Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 79
Raspunsuri - Pagina 17
georgia_c spune:
buna fettitele dragutele
so ..cum ramane cu intalneala , caci io am mult de munca si nu prea am vreme de una alta ... si daca nu ne grabim , ratam sa ne intalnim asa ca ... mai ales ca daca ne strangem 10-12 , ar cam trebui o rezervare ... in unirea nu cred , dar in alte parti da ... si unirea e ok .. buna propunerea ... io is de acord .. ideea este sa gasim loc ....
bonnn ...zanele mele , fiecare are o parere formata in timp despre dr t ... degeaba vin io si tip , si ma dau cu alea alea de pamant , ca e coada la usa dansului , si ca ..si ca ..si ca .. fiecare o tine pe a ei ..asta e .. mie imi place ca, daca io mi-am facut programare , ca asa mi s-a cerut , sa se si tina de ea ,si io si dr .. nu numai io ..ca daca o fac doar asa de performanta ..n-o mai fac si gata ...si uite asa apare buluceala aia la usa ... restul e istoric ..daca cititi din urma , io am zis si de bine de el , dar si de rau .. de rau , pe parte de organizare , caci profesional , neam de ma pricep .. io nu is medic , sa pot sa spun daca este sau nu bun profesional ...
reusitele dansului , la IA si FIV , ce sa zic ... io nu cunosc , dar magdita , a spus de ceva tipe ... plus ca io astept ca una din noi , sa reuseasca, ca doar e si medicul meu , si normal ca si io ca si voi , imi doresc sa fie cel mai tare din parcare
...
so , treaba ii ca io is convinsa ca va invata , doar ca e o chestie de timp, ca la clopotul lui gauss ... acum este pe curba ascendenta ... dar daca ajunge sa reuseasca IA si FIV , cam in 2-3 ani , pt mine s=ar putea sa fie cam tarzior ca io deja am 34 de ani ... aia e buba
va pupaceste fata si astept sa ne hotaram unde si cum mergem ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Neata fetele mele,
Eu vin cu vesti nu tocmai bune : histeroscopia mea s-a amanat pentru duminica dimineata.
Am primit mesaj de la dr.T, l-am sunat si i-am spus ca ma programase pentru vineri dimineata si mi-a zis sa vin duminica dimineata. Ata ete. Imi pare rau. Nu stiu ce sa mai zic de intalnire, ca de asta imi pare cel mai rau. Nu stiu daca o puteti muta sambata, numai de dragul meu. Asa ca poate ne vedem cu alta ocazie.
Va pup dulce 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
elly_me spune:
Eu sunt disponibila oricand- in principiu
Numai sa fie in Buc![]()
Felix- iti voi da mai multe detalii pe PM in legatura cu d-na dr.

