Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 79
Raspunsuri - Pagina 18
georgia_c spune:
micuta mea ...cosicel .... daca citesti vreo 2-3-5 capitole in urma o sa vezi ca io fluturam deasupra capului sabia de razboinica
, legat tocmai de aceste programari , de sunat aiurea la cabinet ..sunt la IDS , unde nu raspunde nimeni ...ca doar nu sun acolo ca vreau io , ci ca asa mi se indica ,si altele si altele ... so , io te inteleg , si nu vreau sa te amarasc mai mult decat esti .. cunosc sentimentul , asta e ... doar ca iti spuneam , asa mai pe dupa visin , ca nu se va schimba mare lucru ..asta e ..asta e mentalitatea .. pro si contra ..cu bune , cu rele , cu fel de fel .. pastreaza-ti calmul , exploateaza-i drului cunostintele la maximum , ca nu degeaba astepti 2 ore acolo
, cauta-ti un loc pe scarile alea inguste , sa nu mori de picioare cele 2 ore , ia-ti o carte .....siiiii optimizeaza ..adica nu astepta sa ti se dea dreptate ca e coada si pierzi vremea , sau altele
mie imi plac oamenii care muncesc ... dar cu masura , sa fiu sigura de calitatea muncii caci s-ar putea ca si munca asta excesiva sa nu fie tocmai ok , ca duce la lipsa de concentrare ...si Doamne fereste .....
so , cum spuneam cauta-ti alternative , nu merita sa-ti irosesti energia, ca oricum , iti spune o veterana , nu vei schimba mare lucru ... vizualizeaza-ti scopul , si lucra pt el cu toate fortele ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
aerlilian spune:
E buna ideea cu "Micul Paris" din Unirea,dar ma tem ca la ora 18 e full si nu ne putem aseza la o masa mare toate.Nu cred ca e bine sa riscam,in cazul in care la Tratoria putem face rezervare,nu e mai bine acolo?Zi si tu ceva,Georgic!
Cosi ,trecand peste toate neajunsurile...nu ne-ai spus care iti sunt valorile si cand se preconizeaza IA.
Magdita ,nu-mi convine deloc vestea...

georgia_c spune:
lilisor ... pot io sa nu te ascult ... bagam text .. gata
daca nu amanam "sedinta de bloc" , caci magdita nu poate ajunge , io am facut programarea pt maine la trattoria ora 18.15... asta asa ca sa avem ceva miscat ..daca schimbam ceva , io anulez rezervarea
Albert Einstein
magdita spune:
Si acum hai sa va scriu pe rand :
Pasa
, bafta multa. Poate se prinde natural sau prin IA, chiar si cu o trompa, au mai fost cazuri. Legat de ce ne povestesti tu cu privire la stimularea pentru FIV si ET, n-are nici o legatura una cu alta. Din ce am citit eu la toate subiectele despre FIV de pe acest forum, stimularea se face in functie de analizele hormonale ale pacientei, de varsta ei, cu inhibare inainte, protocol scurt sau lung in functie de tipul de inhibare ales, iar ET-ul se face cam la 3-5 zile de la punctie, in functie de stadiul embrionilor : morule, blastocisti, etc. Iar despre alegerea cateterului chiar nu am citit nimic. Deci nu cred ca are legatura tipul de stimulare cu tipul de cateter ales pentru ET.
Ana
, bafta multa azi la eco. Sper sa primesti vesti bune.
Lucic
, tare mult mi-ar placea sa te cunosc. Dar lumea e mica si nu se stie niciodata ce aduce ceasul.![]()
Sarrah
, iubita, eu te sfatuiesc sa mai incerci o IA sau doua pana la FIV+ICSI. Adevarul este, din tot ce am citit pana acum, ca in cazul unei spermograme proaste, FIV + ICSI e cel mai indicat. Dar eu as opta pentru o clinica din afara, cu multa experienta in reproducere asistata. Insa asta e doar parerea mea.
Legat de perioada de timp pana la FIV, poate dura o luna sau doua luni, din cauza analizelor. Se face un dosar intreg de analize. Daca acestea ies bine, se merge mai departe. Daca nu, intai se face tratament pentru aducerea analizelor in limite normale si abia apoi se continua protocolul. Deci este ceva de durata.
Lilisor
, cracii mei nu se vor mai dezgoli decat la vara, asa ca poti sta linistita. Restul anului sunt in blugi.![]()
Rocsy
, sa-ti traiasca mama, sa fie sanatoasa si sa devina bunica in cel mai scurt timp.
Mmc
, ma bucur ca esti bine si ca totul a decurs ff bine la histero. Si eu il apreciez mult pe dr.T, numai un om atat de dedicat meseriei si pacientelor lui poate face ce face dumnealui.
Toata stima
.
Felicic
, multumim pentru tratatie iubita, esti o dulce si o atenta ca intotdeauna. Legat de ET-ul la purtator prin Bucuresti, cu siguranta se va face la clinica noua. 100%. Deci nu o sa fie similar inseminarilor.
Arisica
, tinem pumnii azi la morfofetala, sa vii cu cele mai bune vesti
.
Cosi
, imi pare rau pentru asteptarea de la cabinet. Asta este situatia. Dar nu ne-ai spus nimic despre tine, ce valori ai, cand poti face IA, daca o faci. Inseminarile au prioritate la cabinet, asa cum ti-a spus si Ana, asa ca daca ai de facut IA, intri inaintea celorlalte paciente.
Elly
, ma bucur ca a decurs bine intalnirea cu dr.homeopata. Doamne ajuta sa aiba efect acest tratament si sa ne anunti bucuroasa ca ti-a venit cm. Stiu ca suna aiurea, ca nu ne dorim asta de obicei, dar in cazul tau e altceva.
Rala
, de acord cu tine, si pe mine m-a primit anul trecut fara nici un fel de recomandare din partea nimanui. Pur si simplu in urma unei programari am ajuns la el. Si asta datorita netului, ca altfel nu aveam de unde il sa visez pe dr.T
Hai ca m-am intins ca o placinta, insa vroiam sa va scriu cate ceva fiecareia.
Pup fetele dragi 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
cosicel spune:
Ufff, bine c-am vb cu voi, ca m-am mai descarcat!
Stati ca mai am o pb, vizavi de profesionalism: deci io fac IA! Bun, si daca-l fac de pomana? Ca nu-s investigata pt NIMIC! Adica pierd timp, bani, nervi, sper ca nu si serviciul si nu iese nimic pt ca de fapt, io's aia cu probleme? Daca am trompele infundate? Sau endometrioza? Nu stiu daca e suficient sa ovulez pt sa ramane gravi!!!!
Bine, e clar c-am o zi neagra, probabil ca mi-e si oarecum teama pt ce va fi...
In ce priveste foliculu'/ii , greu de raspuns! Ca dr e mut! Parca am inteles un 18.7mm, da' nu bag mana in foc ca nu era grosimea funiei cu care ma gandeam sa-l spanzur! De endometru nici c-am auzit ceva...da' sunt convinsa ca nici n-a pomenit!
A ramas ca ne vedem maine, la Elias ...si mai vedem!
magdita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luca2008 Salut fetele!! Nu prea scriu pe aici dar va urmaresc si multe dintre voi poate ma stiu de la alte subiecte. Magdita , dumunica dimineata ne tinem de mana la histero. Poate ne da mmc_nd un PM cu detalii de tot felul...”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent Peale Doamne ajuta! |
Luca
, ne tinem de manuta iubita, cum sa nu. Sigur ca te stiu de la alte subiecte, "Rugaciune" si "FIV".
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!aspiranta
din aprilie 2004Doamne ajuta tuturor

