Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 79

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Georgi - sincera sa fiu, eram asa furioasa cand am intrat la monito, incat mi-au iesit din cap toate intrebarile! Voiam sa-l intreb de endometru... si cam cand preconizeaza ca va avea loc IA ... iar dupa ce-am terminat monito, cand imi trageam chiloteii, deja bagase o alta pacienta, si se instalase s-o monitorizeze!

Eu ma gandesc din ce in ce mai serios la Polisano! Vreau sa fiu totusi tratata civilizat, vreau sa nu mai fie pe fuga, vreau sa nu mai stau cu orele pe la cozi... si nici nu imi doresc sa aleg cu prin Bucuresti, de nebuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Polisano e si-n in capu meuuuuu! Da planurili meli se schimba de pe-o zi pe alta! Vom vedea, poate reusesc IA asta si incep sa-i pun si io postamentu de statuie lui Tutu!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna fete dragi
intru rapid ca ca astia m-au ingropat in hartii
MAGDITZULE...imi pare rau ca te-a amanat, de mine oricum nu scapi te fugaresc pe la spital, sa tii telefonul la vedere
Ana...ne vedem joi, te tin de manutza
Cosicel...ai dreptate si?? ai cumva de unde alege in tara asta de kk spune si mie te rog, ca am pierdut 3 ani la o "ginecoloaga" pana m-am desteptat io, ca ea tot la fel este. Solutia e ca pt probleme serioase, gen FIV tre sa fugim in tari straine, daca vrem sa fim tratate in conditii civilizate.
poopici la toate fetele
de doua ore ma chinui sa scriu doua randuri

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

cosi...sa stii ca suntem cateva cu un picior in polisano ..tu , sor'mea , poate si io ... sa vezi tu cum , alea de nu reusim sa vedem in tara , ne vedem pe afara , sau la polisano ...da , exista alternative ,daca nu aici ,afara sigur ..
sunt atatea fete care au facut fiv la unguri , la austrieci , la turci ,la italieni , la greci , la nemti .. sigur, avem de unde ne culegem informatiile ... treaba ii cat de repede te hotarasti sa iei drumul pe afara , ca va spun io , care am facut o IA la unguri .. nu este comod ..dar ... merita tot efortul ...
plus ca , io daca resusesc sa raman , recunosc ca "l-as incerca" pe tutu pt urmarire sarcina ..ca imi place ca e glumet , si mi l-ar binedispune pe bb ... vai ... sunt dusa ... io ma gandesc deja cine imi urmareste sarcina

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

cosi- ce putem noi sa facem sa nu mai fii suparata?
fetelor, hai sa va spun ceva...aglomeratia de la cabinet mai tine si de noi fetele...eu una mi-am facut mereu programare dar, am intalnit fete la usa care spuneau ca nu au facut programare pt ca oricum nu se tine cont de ora , se intra in ordinea sosirii!!!! deci, dc sunt 5-6 fete care vin fara programare si mai sunt 4-5 care vin ca le cheama dr Tutunaru prin sms sau tel si mai sunt 4-5 care au o urgenta si mai sunt 4-5 care au de facut IA....trageti voi concluzia!!! Mai mult decat atat, eu nu vreau sa ii iau apararea ca nu am nimic de castigat(nu cred ca ma baga in fata)dar dr.Tutunaru chiar primeste pe oricine vrea sa mearga la dumnealui, nu sta sa selecteze pacientele si probabil de asta e asa aglomerat.insa, eu cred ca atunci cd isi va deschide clinica, situatia va fi alta, parerea mea!!!

Mergi la inceput

Da, Mada, ai dreptate! Nu voi putea schimba nimic ....
Asta e mentalitatea...

Sarrah, daca ar fi venit fetele alea, asa aiurea, oarecum l-as fi scuzat, da' cum eram furoasa, am inceput sa intreb daca au programare, sau ...cum de ne-a apucat venitu' pe toate la ora 6 pt consultatie. Si ...constatarea: toate fusesem chemate la ora 6!!!!! Deci???????

O sa-mi treaca, asa sunt eu: ma agit ca nebuna cand mi se pare ca cineva ma calca pe coloana! Da'mi trece repede, desi, Polisano ramane cea mai buna optiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

Cine mai vine maine la cabinet, la ce ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Eu vin in jur de 13.30-14, am bicicleta neagra pe nas , sunt satena cu suvitze

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Sarrah - anaconda, sigur vine maine la cabinet ca va face IA.
Eu merg la Elias, dimineatza, ca deja nu prea mai pot justifica intarzierile sau invoirile! Dar, in functie de foliculi, tb sa ma cheme pt IA, asa ca nu stiu ce voi face maine dupa-amiaza, insa deja l-am rugat pe-al meu barbat sa fie cat mai liber zilele astea!
Poate ne vedem maine, pe acolo! Asta daca nu cumva, pocneste foliculu' azi, si s-a dus ...toata IA mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Madutzule, Doamne ajuta sa primesti vesti bune ! Si... astept sa ma fugaresti .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput