Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 79
Raspunsuri - Pagina 13
pasa spune:
Draga Dariada, imi cer scuze ca iti raspund asa tarziu, dar nu am avut timp 
Eu am facut laparo saptamana trecuta, operatia e floare la ureche, sa nu te sperii. Tutu e intr-adevar profi! Iti face anestezie generala si habar n-ai de nimic. E putin mai nasol dupa, in sensul ca mai simti una alta pana ti se aseaza toate alea la loc ![]()
Cu "cascavalul" sa stii ca nu trebuie sa te stresezi. Tutu nu primeste nimic, e renumit, sa nu incerci sa ii dai ceva in spital ca nu primeste si se si supara. Ioana, asistenta lui, care e foarte foarte dragutza, ar primi, dar trebuie sa ai ocazia sa-i dai (daca prinzi momentul, ii poti da 1 mil. acolo, sau chiar 500 de lei vechi). Iar in ceea ce primeste anestezista, si ea e dragutza, la mine a fost una Dutu parca o cheama, dar nu am avut ocazia sa-i dau nimic si mi-a parut foarte rau, pentru ca a intarziat si cand a aparut eu eram deja la pielea goala pe masa si nu aveam de unde sa-i scot banii! Deci ca sa stii, in general vei fi chemata dimineata, in jur de 6.30, te preia Ioana si te duce la et. 1 unde te baga intr-o anticamera unde iti spune sa astepti anestezistul ca sa stati de vorba. Am inteles ca ar trebui sa-i dai in jur de 1 mil. jumate, cam asa. Dar daca nu cotizezi sa nu-ti faci probleme, echipa lui Tutu e super! Mie mi-a parut rau ca a intarziat si nu am avut cum sa-i dau banii, pe la 10 eram deja in salon, iar pe la 12 am plecat.
mie mi-a fost rau un pic de la anestezie, am vomat, dar e ok, sa nu te sperii!!! asta e cel mai important. e mai bine daca ai voma, ca nu te doare capul dupa aia.
Tu cand faci laparo?
lucialu spune:
Sarrah
sa nu plangi ca nu e nici gaura in cer si nici nu rezolvi asa treaba.Au venit asta e, mai incerci si ai grija de tine.
Felixica
ai aruncat jordeaua si arunci cu flori?![]()

Mada
tu meriti o bataita ca-ti arde de baubauri...scapi ca meri la Bucu si nu vreau sa nu poti sta pe fundicianu cand te vezi cu fetile![]()
Meeeei dar va faceti de cap nu gluma!Sa mancati si pt mine o spagheta ceva si sa beti si pt mine
Destractie placuta!!!puneti poze?
Georgel
eu nu mai tiu minte cum numaram,dar cred ca cu tot cu ziua cu ac.
Tamy
fara frica tat nainte ca ai sa vezi ce repede te lasa la vatra![]()
Alexela
cand mai vrei mai scrie.Suntem prin preajma si te tinem de manuta.![]()
Madlen
FELICITARI PT BB2!!!sa va fie sanatosi si sa va bucure vietile ani muuuuuuuuulti!!!
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
mada23 spune:
Sar'na tanti Lushic, da cu ci am gresit lu' matali
, ieltale
, ni gandim si la tini cu toata dragostea, las' ca poate ni videm la tini inr-o buna zi,e mica lumea sa stii
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
lucialu spune:
Auzi Felixico?Mai intreaba cu ce mi-a gresit cu voce suava si glas ne vinovat
Pai te tii de-alea eu pregatesc majorete pt IA si tu zici ca meri la taiere...
bine ca se facu lumina si vezi nu te mai lua dupa Petrica sa nu te pape Lu..cica ca arunc cu pamponu dupe tine![]()

Si lasa-te de amenitari ca poate auzi o voce de nebuna prin Galati noaptea...MA-DA!MA-DA!
Sa vezi ce mica e lumea![]()

lucialu spune:
Mi-am citit mesajele de azi
cacu,cuca,cuac(nu am mancat broaste dar poate ma credeam una),caca
cam asa v-am scris.M-am diliiiiiiiiiiit!Si credeam ca am scapare
pasa spune:
Fetelor, am fost ieri sa-mi scot firele! Mi-a zis Ioana sa vin pe la 8.30, dar am ajuns pe la 9
A fost ieri o aglomeratie prin oras ![]()
Cans am ajuns, normal ca Tutu si compania erau la operatii! Intr-un final apare Ioana si imi spune sa mai astept, ca sunt cam agomerati. Pana la urma vine Marius, celalalt rezident al lui Tutu, de care mie personal nu prea mi-a placut, mi s-a parut usor pafarist
, el mi-a scos firele si mi-a zis ca Tutu nu mai e, sa ma duc la cabinet dupa ora 1
. Si am mai asteptat inca vreo ora pana Marius a scris concediul medical, pe care mi l-a dat si fara o foaie, l-am trimis azi pe sotul meu etc., etc.... Deci marius nu prtea e "in forma"![]()
Asa ca fetelor, cred ca ma duc azi la cabinet la Tutu, caci trebuie sa discut cu el, caci probabil o sa fac FIV. N-am alta varianta. Nu mai am decat o trompa (am avut o extrauterina acu vreo 3 ani si am ramas fara una) iar aia care e nu prea e buna, in sensul ca e foarte putin permeabila, sau greu permeabila, nu stiu cum a scris exact pe biletul de externare.
lalitica2000 spune:
georgia, zi-mi si mie restaurantul este vis-a vis de Politia Capitalei, adica daca eu imi parchez scuterul la magazinul Victoria este ok, nu? Incerc sa vizualizez...
georgia_c spune:
lali , micuta nu chiar in magazin , ca s-ar putea sa se supere
....
dar oriunde pe acolo daca parchezi e ok ... sa vi cu fustalita ...sa vedem si noi cum flutura 

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
lalitica2000 spune:
ce tare as fi sa intru in magazinul victoria si sa-l parchez....vroiam sa-l las pe colt pe trotoar ca l-am mai parcat pe acolo cand am mai fost...avantaj de a avea scuter, ca pot sa mai fentez si eu si sa parchez prin diverse locuri
anaconda2 spune:
Sa dau si eu raportul ..![]()
In ziua 10 , a numarat vreo 4 foliculi , ar mai fi gasit cred
, insa era f tare aglomerat la cabinet , si s-a grabit ...
Au intre 15-18,5 mm , cu endo de 6 . Ieri avea 6,5....mi-a zis ca "o fi intrat la apa..." 
Joi dimineata merg iar - la spital , apoi prepar "cockteilul" , apoi la ora 2 fac IA . A zis si el , cade f bine joi . Au timp sa mai creasca nazdravanii ...
Cat despre intalneala , ma vreti si pe mine
?? Ca eu va vreau....
E neaparat sa ne intalnim in zona centrala ? Stiu vreo 2 caffe-bar la mine in zona , Iancului -Pantelimon . Sunt super , elegante , intime , si nici nu e problema cu parcarile...
Daca vrea vreuna dintre cele care stau in Bucutesti , ne intalnim de principiu zilele astea si mergem in "recunoastere" , sa pregatim locul . E interesat cineva ?
Rocsy , ti-a placut la localul acela unde am baut caffe amandoua , acum ceva timp ? Zi-le la fete cum e acolo ...
Poate ca se razgandesc la o locatie centrala ...