In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
georgia_c spune:
cosi .. lasa-i in colea de foliculi ,si de endo ..io m-am gandit asa ...daca nu imi spune nimic dr t despre foliculi si endo, si ii vad fata incruntata , care nici macar nu stiu de ce e asa
.. imi fac mii de scenarii , ca io is mamica planului cincinal si a scenariului bilunar
... si daca imi zice , ca e bine , imi fac sperante , merge "pisicul" mai bine , caci "garsoneria" influenateaza tot ....
so , io daca nu zice nimic il intreb simplu , e bine ...si daca zice da .. plec linistita ..daca nu ... ma manca limba si il intreb mai multe ... ase ca ... poti sa faci si tu la fel ..
Albert Einstein
sarrah spune:
buna dimineata spre buna ziua !!!

magdita- stiu cum e sa-ti faci un anumit program si apoi....important e sa ai rez bun la histero. bafta!
tamy- bafta maine!
ari- sa ne spui ce ai fetita sau baietel
cosi- imi pare rau ca ai asteptat...uite o
de la mine sa-ti mai treaca supararea...
rocsi- si dc ar vrea sa vina cred ca nu ar avea timp la cat de aglomerat e...
anaconda si malina - bafta la IA joi .cum stati cu foliculii si endo? ce dimensiuni au?
lilisor- la multi ani sanatosi si frumosi mamei tale! 

[red]georgia,mada, pasa,elly_me, felix,rala[/red

scuze dc am muitat pe cineva....
maine eu vin la intalnire...oriunde si oricand....
ieri dimineata i-am scris sms dl dr i-am spus ca vreau sa fac FIV + ICSI ...si m-a chemat maine la cabinet...deci, maine anacona si malina poate ne vedem pe la usa...cum va recunosc?
felix76 spune:
Cosi, esti dementiala! Cu funie asa groasa ai de gand sa-l executi? Stai calma, nu te mai stresa atat ca nu-ti foloseste la nimic! Pana la urma tu te duci pana crezi tu ca ai rabdare! Parerea mea este sa stai la el pana faci macar laparo si histero, apoi poti sa te reorientezi daca ai catre cine, aci in taruca noastra!
Magdi,

Luca, sa ai rezultat beton la histero!!!!
Pooop,
Felix
luca2008 spune:
Mercic Felix, io am uterul septat si astept sa-l "rezolve" T:)Neicusorule, eu va urez d'acusica distractie maxima la intalneala
si sa vedem poze, poze!
fetele de gasca!
”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!