Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 79
Raspunsuri - Pagina 15
mada23 spune:
Ana...Doamne ajuta, gata io nu mai pot bag o fatzaita 

,bineinteles ca te vrem si pe tine , dar tu daca esti proaspat insamantata tre sa stai in pat la caldurica, asa ca mai bine nu te primim ![]()

Rocsy...vii putin , ne pupacim, apoi pleci la mamitzu
Georjel...tu ai fost cu ideea ,tu sa hotarasti locatia, ai prioritate, daca nu ne place te bumbacim pe tine![]()
orice hotarati, sa-mi spuneti cu ce mij de transport ajung de la Elias acolo ,
vine provincia ferea
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
mada23 spune:
Ana...iar dau in urma ta
, am avut musafiri, te vreau cum sa nu
, numai ca ma gandeam la
ca sunt in alunecare rau , daca stai pe scaun multe ore![]()

voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
anaconda2 spune:
Ahaaa , deci nu vrei sa ma primesti Mada
? OK , nu vin . Insa sper sa faceti ceva poze , sa va vedem si noi , restul.....
mada23 spune:
Ana..
te astept din toata inima, ma gandeam doar ca outzele tale si
nu au timp sa se iubesca cum trebuie,sper ca nu mai inteles gresit 

mmc_nd spune:
Hait, ca iar apar cand este vorba de intalnire!
N-am priceput CAND este pana la urma?
Multumesc celor care s-au gandit la mine, histero a fost usoara si rapida
. Jos palaria pentru tot personalul medical din Elias, serios va spun - draguti, zambitori, mai o gluma, sa mai uiti de ce esti acolo, mi-au explicat ce-mi fac, m-au ascultat cand am avut ceva de zis, mi-au raspuns la intrebari. Poate ca nici n-o sa ma credeti ca s-a intamplat in... Romania.
Dr. T si Ioana numarau foile de internare pe care trebuiau sa le "rezolve" sambata. Nici mai mult, nici mai putin decat 7 laparo si 2 histero!!! Asa ca eu una ma transform in muschetar, al lui dr. T, desigur. Care mai zice ceva de el, nu-i zic decat "En garde!"
. Serios acum, ce altceva decat pasiunea pentru meseria pe care-o faci te poate face sa stai toooooata sambata in spital, in operatie, si sa n-ai de comentat decat atat: "Am pus-o!" 
Histero in sine a durat 30 min din momentul in care m-am suit pe masa de operatie si pana am ajuns sus in salon. M-am trezit singura din anestezie, imediat cum au terminat si il tot intrebam de zor pe dr. T cum sta treaba. Mi-a zis doar ca sunt OK, atat voiam sa stiu
. In salon am mai stat vreo ora, cat sa ma dezmeticesc complet si dupa aceea am plecat acasa.
Am avut ceva probleme cu tensiunea si ritmul batailor inimii, se pare fie de la anestezie, fie de la Tramadol - un calmant pe care mi l-au facut cand am plecat din spital). Mi-a dat dr. de familie sa iau niste pastilute, tensiunea mi-a scazut la normal, dar tot nu ma simt grozav. Acum, nu stiu de ce s-a intamplat asa, duminica am fost chiar bine, insa ieri si azi m-am simtit asa-si-asa. Poate n-am tinut regimul chiar strict cum mi-au spus ei, desi as zice ca n-am mancat chiar mult sau greu. Om vedea, bine ca a trecut.
Inainte sa intru in operatie, am reusit sa-l prind 5 min pe dr. T
, i-am spus povestea mea si a zis ca-i OK sa incerc o IA chiar luna asta. Ba chiar imi zicea sa ma stimulez, dar eu ovulez mai devreme decat normal, asa ca a ramas sa vedem. Luni am fost la monitorizare si ma retinuse, n-a mai zis nimic de stimulare. Sa vedem ce valori am maine.
Magdita, daca mai ai intrebari, ridici mana, da?
fetele optimiste!
sarrah spune:
ufff....
fetelor, va mai intreb inca o data: a facut cineva FIV+ISCI la dr Tutunaru?
sunt nerabdatoare sa stiu pentru ca as vrea sa fac luna asta!
pt toate
aerlilian spune:
Rocsy ,acum imi dau si eu cu parerea...We trecut a fost si ziua mamei mele (exact in ziua in care am facut IA).Si am sarbatorit-o sambata,ca ea merita mai mult decat o ora,doua in mijlocul sa[tamanii.Poate o imbunezi pe mami tau cu o promisiune de we...Si sa-ti traiasca,sa te bucuri de ea ani multi de-acum incolo.

Georgic ,si mie mi-ar conveni tot in centru,cum ai spus tu initial...Poate ne hotaram la locatia aceea,pentru ca e foarte bine in centru...![]()
Lucia ,sigur ca citisem si dincolo,dar crezi ca-mi ajunge?Acum,pentru moment,e bine...

felix76 spune:
Neata fete dragi,
Chiar daca nu pot veni la intalneala cu voi ma multumesc cu beutu cafelei, ceiutului, lapticului cu voi! Deci va poftesc sa poftiti! Aaaa, va ofer si praji!
Pooop,
Felix