineva care sa fie chemata de 2 ori pe zi (nu zic ca n-o exista, zic ca n-am gasit) pentru a putea face IA cat mai aproape de ovulatie.

Dar, sigur, este alegerea fiecareia. Iar noi suntem aici pentru a ne sustine si a ne asculta unele pe altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pasa spune:

mmc ai dreptate. si eu am auzit niste povesti de te iei cu mainile de cap privind IA. intr-adevar Tutu e foarte dedicat meseriei, e pasionat, caci altfel nimeni n-ar rezista la ritmul si volumul lui de munca. unde mai pui ca are timp si de studiu si conferinte!
bravo lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Mah, nu m-am gandit niciun moment sa merg la cabinet fara programare! Ce naiba, ca doar nu e un capat de lume sa dai un telefon!!!!
Cum naiba sa mergi la cabinet fara programare? Adica, ma gandesc ca azi as cam avea chef sa ma vada dr ...si asa ... merg si eu? Nu, clar nu-i nici una care sa faca asta! Sau, nu la un cabinet privat, unde ar tb sa existe niste reguli, norme...
Unde naiba exista asa ceva in regim privat? Ati auzit de vreun medic care sa primeasca pacienti neprogramati, in cond in care nu are ferestre si nici nu e pila pilei?????
Nu contest ca pot exista situatii deosebite cand se intarzie, dar nu de domeniul orelor si nici nu e obisnuinta!
Iti dai seama ca si eu am ales sa vin la Tutu tot pe principiul ca se ocupa mai mult de paciente, insa, spune-mi, dupa 2 luni, habar n-are ce vreau, sau care-i pb mea (asta pt ca are mult mai multe paciente decat are timp, loc si nu pt ca n-ar fi competent) si prefer sa platesc mai mult dar sa simt ca omu' ala se ocupa de situatia mea!
Asta e! Nu cred ca sunt in stare sa astept ore la coada cateva luni, ca apoi sa incepem investigatiile ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

fetelor intalnirea ramane pe maine la 18:15 la Tratoria de pe Calea Victoriei?

vreau sa va zic si eu ceva legat de cozile de la usa lui Tutu. Eu pana acum nu am fost decat la monitorizari iar pentru monitorizare cand am sunat la Ramona mi s-a spus sa vin cand vreau eu pana la ora 18 (fara sa ma intrebe de nume sau altceva) iar cand ma chema Tutu imi spunea sa vin pe la sf programului in jur de 7:30, ceea ce s-a dovedit o ora buna pentru mine in sensul ca pe cand ajungeam mai erau doar 2-3 fete in fata deci nu asteptam mult. probabil ca pentru controale face programari dar pentru monitorizari am impresia ca nu face nici o programare ca isi zice ca si asa dureaza putin dar nu ia in calcul ca se pot aduna cate 20 de fete la monitorizare si deci se da tot programul peste cap.

precum spunea si mmc_nd s-a tot scris si rescris pe tema asta si nicioadata nu se va epuiza acest subiect decat sa se intample vreun miracol si se va tine cont de toate programarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

ce mijloc de transport iau de la Elias sa ajung acolo , daca nu ma recupereaza sosu, el e la un curs, sper sa termine mai repede.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mada ,scumpa,mijloc de transport direct nu prea exista,ai putea sa iei ceva pana la Televiziune si de acolo metroul pana la Universitate.Nu e tocmai simplu pentru cine nu stie orasul in amanunt...In cazul in care ai probleme,ne-am putea intalni undeva,in zona TVR.Ai PM.
Georgic ,s-a marcat,ramane asa cum ai zis.Daca ajung mai devreme e vreo problema?Fac comitet de intampinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

cosi ... hai sa dam mama cu mana sa ne facem o cununa ... de nervi cununa ...zana .. io is campioana replicilor si a luptelor pe aici ..sunt cea mai hulita din parcare , te rog nu ma detrona , ca zau , parol , ma supar
si-acum , luand lucrurile serios , intr-o forma organizata , ca asa ne place noua , ia sa vedeti voi poveste :
io am facut o IA in ungaria , de care nu am povestit aici , dar mmc, ma dadu azi pe razatoare si uite ca imi pica de pe limba tot ...dar tot ...
so .. astept avertismentul ca is off topic , dar ma risc ..

dragele babii , am ajuns la unguri , intr-o clinica micuta , daca nu chiar f micuta , dar fff bine organizata ..imediat ce am ajuns si am spus cine sunt si ce cat je pe acolo , asistenta sefa a venit sa ne faca "fisa postului" adica un fel de zgarmaneala la tot trecutul nostru , cu catel si purcel .. bonnnn.. a facut un dosarel cu tot istoricul nostru , cu copii dupa toate analizele , si apoi am intrat la drita .. adevarat si nici prin cap nu-mi trece sa mint ..au fost situatii cand astepti ,asa este , insa am fost multumita ca dupa asteptare ,macar nu am stat de vorba traditionalele 3 minute cu care eram io obisnuita (am zis mei astept , ok , dar macar sa plec lamurita )..si mi-a placut .. si mi-a placut si mai tare ca a citit istoricul meu , si ca m-a trimis si la endocrinolog , caci deh baba are probleme cu glanda tiroida ..si ca a zis ca oricum vrea ca sotul sa mai faca o spermograma , sa fie ea sigura ca e ok ... deci mi-a placut ...
bonnn ... pe mine m-a chemat la control de ma saturasem de atata maciulie , am facut 3IA-uri , si a venit drita in ziua ei libera adica sambata special pt cateva paciente ... so , se poate ...si la altii , nu numai la noi

concluzia pe care io am tras-o este ca dr t , munceste si pt altii ..adica brambureala aia , o generam noi ca nu ne programam , dintr-un motiv f simplu .. nu se tine seama de programare , nu ma intreaba nimeni daca am sau nu programare , si atunci de ce sa o mai fac ?... io ca-s mai fraiera mi-am facut ..dar pe bune , nu-mi mai fac ...
nebuneala de la usa , doamnelor , credeti-ma nu e de bun augur , caci il oboseste si nu mai da omul randament ... si asta se inatmpla nu numai ca are multe paciente , si e obosit , ci si pt ca e buluceala frate-miu ca la film ...
cosi , am spus-o si io ... nu vreau sa ma tina minte cine sunt ..dar sa citeasca de pe o foaie format A4(cu un minim de istoric despre mine) , cred ca se poate

si daca cumva credeti voi ca io exagerez nu mai departe de alte forumuri , cititi ce zic fetele de la fiv in ungaria , sau in austria , sau in germania ..sau daca va roade si mai tare curiozitatea , cititi chiar pe site-ul dr t ,infertilitate.ro, unde indica dansul sa se faca IA sau FIV , in perioada in care dansul nu facea ... ??????..cine afla prima raspunsul are o cafea , maine, de la mine
so , micutele , ca natia asta sa mearga inainte trebuie sa ne comparam cu cei care sunt in fata , nu cu medici care fac IA fara monitorizare , sau FIV fara analize , ca daca facem asa ne intorcem la Eva , a de la facerea lumii , si pe bune acum , nu crez io ca m9i-ar mai place sa ma plimb cu frunza ....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput