Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 79
Raspunsuri - Pagina 14
rala spune:
Buna dimineata sau ce-o fi ea. La mine zi grea la birou, coada pe la medicul de familie pt trimiteri la gaurele, asistenta era si ea fosta/actuala/in repaus pacienta a lui T.
Eu sunt pentru si vin oriunde dupa ora 18, desi sincer as fi preferat o cafenea, sau ceva fara tentatii si mai la lumina. daca mai e loc de o propunere aruncati o privire si la jadoorestaurant (uneti voi w3-urile si .ro-urile). E dragut, calm, suficient de stilat si suficient de ieftin, are si locuri de parcare si e foarte aproape de Elias. Asta pentru ca pe toate ne uneste "ceva"
Daca nu vreti sa ne mai sucim, ramane tratoria.
...pararea mea!
georgia_c spune:
rala ...frumos frumos ... mi-a placut ..
io am zis universitate ..ca e mai aproape de un metrou , in ideea ca daca ne intalnim la 18 si stam 2 ore e deja tarziu , si sa nu batem bucurestiul in doua ca sa ajungem acasa ... plecam toate de pe centru cu cel mai aproape si mai rapid mijloc de transport-metroul (daca e pe langa elias e cam departe de metrou) ... insa mie imi e indiferent , pana la urma ,caci imi si place localul si vine si sosulica sa ma ia ... cum ziceti voi ...ca mie cum ziceam imi place
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
lalitica2000 spune:
eu propun sa scriem fiecare zona in care locuieste sau munceste si sa alegem o zona din bucuresti care sa fie cat de cat la indemana tuturor sau macar a majoritatii. E adevarat ca mie imi convine la Universitate ca imi este aproape de serviciu dar nu ma supar si daca ne vedem in alta parte (Iancului, Elias etc), ma supun majoritatii.
lucialu spune:
![]()
![]()
eu propun sa va suiti pe avion si sa ne intalnim la pesti in Timisoara...nu de alta dar pana va hotarati si rasganditi poate iasa ceva bun si pentru mine
Lali
tu vii cu motocicleta sa fericesti o tara intreaga![]()
Anaconda inainte cu tupeu!Sa fie cum face Barza!
![]()
Georgi
si pe mine m-a frecat/mixat la O-re.Rasp aici ca mi-e lene sa trec dincolo
Nu-i frumos da-i sanatos?
Deci ideea e ca benzinarul tre sa ia o pauza ca benzineste si cu ajutorul estrogenului,care trebe suprimat-trimes in vacanta la Greti
Mai baga si tu cate un calmant cand vrei liniste si pace.Eeeee si inca ceva...vezi ca poate daca ati facut prostioare...hehehe ca-i numa prima inje si se mai poate sa...-sa...![]()
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
rala spune:
Eu acolo ma vad mereu cu prietenele. E un loc propice pt intalniri de fete. E adevarat ca nu e aproape de metrou, dar e aproape de statia lui 300 care merge in Victoriei, Romana, poate ne-am putea cupla cu fetele cu masini... nu stiu, eu nu insist. Vin oriunde.
...pararea mea!
sarrah spune:
buna dragutelor !!!
multumesc de incurajari. am
decat putin, ca nu am avut timp !!!Poate o sa-mi mai fac timp, de
mai pe seara
Acum sunt in dilema. Nu stiu ce sa fac. Exista 2 variante: sa mai incerc o data IA sau...sa fac FIV. A facut cineva FIV+ICSI la dl nostru doctor? i-am scris sms si nu mi-a raspuns !!! Ce ma sfatuiti sa fac?
P.S. Chiar dc ne cunoastem decat virtual sa stiti ca ma gandesc mult la voi, chiar si noaptea....sunteti niste dragute!!! ma bucur mult ca am intrat pe acest forum !
Si eu sunt din provincie !!!!
Sunt din Pitesti, ce ziceti ne intalnim la autostrada?
am glumit. Joi dimineata, in mod normal tb sa ajung la Brasov. Dc o sa merg, ma voi intoarce pe Bucuresti iar dc nu, o sa vin special sa va cunosc!!! Abia astept! In legatura cu locatia, sunt deacord cu orice si oriunde....

tuturor !
aerlilian spune:
Georgic ,scumpul meu cel mic
!Bine ca nu te-ai grabit sa arunci cu rosii,ca am avut zi tare naspa la serviciu si nu am avut timp nici de pipilica...Draga mea,in calitate de initiatoare a proiectului-program "Intalnirea", ai putea sa-ti rezervi dreptul de a stabili locatia,mai ales ca fetele spun ca vin oriunde.Deci,hai sa ne hotaram odata!!!
Magdita ,sper sa nu vii cu cracii aia dezgoliti,ca ma apuca disperarea!!!
Lucia ,exista vreun motiv suficient de intemeiat pentru care nu-mi mai zici si mie nimic?Daca nu,revizuieste-ti atitudinea cat mai curand,ca vin dupa tine si sa vezi ce ma apuca pe mine strigatul pe strazi prin Tm...

lucialu spune:
Aerlilian daca citeai dincolo vedeai ca ti-am dat si zis ceva![]()
![]()
uof Doamneeeeee! Vezi-le cat sunt de pretentioase...nici nu vreau sa ma gandesc la saracii sosi,aia cred ca sunt mucenici![]()
Uite:

Ghini?![]()
Sarrah
Ai prins ideea!Le facem noi loc la toate cu tot cu dr daca nu le ajunge Bucurestiul![]()
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...