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
rala spune:
Neata fetele!
Si ideea cu unirea e super buna! Sa fie de fumatori ca in rest eu n-am pretentii. Din pacate io pot doar joi, ca vineri am programare la coafor sa ma fac frumoasa si cheala pt laparo
iar sambata merg la un botez.
Magdita, las' ca e mai bine duminica, e mai liniste in spital si dr e mai relaxat. Sper sa nu mi-o amane si pe a mea de luni, ca deja mi-am luat concediu...
Cosi, nu putem fi multumite chiar de tot. Eu vorbesc doar pt mine, nu m-am simtit niciodata nerespectata de dr T, chiar daca am fost pe banda rulanta, chiar daca m-a consultat la spital cu alte fete la 2 metri, stiu sigur ca in secundele alea, sau minutele este doar doctorul meu, si e cel mai bun. Eu una am avut uneori norocul sa nu gasesc pe nimeni la cabinet, sau sa fie si holul si curtea plina, dar cand ajung acolo se lasa in mine un calm si o seninatate incredibile pentru ca stiu ca fac ceea ce trebuie sa fac. Si cred ca am mai spus-o odata: asa cum m-am bucurat ca m-a primit fara recomandari, fara pile si fara amanari, direct de pe strada, acum nu pot sa ma enervez ca are holul plin. E plin de fete ca noi.
Tamy, bafta multa maine, poate intri peste we sa pove cum a fost. Iti dai seama ca iti voi sorbi fiecare litera.
...pararea mea!
cosicel spune:
Mai, eu nu indraznesc sa-i contest calitatile profesionale! Departe de mine ideea si gandul...
Dar m-am simtit ca o, ma scuzati, vita asteptand! Inteleg urgentele, incerc sa nu fiu absurda, dar cum e posibil sa chemi atatea persoane, la aceeasi ora? Asta nu e lipsa de respect? Ca haideti sa fim serioase, toate sunam inainte sa ajungem la dansu', nu venim asa, ca ni s-a parut c-ar fi momentul oportun! Costa asa mult un caiet in care sa tina evidenta consultatiilor?
Stiu c-o sa ziceti ca nu ma pune nimeni sa merg la Tutu! K, e la fel de adevarat, si probabil cat de curand o sa inchei vizitele, dar oricum o luati, nu e normal! Si eu sunt fiinta umana, si eu am probleme mele, si de mine depind altii, dar nu mi-am permis niciodata sa-mi bat joc de timpul si sentimentele oamenilor!
Rala - ma bucur ca tu iti poti controla mintea cat sa fii relaxata la coada! Eu sunt agitata pt ca, venitul la consultatie presupune invoitul de la serviciu, gasirea de motive pt a pleca devreme timp de-o saptamana, si fara suparare, si eu am venit la Tutu fara pile, dar mi-am platit consultatia si in banii astia ar tb sa intre si-un dram de respect! Are totusi un cabinet privat unde, ca o norma de deontologie profesionala, o consultatie presupune un minim de 15 min in care vorbesti cu pacienta, ii explici procedurile, ii ceri acordul pt a o examina genital si ca la un medic care se respecta tb sa exista o ordine! Nu ma incanta cu nimic ca are paciente 'fara numar, fara numar' cat timp nu mai stie care ce probleme are si ce anume tb sa-i faca! A prefera sa-mi spuna civilizat ca din pacate este f aglomerat si este alegerea mea daca mai astept cateva luni pana ma poate lua in evidenta sau e cazul sa-mi indrept pasii catre alt medic! Dar sa faci totul pe banda... nu denota deloc un medic bun, pt ca un medic 'adevarat' tb sa fie si riguros si ordonat...
rala spune:
Da. Din pacate si mie mi se pare ca se reduce la "take it or leave it". Eu momentan sunt la "take it". Probabil ca o mica imbunatatire ar putea sa se faca, dar niciodata nu cred ca va fi ca la... nici nu ma pot gandi la un domeniu in care se lucreaza cu oamenii si problemele lor, in care sunt atat de multe variabile...A! Am gasit: poate doar la psihoterapeut care in momentul in care a expirat timpul, te pofteste amabil sa parasesti incinta indiferent cate ai mai avea de spus.
...pararea mea!
luca2008 spune:
Salut fetele!!
Nu prea scriu pe aici dar va urmaresc si
multe dintre voi poate ma stiu de la alte subiecte.
Magdita , dumunica dimineata ne tinem de mana la histero.![]()
Poate ne da
mmc_nd un PM cu detalii de tot felul...”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
cosicel spune:
M-ai facut sa zambesc, si crede-ma ca de aseara scot fum ca un furnal! Uite, n-am ajuns la psihoterapeut, da' cu siguranta voi apela daca continui consultatiile! 

Si daca vrei sa te gandesti la un domeniu, gandeste-te tot la cel medical! La o clinica medicala particulara, unde iti faci programare si esti asteptat la ora aia (de obicei programarile se fac estimand un timp mai mare cat sa ai timp sa respiri, ca medic, intre consultatii), unde esti investigat amanuntit si ti se explica fiecare gest medical ... si sa nu-mi spui nimic de pret, ca o consultatie tot in jurul aceleiasi sume se invarte!
lalitica2000 spune:
magdita, imi pare tare rau ca nu ajungi la intalneala. Noroc ca ai trimis sms ca altfel cine stie te trezeai ca ai facut doar o vizita de curtoazie.
deci fetelor cum ramane ne vedem joi de la ora 18 sau 19 sau sambata?ramane propunerea georgiei sau ne vedem la Unirii? daca ne vedem la Unirii sa imi spuneti si mie unde ne vedem exact sus, deoarece stiu ca acolo sunt o multime de restaurante iar eu nu va cunosc pe nici una din voi...singura pe care as fi cunoscut-o era Magda iar eu de la serv nu pot sa accesez linkurile voastre cu poze ca sa va pot identifica. Eu zic sa ne hotaram azi si sa nu o mai lalaim. ce ziceti?
felix76 spune:
Cosi, io stiu ca noi mergem la el ca e bun profesional, asta este clar! Dar cum ramane cu timpul nostru? Io vreu bebe dar nu cu pretu scarbiciului! Ca dup-aia dejaba am bebe daca n-am cu ce-l creste, ca numa dragostea materna nu-i de ajuns in ziua de azi...
Si daca-ti reprosaza cineva ca nu tre sa mergi la Tutu si tu vrei sa alegi pe altcineva, ai alta alternativa??? Nuuuuu, asta-i partea naspa, ca te uiti prin CV-ul diversilor infertilologi din Romania si vezi cam putinele reusite, tot cozi si lipsa de respect fata de timpul si nervii pacientelor! Si ca sa-ti spun de ce trebuie sa faci programare? Ete d-aia ca sa-ti auza asistenta vocea si sa-ti raspunda acru spre amarui!
Si asta e un motiv pentru care ma gandesc serios ca asta sa fie ultima IA aici in tara! Sau poate ma inscriu si eu la psihoterapeutul ala desi ma gandesc ca daca stau de vb cu voi aici imi tine loc de consultatie! Si mai e si gratis!!!

Pooop,
Felix